Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bejbe Lilly

Dzisiaj to tu nie ma chyba nikogo fajnego..

Polecane posty

Gość Archanioł prawdziwy
Witaj Bejbe ,złącz nogi bo przeciąg robisz [swoją drogą:jak mozna miec tak wielkie wargi sromowe ]

Jak mówię, że nikogo to nikogo:classic_cool: A smutna jestem dziś tylko z nazwy:) Co się oczywiście może jeszcze zmienić:o

ja tam nie znam tu nikogo........................................ hehyyyy

emilake.. czy jak Ci tam było:D To miałaś okazję natrafic w dniu dzisiejszym na vipa(najlepszą na forumie:classic_cool:) witam. Czekam na ukłony:classic_cool:

W sumie nie wiem, po co cokolwiek tu się wpisuję. Ani trochę poruszający ten temat.

persymona, bo ludzie są urażeni, PODOBNIE JAK TY! że ktoś im w końcu napisał prawdę,że nie są fajni! :classic_cool:

Oooo i jeszcze piszę tak bardzo sensownie jak ten temat egzystuje. Ło mamo 😭

Oj, Lilly, u mnie to chyba raczej wiosenne przesilenie. Ale już jutro piątek... na szczęście...

😭 mam dośc:o nie dośc że mam 'trudne dni' :o to jutro mamy jakieś chujowe kartkówki, dzisiaj nie bylo mnie w budzie, kumpela mnie wkurwia, bo ciągle sie uczy:o , a w poniedziałek bede zdawac fize:o ja pierdole.. na dodatek dowiedzialam sie ze nasza klasa ma coś śpiewac i tanczyc.. no co to kurrrrrwa jest?! podstawówka?!

To takie dziecinne problemy,ale ja już nie wytrzymuje:o kurrrrywa... a jakby tak... sie pochlastac?:classic_cool:

Trudne dni się kończą, jutro nie idz i poucz się fizyki. Ale was wpakowali w tańce i przyśpiewki :> to może to naprawdę podstawówka? :P dejzi69 Rozumiem, że potrafisz się posługiwać jedynie prostym językiem, budowanie poprawnego zdania to wyczyn... ale napiszę prosto, to może coś się poruszy pod powłoką: Goń się :O

persymona, ide, bo dzisiaj sie uczylam fizyki z ciocią:D i chce napisac te kartkowy żeby nie miec zaległości:p To nie podstawówka, to LO:D