Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pudelmania

Liposukcja, lipoliza a może SmartLipo????

Polecane posty

Gość do Weronki
Coś nie tak, można przy zabiegu Smart Lipo odessać sporo tłuszczu. Pójdź w inne miejsce na konsultacje żeby się przekonać jak to gdzie indziej wygląda. Bedziesz miała porównanie.

Gość Weeronkaa
To byłoby najlepsze wyjście, ale najbliższą inną klinikę mam jakieś 300 km stąd, więc przy mojej sytuacji zawodowej i rodzinnej raczej musiałabym raczej całkiem zrezygnować i żyć z tym okropnym brzucholem, nie opalać się latem, ciągle w gaciach obciskających i znosić pytania czy nie jestem w ciąży. Dodam tylko, że schudłam po ciąży ale brzuch i tak został, jak sądzę naturalnymi metodami nie da się z nim nic zrobić. SmartLipo dało mi jakąś iskierkę nadziei, liposukcja ze względu na długą rekonwalescęncję i brak takich zabiegów w pobliżu nie wchodzi w grę. Ale skoro mam wyrzucić pieniądze w błoto to też bez sensu. Tylko, czy ktoś ma jakąś rzetelną wiedzę na ten temat??. Dziewczyny które już to miały, ile Wam odessano???? Please, zabieg umówiony na 9.03, pieniądze też nie spadają mi z nieba (4 tys.), poradźcie coś!!!

Gość emilka88
witam, Jaka cena w wawie? Czy ktoś robił, chcę dla porównania. Chciałam zrobi sobie ramiona, łydki oraz plecy. W następnej kolejności boczki i brzuch. Ile powinnam szykowac.

Gość emilka88
mam jeszcze jedno pytanie. Od czego zależna jest cena? od ilości tkanki tłuszczowej, czy od faktu robienia zabiegu? proszę o info

Gość wydaje mi się że cena zalezy
głównie od obszaru jaki robisz, a czy od ilości odsyssanego tłuszczu też, to nie wiem? A też jestem ciekawa.

Gość Weeronkaa
U nas zależy od wielkości obszaru, np. brzuch kosztuje 3-6 tys, mój został wyceniony na 4 tys. bo lekarz powiedział, że zużyje na to 8-9 czegoś tam.

Gość Melanii102
Ja zapłaciłam za brzuch 2 tysiące w Sulęcinie. Wcześniej miałam wyceniany w Warszawie na Stawki 4 tysiące i lekarz wspominał o dwóch zabiegach, mówił, że jeden może nie wystarczyć. W Sulęcinie wystarczył jeden i brzuch mam płaski. Musisz sobie doliczyć jeszcze koszt 10 drenaży limfatycznych (600zł), ubranko uciskowe(280zł) i leki ( 120zł).

Gość Weeronkaa
U nas ubranko jest w cenie więc warto się dowiedzieć oraz dwie wizyty u dietetyczki.

Gość natka1818
czy ktoś wie ile czeka się na zabieg w sulęcinie czy nie ma tam kolejek chce się zapisać i zdązyć zanim przyjdą ciepłe dni i ile mniej więcej tam zapłace za brzuch boczki i uda zawnętrzne

Gość natka1818
do melanii102 powiedz jakie są twoje wrażenia po zabiegu w sulęcinie ja właśnie tam chce się zapisac i ile czekałaś na termin czy nie masz żadnych zastrzażeń do pani doktor turczyńskieji czy z twoim brzuszkiem jest wszystko ok i czy jesteś zadowolona z zabiegu

Gość Mellani102
Jestem bardzo zadowolona i z brzucha i z ceny. Brzuch miałam bardzo duży 96cm w obwodzie, teraz mam 85, ale też i dzięki diecie. Po zabiegu ostro wzięłam sie za odchudzanie. Schudłam 5kg i trzymam sie nadal. Zamierzam do lata schudnać jeszcze dychę. Nie moge sie załamać. W sierpniu mam wesele siostry i będzie cała rodzinka. Brzucha nie mam jeszcze płaskiego, ale ubrania na mnie wiszą. Ten zabieg jest dobrym początkiem zaczęcia dbać o siebie. Mam 42 lata i już pora.

