Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pudelmania

Liposukcja, lipoliza a może SmartLipo????

Polecane posty

Gość kotek3
A czy ktos robil boby jet na podbrodek i policzki?u dr.Bromy?podobno policzki robi sie od strony jamy ustnej.

Gość 445
SULĘCIN, tak to ten hotel, nazywa się chrobry, wyjeś następnego dnia po zabiegu, będziesz bardziej sucha.

Gość monika 2424
Witam serdecznie wszystkie Lipo :) . W czerwcu mam zamiar zrobić sobie liposukcję laserową z odsysaniem u Pana Dr Samira Ibrahim . Słyszałyście może coś o tym lekarzu?? Polecił mi go Dr Kubasik z Poznania - chirurg plastyczny. Ciekawe ile to bedzie kosztowac . Chcę odessać sobie 4 centymetrową grubość tkanki tłuszczowej która ma ok 15 cm długości. Znajduję sie w strefie "korzonek" i troszke w górę . Troszke sie boję ceny. Wiecie może jakie są powikłania przykładowo po 5 lub 10 latach?? Nie mogę nigdzie tych informacji znaleźć POZDRAWIAM FORUMOWICZKI!!!!

Gość marylka 12
a jam mam pytanie do szanownych koleżanek czy któraś z was miała może zabieg wykonany na urządzeniu liporoyal liposukcja ultradźwiękowa . zastanawiam się czy jest skuteczny a chcę pozbyć się trochę tłuszczyku z brzucha a jestem straszą panikarą i jakiekolwiek zabiegi chirurgiczne nie wchodzą w grę !

Gość monika2424
Witam. Z tego co wiem marylka 12 to te ultradzwiękowe trzeba robić wiele razy np 20 zabiegów plus masaze jakieś tam maście Nie wiem które urządzenia dają efekt nie na stałe czyli nie powodują zniszczenia komowek tłuszczowych i nie zapobiegają tworzeniu sie ich od nowa. Podobno jest dobra metoda urzadzeniam SMARTLIPO bez odsysania jak wolisz ale wtedy musisz spedzic duuuuuzo godzin na siłowni zeby ten tłuszcz który zostanie rozbity mógł być spalony przez organizm w innym razie osiądzie sie gdzieś indziej lub w ogole nie bedzie efektu. Ja zdecydowałam sie na liposukcję laserową u Dr Samira Ibrahima POlecił mi go Dr Kubasik . Prawdopodobnie bede miała zabieg w czerwcu jak ruszy już z Kliniką w Poznaniu, bo do Emiratów Arabskich raczej nie polece;P

Gość Ela222
Do Sadybia , krwiak-załamana: Dziewczynki bardzo wam wspolczuje cierpień:( Ja rownież chce się podać Smartlipo na podbródek i chomiki ale teraz się nad tym zastanawiam czytjąc fora...Napiszcie prosze jak rezultaty w waszym przypadku....Ile trzyma się opuchlizna i czy towarzyszy jej duzy ból. Zabieg miałyście z odsysaaniem czy bez? Czytałam gdzieś,że podobno po tym zabiegu nie wraca już tkanka tluszczowa w to miejsce wiec trzeba się tym pocieszyć jednak zawsze jest to ryzyko, że nie na kazdego to działa...jak to zawsze w życiu bywa nie może być za pięknie by było prawdziwie. Piszcie jak u was, życze z calego serucha jak najlepszych efektów! :)

Gość Feelbeauty.eu
Opisz swoją historię ,podziel sie z innymi swoimi doświadczeniami- wejdz na forum www.feelbeauty.eu -ZAPRASZAMY!!!

Gość chcesz schudnac?!
chcesz schudnac?! spalic zbedny tluszcz?! niedawno wyszla nowosc: www.ultra-slim.ocom.pl Specjalny sklad spalacza dobrany osobno dla kobiet i mezczyzn. Trzeba wybrac wersje dla siebie :) W polaczeniu z ruchem i odzywianiem daje niesamowite efekty!

Gość monika2424
ja nie wierze w zadne tam jakieś slim coś tam ... brałam rózne tabletki Te smieszne thermo cos tam , jakies wyciagi z roslin ,ktore mialy wydalac tluszcz z jedzenia czy weglowodany To jest pic na wode Wybieram picie zielonej herbaty i ide na modelowanie sylwetki liposukcja laserowa. Tyle kasy stracilam na te rozne wymysly , ze ta liposukcje juz bym miala w polowie.

