Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

retro

Gdyby Robinson Crusoe byl kobietą....

Polecane posty

Moim zdaniem poradziłby sobie lepiej . Przede wszystkim nie zapuściłby się tak skandalicznie. Pewnie przyszłoby mu do głowy że z tego co znajdzie na wyspie mozna zrobic sałatkę, a mały wodospadzik na wyspie wykorzystać jako prysznic... Z piór ptaków zrobiłby miotełkę do odkurzania swojego szałasu. Z liści - piękną sukienkę. Opalenizna tez by mu lepiej pasowała. Co prawda wredny stwierdził że przeleciał by wtedy Piętaszka, ale osobiście twierdze że byłoby zupełnie odwrotnie.... no, nie mówiąc już o tym że z wyspy wydostałby się szybciej, gdyż na wieść o samotnej kobiecie na wyspie coś by z pewnością szybciej przypłynęło... A np gdyby Anna Karenina była facetem , z pewnością nie rzuciłaby sie pod pociąg z miłości. Pocieszyłaby się tanią prostytuująca się panna z pobliskiego burdelu i butelką taniej wódy. Gdyby pani Bovary była płci męskiej nie określano by jej mianem\" baby co nie wie czego chce, tylko \" mężczyzną szukającym.....\" ale to już naprawdę ostatni topik na dziś:) pozdr.

To mi sie spodobało:D:D:D:D Zwłaszcza o Robinsonie, zawsze byłam zdania ze baba se lepiej by poradzila:P

Chciałam napisać, że gdyby Kubuś Puchatek był kobietą, ciągle by się odchudzał, ale... przypomniałam sobie angielską wersję imienia ;).

Gość pudelmania
:D:D:D:D:D

Gość
1) Żywiłby się zieleniną i rybami (ciężko dogonić kozicę na obcasach). 2) Papuga znałaby by tylko dwie frazy "Pięknie wygladasz" i "James to chuj" (jeśli byłaby Robinsoną na bazie Retro - typ I zostałby wymienionny na kilka typów II ) 3) Drzewa bananowe dziwnie by pachniały :P 4) Stosunki z Piętaszkiem wygladałyby zupełnie inaczej. 5) Nie chowałby się przed piratami. 6) Gromadka dzieci nigdy nie dałaby mu/jej opuścić wyspy.

Gdyby Spiderman był kobietą kombinezon lepiej by mu leżał w kroku!

Gość
Na pewno Robinsona byłaby mega gruba :P Samotny pietaszek i tak by nie miał wyboru, a marynarze wiadomo - nie dość że wyposzczeni to jeszcze wiecznie pijani :P

Gdyby Willie Fogg był kobietą objachałby świat w 40 dni i to za darmochę, wystarczyłoby mu stanać i kiwnąć na stopa.. nie musiałby kombinować z balonami i wydawać ostatnie grosze i błagać żeby go ktoś podwiózł!

gdyby Bolek i Lolek byli dziewczynkami to by umieli mówić!:)

Gość
Strach pomyśleć co by się działo na ekranie skore lesbijki sa bardziej tolerowane :P

Gdyby Apostoł Nienawiści był kobietą, byłby Apostołem Miłości... :)

z tego co pamiętam Robinson poradził sobie bardzo dobrze, uprawiał, budował, robił narzędzia, a Piętaszek świata poza nim nie widział :-)

Gość
... byłby twarzą firmującą inicjatywę obywatelską żądającą prawnego zakazania zespołu napięcia przedmiesiączkowego :P

jemu si e WYDAWALO ze sobie dobrze poradził....:) a to nie to samo. Miłego wieczoru wszystkim.:)

Gość
polaola => i tylko po tym mozna stwierdzić, że nie był kobietą :P Przy takim nawale roboty nie ma kiedy gęby otworzyć :P

ja nie mam PMS :-) wiem co mówię bo kiedyś miewałam

Gość
retro => no i po chuj robisz biednemu Cruzoe comming-out??! To takie niskie... :o

Gość gdyvy robinson była kobietą
tubylcy wywąchali by ją po zapachu halibuta i zjedli

Gość
polaola => jakieś prawo lokalne? :P Do kogo twoj chłop składał papiery? :P

Gość The bill one
Chyba by nic nie jadła. Na bezludnej wyspie nie ma sklepów bez których kobiety nie mogą żyć.hihih

Gość
nefrytowakotka => te z trzeciego świata to generalnie dosyć pokorne towarzyszki życia :P Może faktycznie wtedy Piętaszek by milczała :P

jakby pietaszek był kobietą, zostałby oczywiście przeleciany, zaszedł by w ciąże a Robinson by mu powiedział że to nie jego...:)

w kwestii PMS - chyba nie chodzi o prawo lokalne, bo nie zmieniłam lokalizacji :-D moze to dzięki zdrowej żywności? ;-) p.s. a tak naprawdę to wystarczy myśleć :-P

Gość ciekawska ania
komiczne ty znowu na topiku u retro? P.S. to do Apostoła Nienawiści