Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dupek - chyba nim jestem

miłość a zdrada

Polecane posty

Witam, mam problem a dokładniej, jestem z dziewczyną rok +/- bardzo ją kocham i bardzo mi na niej zależy, chce z nią być, jest wspaniale, uwielbiam się z nią kochać, i niemamy żadnych problemów na tle łóżkowym, ale ja odczówam silną chęć, przespania się z inną , i to z żadną konkretną, poprostu chce sypiać z innymi kobietami.... poradźcie, jak wy byście się czuły na miejscu mojej partnerki ?? wiem że źle ale czy wybaczyły byście ??

Gość mloda andzelina dzoli
jestes dupkiem jak nie potrafisz utrzymac fiutka w gatkach - to nie zawracaj dziewczynie glowy

A robisz coś w życiu poza "odczuwaniem potrzeb"?:) Ty jesteś typowym facetem, Twoja dziewczyna pewnie typową kobietą. Jak się poczuje? Zaskoczona:D

Gość yetanna
zapytaj ją,może ona tez ma ochotę na kogoś innego i zrobicie sobie czworokącik:p

Co robie na codzien hmm, mam 24 lata, studiuje pracuje na 2 etaty i prowadze wlasna firme, i nie mam czasu na glupoty, ona raczej nie chce trojkatow ma 22 lata jestesmy bardzo otwarci, ale chyba nie rozumiecie mnie, dotrzymalem trzystosci tej ktora pokocham, i nie powiem jest super, ale to jest moja pierwsza, i odczówam potrzebe poznania nowych mozliwosci, zblizenia sie z innymi kobietami itp to silniejsze odemnie.................

Gość dedede
skok w bok to tylko chwila przyjemności i całe życie wyrzutów ( jeśli masz sumienie)

prawdziwa miłość wytrzyma i zdradę, ale też prawdziwa miłość nie rani....mówi ci to coś??

zresztą wydaje mi się, że rasowy facet potrafi utrzymaćswojego psa na smyczy...:P

ale co miałybyśmy niby wybaczyć?? To, że masz ochotę sie przespać z inną czy to, że się prześpisz/przespałeś? akurat to, że masz chęć to nie zbrodnia, podejrzewam, że zdecydowana większość ludzi ma takie \"chęci\", co często nie ma nic wspólnego z czynami. Oczywiste jest, że nie nalezy o tym trąbić partnerce. W związku jest tak, że nawet jesli sobie z czegoś zdajemy sprawę, niekoniecznie musimy to zaakceptować w ustach naszego partnera - do dwie różne sprawy

Gość przestań śmierdzielu
mówić i używać słowa miłość boś do tego śmiedząca gnido nie dorosła

Gość nie wybaczyłabym
a jestem w podobnej sytuacji bo jestem jego pierwsza on moim tez i własnie sie upewniola m ze chce sie z nim kochac ale boje sie z drugiej strony ze mu sie znudzi albo bedzie chcial sprobowac z inną skoro ja jestem pierwsza :(

Gość agresorom
dziekujemy :)

Gość rereere
ja pitole ale macie problemy ludzie umierają głodują chorują a wam seks w głowach nie ma to jak ludzka próżność

to niech se umierają a ruchać trzeba , chuujku cieńki

Gość rereere
wolę być śmierdziele w twoim mniemaniu niż egoistycznym dupkiem

odjeebało ci człowieku na maxa, a co może być u zdrowego człowieka w głowie, jak nie sex, a jeśli jestes ucześnikiem wyścigu szczurów, to sobie kwicz, nikt ci nie zabrania

Gość weroniczekmmmmm
ja bym cie wyjebala z mojego zycia od razu co innego jak sie ktos zauzroczy/zakocha i zdradzi, albo jak sie juz zwiazek wali ale takie :bo chce z innymi bo ona moja pierwsza to zwykle chamstwo i gowniarstwo, najpierw sie wyszalej z wieloma laskami bo do zwiazku to ty nie dorosles na razie

Gość rereere
żal mi ciebie masz takie zawężone horyzonty i jesteś zwykłym prostakiem

nie wiem czy Twój interlokutor ma zawężone horyznty, nie oceniam, bo nie znam, ale jesli nawet, to na pewno nie dlatego, że lubi seks i woli sobie poszaleć w łóżku niż rozczulać się nad czymś, na co i tak nie ma większego wpływu

Gość rereere
z tym zawężonym horyzontem to było do "przestań śmierdzielu" a nie to autora