Gość monika2424
ja nie wierze w zadne tam jakieś slim coś tam ... brałam rózne tabletki Te smieszne thermo cos tam , jakies wyciagi z roslin ,ktore mialy wydalac tluszcz z jedzenia czy weglowodany To jest pic na wode Wybieram picie zielonej herbaty i ide na modelowanie sylwetki liposukcja laserowa. Tyle kasy stracilam na te rozne wymysly , ze ta liposukcje juz bym miala w polowie.

Gość monika2424

Gość monika2424

Gość Feelbeauty.eu
Opisz swoją historię ,podziel sie z innymi swoimi doświadczeniami- wejdz na forum www.feelbeauty.eu -ZAPRASZAMY!!!

Gość pacjetkastad
do ela22 ela jestem po zabiegu Acculift-to chyba taka najnowsza generacja tego smartlasera do tłuszczyku.lekarz zrobił mi jeszcze Fraxel CO2 i sama na siebie nie mogę się napatrzeć.żadnego podbródka i chomiczków. warto umówić się na konsultację, bo naprawdę uczciwie podchodzą do pacjenta i nie oszukuja.a o tym arabie to ja nie słyszałam. zadzwon do Solumedu w Poznaniu 061 8411724

Gość pacjetkastad
do monika2424 ja też monia nie wierzę w żadne slim..cos tam..cos tam -a odchudzam się odkąd pamietam. wydałam tyle pieniędzy, ze aż głowa boli i nareszcie oddessałam się u dr Adama Kruka w Solumedzie.To smart lipo to jakas stara generacja musi byc.maja tam accusculpt i slimlipo czyli te lasery do naskuteczniej rozpuszczają tłuszcz. doktor zlikwidował mi dodatkowo rozstępy Fraxelem CO2. zrobiłam to razem z twarzą i mam teraz spokój za dobre pieniadze.a u Kubasika robiłam sobie cycuszki.też mistrzostwo swiata.

Gość axeel
do umówiona na wizyte odezwij sie do mnie też jadę w kwietniu napisz kiedy masz zabieg axelm@interia.pl

Gość axeel
do jjuż po zabiegu proszę jeśli mozesz wyślij mi zdjęcia axelm@interia.pl

Gość Ela222
Do Pacjetkastad: No prosze w końcu jakaś naprawde zadowolona osoba:) Szczeze mówiąc to jeszcze nie slyszlalam o tej klinice. Ten zabieg o ktorym mowisz jest rowniez z odsyssaniem badz bez? Dlugo dochodzialas po siebie po? Jezeli chodzi o zabieg jest podobny do zwyklego smartlipo? Możesz troche poopowiadac o tym...? W kazdym razie gratuluje sukcesu:) To jednak nie takie latwe jak widac z opinni.... Pozdrawiam :)

Gość monika2424
pacjetkastad witam serdecznie;)) mogę wiedziec ile wydałaś na odsysanie tłuszczyku?? ciekawe ile by mnie wyniosło odessanie bioder i ud;P Mam nadzieję , że ta metoda niszczy komorki tłuszczowe , ktore potem nie maja szans sie odrodzić Co ja bym dała zebym w miare wyglądać bez głodówek Wczesniej schudłam 15 kg i teraz po 2 latach doszłam powoli do swojej dawnej wagi Nie chce znowu tego przechodzić , bo boję sie o siebie Wiem ze takie diety na swoją rękę są niebezpieczne i nie dają tak dobrych efektów Pozdrawiam:))

Gość laseczka27
wiadomosc dla drugabroda- sluchaj zobacz sobie strone www.bodytite.pl i tamsa zdjęcia przedmi po i jest kobieta po odsysania podbródka metodą body tite- wygląda super!!!!\ Pozdrawiam

