Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Oskar19

Do pań po 30-stce

Polecane posty

Gość Marjane Satrapi
oskar jak masz gg to podaj

Gość Marjane Satrapi
albo lepiej skype

Gość Oskar19
Witam, na początek proponuje nr gg : 5213814 . A później się zobaczy :). Pozdrawiam, Oskar

Gość Marjane Satrapi
nie mam gg na tym kompie bo leze w łozku z pracowym laptopem podaj skypa

Gość Oskar19
Witam, hmm, skoro tak, to wygląda na to, że nie mam zbytniego wyboru :). Ale dobrze : mój nic na skype to radi_boss . Pozdrawiam, Radek

Gość też się napaliłam
O rany Oskar, to ja bym chyba tez była zainetresowana. Blondynka, 168-54-30. Kochany ale czy ty szukasz fajnej laski po 30 stce, czy sponsora, bo wolałabym to wiedziec od razu na poczatku. Wiesz, bo wtedy sa inne wymagania i kryteria.

Gość Oskar19
Witam, bynajmniej, nie szukam nikogo w gatunku "sponsora". Chodzi mi zdecydowanie o ciekawą znajomość, zatem jeśli jesteś zainteresowana, pisz. Pozdrawiam, Oskar

Gość Oskar19
Witam, chciałbym dodać, że mój, nazwijmy to "anons", jest wciąż aktualny, zatem zapraszam, adresy jak się ze mną skontaktować podałem powyżej. Pozdrawiam, Oskar

Gość Znudzona i Ciekawa
z paniami powyżej nic nie wyszło?

Gość Oskar19
Witam, w pewnym sensie, poza tym, jak się zapewne domyślasz, trzeba wielu prób by znaleźć wkońcu to, czego się szuka. Bardzo możliwe, że szukam właśnie Ciebie, więc cóż, po prostu pisz, wszkakże jest tylko jedna metoda by się o tym przekonać ... Pozdrawiam, Oskar

Gość lakosta99
jak chcesz poruchać, to nie na kafeterii, bo tutaj są TYLKO tacy, którzy chcą ruchać, ale nie zostać wyruchani

Gość Oskar19
Witam, wiesz, z tym, że nie chodzi mi tylko o to by kogoś "wyruchać". Ogólnie mam nieco większe aspiracje, tzn. seks wchodzi w grę jak najbardziej, ale wszystko po kolei. Ogólnie, nie jestem taki jak cała ta banda małolatów, która tu przesiaduje ( nie mówię, że to wszyscy, ale na pewno jest dużo, za dużo ). Wobec czego szukam dalej, myślę, że są tutaj kobiety rozsądne i takie, które wiedzą, czego chcą, więc się nie zrażam, Pozdrawiam, Oskar

Gość Marjane Satrapi
Oskar fajny facety, niestety nie z mojego miasta.

Gość Oskar19
Witam, hmm, cóż za wsparcie :). Miło mi, że się odzywasz, chociaż odnoszę wrażenie, że trochę jakby nie skończyliśmy naszej rozmowy ostatnio :). Pozdrawiam, Oskar

Gość Marjane Satrapi
he, he rozmowa, ładnie to napisałeś nie skończyliśmy?

Gość Oskar19
Witam, no, czy skończyliśmy, czy nie to już zależy jak patrzeć. Niewątpliwie zaś, warto by ją powtórzyć, wszakże jedna jaskółka wiosny nie czyni :) Pozdrawiam, Oskar

Gość wkurwiony podszywacz
CZemu NIKT SIE NIE PODSZYWA POD GEJA OSKARA? :[[[

Gość Marjane Satrapi
bo to gej! nie zaczepiałby kobiet po 30tce, bo i po co?

Gość Oskar19
Interesuja mnie panie po 30-stce, bo bardzo lubie lizac cellulit pod oczami! Wszystkie zainteresowane prosze rowniez, o zeskrobana skore z piet, poniewaz uwielbiam jesc to razem z kluskami slaskimi zamiast skwarkow. Do tego wlosy kolo pupy z kawalkiem kupy (zamiast rodzynek). To jak moje kochane? Pozdrawiam, Oskar PS. Panowie tez prosze pisac

Gość wkurwiony podszywacz
Dzieki! Szkoda ze to sam napisalem... Moze to obudzi w Was ducha podszywaczy! :classic_cool:

Gość Oskar19
dajcie mi dupy proszę laski wy moje nio djacie dajcie bo jak nie to wezmę patyka i wam łby pozabijam

Gość pielęgniarka
Oskar jesli jescze tu zaglądasz to może ja się Tobą zaopiekuje mam 35 lat ale wyglądam na mniej

Gość Oskar19
Witam, to prawda, długo już tu nie zaglądałem. Ale widzę, że jednak warto :). Oczywiście, jestem jak najbardziej zainteresowany, jeśli Ty również to po prostu napisz, namiary podawałem wcześniej. Pozdrawiam, Oskar PS. Dodam, że wpisy powyżej (tj. dwa ostatnie) nie są mojego autorstwa, niestety, na głupotę jak dotąd nie wymyślono skutecznego leku :)

Gość Niecny
ja też wyglądam na młodego , choć dobijam do 50tki, i wzwiązku z tym chetnie przelecę taką 30stkę

Gość Oskar19
Witam, nie dziwię się, kobiety w tym wieku zdają się być niezwykle pociągające, nie tylko jak widać dla mnie :) W każdym razie, mój anons pozostaje wciąż aktualny. Pozdrawiam, Oskar

Gość Oskar19
Witam, średnia ? Nie liczyłem, poniżej 4 w każdym razie. Delikatnie mówiać, nie zwracałem na nią uwagi zbytniej :) To i tak o niczym nie świadczy. Pozdrawiam, Oskar

Gość stara dupa
Napisz do do ilu lat po 30-tce, czy wygląd ma znaczenie? Jestem trochę puszysta. Czy tylko chcesz pogadać czy coś więcej?

Gość Oskar19
stara dupo tobie to z przyjemnościa wsadze, a jak duża ta dupencja? moj konik przeleci wszystkie dziury

Gość Oskar19
Wąchajcie moją młodą pytę, zapraszam na Yebanie!!! mam 19 lat i lubię lizać dziury!! pozdrawiam Oskar