Gość natka1818
DO MELANII102 gratuluje efektów ja się wybieram na brzuszek ale czy jak bym chciała za jednym razem zrobić jeszczke boczki to zapłace już 4tys tak?mogłabym zobaczyć jak wyglądał twój brzuszek przed i po albo chociaż po była bym wdzieczna.wiesz chce sie w 100%upewnić bo to dużo kasy.

Gość umika
Proszę podpowiedzcie gdzie można zrobić smartlipo w Krakowie :-( Od dwóch dni szukam w necie i....nic!!!!

Gość Mellani102
Nie mam zdjęć sprzed zabiegu, pani doktor zrobiła mi, ale nie dała. Brzuszek jest fajny, spodnie, w których wcześniej chodziłam odłożyłam do szafy, wisiały na mnie. Mam nadzieję, że ich więcej nie włożę.

Mma pytanie do dziewczyn ktore zrobily lipo smart juz jakis czas temu czy nie zbiera im sie tluszcz w innych miejscach i czy sa zadowolone?

Gość Melani102
Mi tłuszcz się nie zbiera gdzie indziej. To podobno jest na takiej zasadzie, że jak nie przytyjesz to jesteś cały czas taka jaka jesteś, a po prostu nie ma ( po usuniecieu tłuszczu z brzucha ) tego brzucha czy innej partii ciała. Ja jestem bardzo zadowolona. Czuje sie teraz znacznie lepiej niż wcześniej według zasady, że jak dobrze wygladasz to dobrze się czujesz. O to mi chodziło przed zabiegiem.

Gość dorotka88888
Witam was dziewczyny. Czy ktos slyszal o smart lipo w olsztynie , jak tam robią,? Chce sobie zrobic bryczesy i chciałabym znac jakas opinie o Olsztynie poniewaz tam mam najblizej. Pozdr

Ja chcę trochę zrzucić z brzucha ,ale mam też problem.Po ciąży ta skóra jest nieco rozciągnięta.Czy zabieg smart lipo coś z tym zrobi.W pasie mam 69 cm a w brzuchu licząc razem z boczkami 83 ta skóra trochę wisi i brzuszek lekko odstaje.Dla tego ważne jest dla mnie aby tą skórę ujędrnić i podnieść a brzuszek odchudzić.

Gość kamao4
Wiajcie, poproszę o namiar do Sulęcina

Gość drugabroda
Witam, w gazecie znalazłam reklamę SmartLipo przeczytałam informacje na temat tego zabiegu na stronie www.laserowamedycyna.pl i teraz niemal wszystkie posty na tym forum. Byłam już zdecydowana na zabieg usunięcia "drugiej brody", a teraz nie jestem pewna. Na stronie laserowamedycyna.pl było napisane, że przy Smartlipo nie odsysa się tłuszczu i tylko dlatego zdecydowałam się na zabieg. Rozmawiałam z lekarzem, który też twierdzi, że przy Smartlipo nie odsysa się tłuszczu. Teraz czytam, że większość z Was (może nawet wszystkie) miała odsysany tłuszcz. Zastanawiam się jak bolesne musi być odsysanie tłuszczu z podbródka? Chyba się nie zdecyduję? Czy mogę liczyć na jakieś fachowe informacje w tej sprawie. Odsysa się przy Smartlipo czy nie?

Gość Do drugabroda
Smartlipo może być i z odsysaniem, i bez. Zalezy jaką opcje sobie wybierzesz, z tym, że to bez odsysania nie zawsze daje oczekiwane efekty.

Gość drugabroda
Nie jestem pewna z tym odsysaniem. Pogrzebałam dzisiaj trochę w internecie i przeczytałam, że przy odsysaniu mogą powstać nierówności, a jak się samo wchłania to jest znacznie lepiej. Zastanawiam sie też nad grubością igły używanej do odsysania, bo taką cieniutką jak się robi Smartlipo to raczej odessać się nie da, a grubsza oznacza większe blizny. Jeżeli, ktoś z czytelników lub stałych uczestików forum miał zabieg Smartlipo na tzw. drugi podbródek proszę o informacje na temat zabiegu (z odsysaniem czy bez) i oczywiście efektów. Z góry dziękuję.

