Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Grosik83

Jaką piosenkę zaśpiewać na weselu dla męża??? pomóżcie!!!

Polecane posty

Gość co wy dziewczyny wygadujecie
A ty weeding planując wesela to pewnie nie jeden kit wcisnęłaś prawda? nawet to czego nie można robić wciśniesz że można a nawet trzeba jak się komus podoba! eh ile to ludzie są w stanie zrobić dla kasy! ŻAL

Nie wylewaj jadu na mnie, nie ma takiej potrzeby, wystarczy zapytać ile zarabiam i czy moi klienci są zadowoleni ze WSPÓŁPRACY ze mną :) Kit wciskają amatorzy, ja jestem zawodowcem i ograniczam się jedynie do spełniania wizji Młodej Pary, nie swoich własnych :) A jeśli, złośliwa pomarańczko, wszystkich mierzysz swoją dość ograniczoną linijeczką bądź pewna, że taką samą Tobie odmierzą, czego Ci, rzecz jasna, nie życzę :) Pozdrawiam i życzę zdrowego podejścia do życia :) Takiego bez zawiści :)

Gość Grosik83
Witam po długiej nieobecności, długo nie zaglądałam na ten wątek i widzę,że nagle się ozywił ;) Wesele odbyło się 2 miesiące temu i w końcu nie zaśpiewałam dla mojego męża, zaśpiewałam za to dla rodziców w ramach podziękowań (bo nie lubimy tańcowania w kółeczkach trzymając się za rączki) :) Zaśpiewałam dla nich standard 'Cudownych rodziców mam' i wszyscy płakali łącznie ze mną i mężem :) No i okazuje się,że panna młoda jednak MOŻE zaśpiewać na swoim weselu! :) Pozdrawiam i naprawdę polecam wszystkim spiewającym pannom młodym żeby śpiewały na swoich weselach!! :)

Okazuje się też, że jeśli chce się BARDZO MOCNO, to wszystko można :) A tak na marginesie... na swoim weselu również zaśpiewałam rodzicom piosenkę Urszuli Sipińskiej. To znaczy udało mi się zaspiewać tylko cztery linijki, resztę przepłakałam ;) Pozdrawiam cieplutko :)

Gość OlaszQ
Moim zdaniem to nie ty powinnaś śpiewać tylko ktoś inny np jak macie dzieci i są utalentowane to one by mogły zaśpiewać

Gość trzeba też umieć śpiewać
i mieć dobry głos przede wszystkim

Gość Podstolina_
Jak ja tego nienawidze, jak spiewaja dzieci...

Gość peper
Kramer Lato

Gość gejbi
A ja uważam, że większość mężów byłaby bardzo wzruszona,tym że,jego żona odważyła się zaśpiewać przy takiej publiczności. I nie zgadzam się z komentarzami typu daruj sobie jak nie umiesz itp. Wystarczy poćwiczyć kawałek i będzie dobrze!