Gość mega123
ja robi łam Smarta z odsysyaniem na prawie wszystkie partie ciała i jak dla mnie lipa nie jestem otyła miało to byc wymodelowanie sylwetki. I ja efektów nie widze. Szkoda kasy lepie iść na siłownie plus jakies zabiegi kosmetyczne

dawno tutaj nie byłam Dziewczyny. wynika to z faktu, ze poddałam się zabiegowi laserowego odsysania. nie mam już wiszących ramion i grubych łydek.wcześniej robiłam sobie bryczesiki i brzuszek.operowałam się w Solumedzie w Poznaniu. Maja tam najwiekszą bazę laserowów chirurgicznych z tego co się zorientowałam i robią to faktycznie profesjonalnie. wcześniej odwiedziłam różne fora, dużo sie naczytałam na ten temat i potem jeszcze lekarz na konsultacji obalił mi wiele mitów z tego wynikających.super miła atmosfera i lekarze.szczerze moge polecic. smartlipo to już przeżytek. nie dziwie sie, że dziewczyny mówią o braku efektu i wydanej kasie.przyszłość nalezy do accusculpt i slimlipo, jak się dowiedziałam od lekarza. w zalezności od oczekiwań lekarz stwierdzi czy potrzebne jest odsysanie czy nie. ja miałam dodatkowe odsysanie utradźwiękami i jestem super zadowolona. efekt przeszedł moje oczekiwania. jestem teraz laska.lekarz dodatkowo zlikwidował mi rozstepy Fraxelem i w pakiecie na szybsze obkurczanie skóry i ujedrnienie dostałam thermage. jest super!!!

Gość Kye
Wampiry są wśród nas.... http://www.feelbeauty.eu/articles/show/id/130 oraz wszystko co dotyczy chirurgii plastycznej i medycyny estetycznej. Zajrzy na nasz Portal i Forum www.feelbeauty.eu oraz www.feelbeauty.eu/forum

Gość Sylwusia555
Hej, A ja jestem po liposukcji z falami radiowymi israelskiej firmy body tite im jestem bardzo zadowolona, miałaM BARDZO GRUBE ŁYDKI KTÓRYCH OD DZIECIŃSTWA SIĘ POTWORNIE WSTYDZIŁAM, efekt przeszedł moje najśmielsze oczekiwania wcześniej robiłam laserową tym smart lipo i wogóle nie miałam efektu i zrobiły mi się grudy, po body tite mam gładkie nogi i piekny kształt a Dr Mocny jest geniuszem świetny chirurg, poelcam wszystkim.

Gość mawado
Do Sylwusia 555 Efekt jest , to najważniejsze, następne istotne fakty to gdzie to robiłaś ( jakaś strona internetowa kliniki) i za ile, mnie interesuje zmniejszenie pupy i ud. Wiem , że to wyniesie więcej, ale będę miała jakieś odniesienie. Do pacjentkastad Szukałam jakiś namiarów i ofert w necie kliniki Solumed, bo mi do Poznania bardzo blisko, ale nic poza nr telefonu, gdzie mogę się dowiedzieć o cenie poszczególnych zabiegów na dane partie ciała. Może się orientujesz, jak wyżej wspomniałam pośladki plus uda...

Gość Sylwusia555
Robiłam body tite w Krakowie w Artclinique u Doktora Mocnego, efekt jest super ale Doktor jest bardzo dobry. Pozdrawiam

Gość Ekipa Feelbeauty. eu
Poszukujemy Osób chętnych zostania Moderatorami. Mających wiedzę,doświadczenie po zabiegowe ale również potrafiących być neutralnymi w swoich wypowiedziach. Chętnych zapraszamy do zgłaszania się na portal@feelbeauty.eu z hasłem Moderator. Dziedziny: chirurgia plastyczna, medycyna estetyczna, stomatologia estetyczna, okulistyka kontaktowa, bariatria, ginekologia i ortopedia.

Gość górne powieki
Czy któraś z was mogłaby pokazać zdjęcia sprzed zabiegu i po?

Gość ryskka
Drogie Panie, szczegolnie pacjentkastad- skończcie z ta nachalna reklamą,wszystko jest do przyjęcia ale bez przesady.

Gość grubszy kolega 32
witam Panie Przeczytałem wiele waszych opinii i postów na temat odchudzania i zabiegów wyszczuplających Jestem sam zainteresowany zrobieniem sobie takiego zabiegu (nie wiem jeszcze jakiego ale skutecznego ) Do usunięcia jest warstewka tłuszczyku na brzuszku , siedząca praca , mało ruchu , jedzenie na orlenie i trasie robi swoje Jeżeli ktoś z szanownych forumowiczów posiada jakiś aktualny nawet orientacyjny cennik to proszę o stronkę Pozdrawiam - grubszy facet 32