Gość Robiłam podbródek Smartlipo
Robiłam podbródek Smartlipo bez odsysania i w zasadzie nie mam już tłuszczyku w tym miejscu. Początkowo po zabiegu wyczuwałam ten pływający tłuszcz i jak dotykałam to było mało sympatycznie, ale teraz naprawdę się wchłonął i już nic nie czuję. Porażką oczywiście był wygląd bezpośrednio po zabiegu wyglądałam jak babula w tym opatrunku. Teraz zastanawiam się nad brzuchem, ale nie wiem czy będzie efekt (lubię jedzonko), czy miał ktoś brzuch robiony smartlipo? Prosze o odpowiedź chciałabym usunąc brzuchol jeszcze przed wakacjami.

Witam Forumowiczki. Czytałam ostatnio o nowej metodzie liposukcji WAL urządzeniem body jet. z tego co sie orientuje to smartlipo jest do redukcji tłuszczu małych obszarów i nie zbyt durzych ilosci tłuszczu. Liposukcja klasyczna z koleji jest zbyt traumatyczna dla mnie no i znieczulenie ogólne to tez nie dla mnie bo miałam kiedys stan przedzawałowy i musze uwazac. Natomiast zainteresowałam si eliposukcja WAL , czy ktos z was o tym słyszał,? Podobno polega ona na liosukcji strumieniem soli fizjologicznej, powoduje to ze tkanki nei sa uszkodzone i robi sie to w zneiczuleniu miejscowym tak jak smartlipo, a obszar i ilosc odsysana moga byc duze , do 3,5 litra. W tej metodzie tłuszcz mozna uzyc do powiekszenia sobie piersi, takie dwa w jednym. Jezeli ktokolwiek słyszał oi tej metodzie to prosze o info. ja wyczytałam to na stronie www.look-med.pl Pozdrawiam Jola

Gość Pyzata
Witam wszystkich serdecznie. Przeglądałam cały temat jednak nei znalazlam wszystkich odpowiedzi na moje pytania:) jestem zainteresowana zabiegiem smartlipo, dokładnie chodzi mi o wyszczuplenie policzków i podbródka... Czy jest tutaj ktoś, kto niezaobserwował u siebie zadnych efektow?? (chodzi o twarz). Czy opaski po zabiegu trzeba nosić na okrągło bez zdejmowania, i przezjaki okres czasu? i po jakim czasie moge pokazać się ludziom zeby nie wygladac jak potwor:) Jaka jest wasza opinia o iqmedica,czy wogole warto ???? Czekam na odpowiedź. Pozdrawiam!:)

Gość MZM
Do Pyzatej. Robiłam sobie Smartlipo podbródka. Dzisiaj jestem czwarty dzień po. Opaskę i opatrunek należy nosić przez tydzień, najlepiej dzień i w nocy.U mnie opatrunek jest niewielki - zwykły mały plaster pod brodą.Nawet już wychodziłam bez opaski (na następny dzień po zabiegu), bo moja opuchlizna jest naprawdę niewielka, nie mam też siniaków.Smaruję podbródek żelem na opuchliznę, w tym tygodniu idę na konsultację. Będę też miała 3 zabiegi IRF.Nic nie wiem o IQ Medice, zabieg robiła w Katowicach u dr Mekle. Super doktor i jego personel. Polecam.

Gość Pyzata
hmmm.. do Katowic mam znacznie dalej niz do Warszawy więc raczej bym sie nie odwazyła jechać aż tak daleko... Dziekuje bardzo za odpowiedź jeśli znajdziesz chwile czasu to napisz ile Cie ten zabieg wyniusł i czy był w znieczuleniu ogolnym czy miejscowym. Czekam jeszcze na inne odpowiedzi dotyczące też policzków:)

Gość aneczka2084
Hej mam pytanko kto robił liposukcje w Czechach u dr. Polaka? Chodzi mi o liposukcje brzucha i boków ja napisałam do niego wycenił mi to na 3500 tysiąca to w sumie jeszcze nie tak źle. Ale bardzo chciałabym zobaczyć efekty z przed i po jeśli ktoś ma takie zdjęcia to bardzo proszę bo on na swojej stronie ma tylko uda i pośladki:((