Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co robić co robić

Mężczyzna sprzed lat napisał do mnie

Polecane posty

Gość co robić co robić

wyda wam się to głupie może wszystko ale opisze swoją historię: jak miałam 16 lat byłam w hiszpanii i poznałam tam pewnego włocha, nie minęła sekunda i byłam w nim zakochanana na zabój, do niczego między nami nie doszło, były tylko pocałunki ale nawet teraz po 6 latach kiedy pomyślę o tamtym uczuciu dech mi zapiera w piersiach byłam w kilku związkach ale żadne uczucie czy zauroczenie nie równało się z tamtym, po prostu on był jak druga połówka, coś niesamowitego :) do czego zmierzam, były listy, pisaliśmy ze sobą jakieś pół roku a potem ja przestałam bo strasznie cierpiałam przez rozłąkę i chciałam żeby to się skończyło, urwałam tą znajomość... ostatnio coś mi odbiło i napisałam do niego i podałam mojego maila w liście, sprawdzam dzisiaj skrzynkę i jest!! nawet sobie nie wyobrażacie jaka bomba szczęścia we mnie wybuchła, masakra po prostu, znałam faceta przez 2 tygodnie w zasadzie 6 lat temu a nie mogę zapomnieć, a więc odpisał mi tylko co teraz? kurcze, ja normalnie nie wierzę w takie rzeczy ale tamto...nie wiem co dalej, odpisać mu? ale co mu napisać? w ogóle co o tym sądzicie?:D

Gość ŁZAWIĄCA
chyba po coś napisałas list?idź za ciosem

Gość co robić co robić
napisał mi, że przez te lata zajmowałam specjalne miejsce w jego sercu i często o mnie myślał, jeszcze na dodatek to włoch, najgorszy, najbardziej "zwodniczy" gatunek faceta ale tylko sobie przypomnę jedno spojrzenie w jego oczy i dreszcz mnie przechodzi chyba skonam:D nie mam pojęcia co mam mu teraz odpisac... pustka tylko to cudowne uczucie jest, musze się otrząsnąć z szoku, nawet mi ręce drżą:D wchodzić w to mówicie?

Gość zmień majtki bo ci kisiel
będzie kapał na buty