Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Oskar19

Do pań po 30-stce

Polecane posty

Gość Oskar19

Witam, jak się zapewne domyślacie, mój post jest skierowany do pań, które przekroczyły już 30 wiosnę swego życia lub ewentualnie właśnie ją przekraczają :). Jestem młodym, bo 19 letnim chłopakiem, który z największą chęcią poznałby panią, która bądź z powodu nudy, ciekawości lub po prostu dla szeroko rozumianej przyjemności spędziłaby miłe chwile w towarzystwie młodego, lecz nie bez doświadczenia, osobnika płci męskiej - konkretnie mnie :). Jeśli chodzi o mnie, jestem osobą otwartą, kulturalną i taką, z którą można porozmawiać na wiele tematów. Wszystko to w połączeniu z poczuciem humoru a także nie budzącą wielkich zastrzeżeń aparycją (nie twierdzę, że żadnych bowiem Apollinem nie jestem :)) czyni mnie, jak sądzę, kimś, kogo żadna niebanalna kobieta po 30 nie wstydziłaby się poznać. Sądzę, że wśród internautek, które odwiedzają to forum znajdę taką, która okaże być idealnym odwzorowaniem moich oczekiwań. Może to właśnie Ty ? Pozdrawiam, Oskar PS. Co do szczegółów, proszę pisać w tym temacie, na pewno gdy okaże się to konieczne, jakoś się dogadamy :)

Gość karolina 75
mam 33 lata, blond włosy, wymiary 92-68-94, 175 cm wzrostu i 62 kg napisz skąd jesteś

Gość taktaktak
Nie wiem skąd on jest, ale ja mam 23 lata i jestem z Lublina. Chetnie poznam dojrzala pania! :)

Gość karolina 75
a wiesz gdzie jest Czwartek?

Gość Oskar19
Oprócz wymienionych pań, prosze o zglaszanie się tez mocno owłosionych panów po 50, typ bears :)

Gość Oskar19
Witam, oczywiście, ten post apropo "mocno owłosionych panów" nie jest mojego autorstwa, ale liczyłem się z tym, ze spotkam się z odpowiedzami jakiś nieletnich ekspertów-onanistów. Nie zajmujmy się nimi :) Karolina, proszę skontaktuj się ze mną na adres radi_boss@tlen.pl. Myślę, że to ułatwi sprawę. Pozdrawiam, Oskar

Gość Oskar19
chcę mam 50 lat

Gość karolina 75
napisz najpierw co chcesz konkretnie, chcesz pogadać czy mnie .....?

Gość Oskar19
pragnę Cie akrolinko wyruchać mocno w twoją pupcię wsadzić ci huja w dupe

Gość Oskar19
karolinko zrób mi prosze lodzika nio zrób prosze

Gość karolina 75
i co jeszcze? jakieś specjalne upodobania? bo nie wiem czy warto się z Tobą spotykać

Gość Oskar19
nie chcę gadać chcę cie wyruchać po co mi gadanie ja chce cie zapiąć

Gość Oskar19
warto się ze mną spotykać dobrze robię mam wprawę wszystkim pokolei robię

Gość karolina 75
to gdzie i kiedy?

Gość Oskar19
Witam, wiesz, na początku chciałbym przynajmniej troche porozmawiać :). A później, cóż ... To już zależy od nas, aczkolwiek nie ukrywam, że bardzo chętnie poznał bym Cię bliżej ... baardzo blisko :). Nie przejmuj się tymi idiotami, którzy epatują swoją głupotą powyżej - jeśli chcesz się czegoś konkretnego dowiedzieć, pisz od razu na radi_boss@tlen.pl bo mam wrażenie, że tutaj to zbytnio nie porozmawiamy :) Pozdriawiam, Oskar

Gość karolina 75
czemu nie?możemy tu pisać i wszystkich innych olać przyznaj się - marszczysz jak czytasz moje posty? no co? chcę wiedzieć

Gość karolina 75
nie chcesz pisać - trudno, wyłączam komputer bo muszę jeszcze pozmywać naczynia i wziąć prysznic przed snem żałuj

Gość Oskar19
Wiesz co Karolinko ? Jednak przepraszam Cię ale zmiana decyzji nastąpi. Wyczułem u Ciebie dzięki innym postom że zależy Ci na seksie a mi nie do końca. No szkoda. dzięki pzdr z poważaniem Oskar19

