Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dupek - chyba nim jestem

miłość a zdrada

Polecane posty

Gość rereere
może i nie ma wpływu ale jak wszyscy tak zaczniemy myśleć to będzie niezły bigos :P

ale to nie wyklucza tego, że w międzyczasie możemy uprawiac seks :D co to przeszkadza ;)

Gość rereere
nie no seks jest cool :) ale bez przesady - nie można tylko o jednym co do autora - ma super związek, świetna dziewczynę i extra seks ale w głowie się mu miesza bo chce inne kurna na samy kafe jest pełno samotnych facetów którzy z chęcią się z nim zamienią, bo w życiu nie mieli żadnej kobiety a marzą tylko o jednej jedynej i gdzie tu sprawiedliwość

Gość favaiolet
ehmmmmmmmmmmmmmmmmmehemmmmmmmmmm wiesz , ja bym Cie zostawila ... Widocznie nie jest Ci wystarczajaca ... nie wiem jak inaczej mozna to wytlumaczyc !!! Zastanow sie kakretnie nad tym ... nad soba ... moze jednak czegos Ci brakouje, a w innym wypadku nie powinienes wchodzic w zwiacki skoro tak ...

Gość favaiolet
Bo czlowiekowi ciagle zle, dac mu dlon a wezmie cala reke... jest dobrze a chcialby ejscez lepiej, w zyciou tak nie ma, by cos osiagnac, trzeba z czegos zrezygnowac ... Nie liczy sie ilosc, ale jakosc !!!

Gość never_mind
albo jedno, albo drugie... chłopie, nie można mieć wszystkiego.