Gość Oskar19
Witam, możemy rozmawiać tutaj i olać wszystkich, skoro tak bardzo chcesz :) Gdy czytam Twoje posty ... cóż, zdają się być ciekawe, jednak aż tak mnie nie podniecają. Abym zaczął to robić, musiałbyś się bardziej postarać :> Dodam jednak, że założyłem ten temat aby poznać taką kobietę, a nie "marszczyć" do ekranu bo to dobre dla małoletnich onanistów :) Pozdrawiam, Oskar

Gość karolina 75
a teraz chwila prawdy - jestem facetem i robiłem z Ciebie jajca %-) sorki ale nie mogłem się powstrzymać :-)

Gość Oskar19
Witam, widzę, że komuś niezwykle zależy, aby się pode mnie podszyć. Na tyle, że aż czeka gdy tylko coś napiszę i od razu pod tym pisze jakieś farmazony :) Ludzie są jednak żałośni, nie ma co. Pewnie to jeden z tych "prawdziwych" mężczyzn ... heh :) Podsumowując, jeśli któraś z was jest zainteresowana, proszę napiszcie na radi_boss@tlen.pl. Wówczas odpowiem i udzielę więcej szczegółów. PS. Dodam, że to mój aktualny e-mail także nie dajcie się zwieść jakimś idiotom :) Pozdrawiam, Oskar

Gość dobrewinko
szkoda czasu na takie pisanie,dzieciaki siedza i nie maja co robic ,ale jest na tpo sposob

Gość Oskar19
Witam, po nicku mam wrażenie, że jesteś właśnie kimś, kogo szukam ? A tak apropo, co to za sposób ? Mam nadzieję, że jednak uda mi się nawiązać kontakt :) Pozdrawiam, Oskar

Gość Marjane Satrapi
niedawno załozyłam podobny watek "lecą na mnie młodsi" i mam zamiar skorzystać mam skonczone za 3 m-ce bedę 30tką chciałam zapytać co takiego pociąga facetów w o 10 lat młodszych kobietach?

Co kobieta w takim wieku miałaby widzieć interesującego w 19 latku... :D

Gość Marjane Satrapi
hmm nie wiem nie sprawdzałam, tylko sie przymierzam;)

Gość Oskar19
Witam, cóż, cięzko to jednoznacznie stwierdzić. Możliwe, że to po prostu doświadczenie, którego nie mają młodsze. Możliwe również, że chodzi o inne nastawienie, nie tylko do seksu, ale też do życia jako takiego. Panie po 30-stce są mniej lekkomyślne, wiedzą czego chcą i nie czekają tylko na mężczyzne, który im to da. Same szukają, wykazują inicjatywę a jednocześnie mają po prostu większą wiedzę życiową, przez co będąc z nimi mężczyzna czuje się bardziej hmm, jak to nazwać, może po prostu spełniony ? Ja przynajmniej coś takiego odczuwam. Ogólnie temat rzeka. Choć miłoby mi było podyskutować na ten temat z paniami, a może i coś więcej ... jakby co, można śmiało do mnie pisać, mam nadzieję, że nie zawiodę się na was :) Pozdrawiam, Oskar

Gość Marjane Satrapi
jak to sobie wyobrazasz? chodzu ci o 1razowy szalony sex?

Gość Oskar19
Witam, Dżina30 : nigdy nie sądziłem, że nazwanie mnie "smarkiem", i to jeszcze przez kobietę, może być dla mnie jakimś komlementem, jednak w tym przypadku zdaje się, że tak jest :) Marjane Satrapi: Prawdę mówiąc, trudno powiedzieć. Bowiem, jednorazowy, szalony seks jest niebywale podniecający, jednak z drugiej strony ... Oczekiwałbym chyba czegoś więcej, tzn. nie mówię tu może o jakiejś długiej i pokrętnej znajomości. Mógłby być to nawet ten jeden raz, ale niech byłby wyjątkowy. Bo nie mam ochoty na "numerek" np. na tylnej kanapie, jakoś mnie to nie kręci :) Myślę, że wiesz, o czym mówię. Pozdrawiam, Oskar