Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Oskar19

Do pań do 30-stce

Polecane posty

Gość Oskar19

Witam, jak się zapewne domyślacie, mój post jest skierowany do pań, które przekroczyły już 30 wiosnę swego życia lub ewentualnie właśnie ją przekraczają :). Jestem młodym, bo 19 letnim chłopakiem, który z największą chęcią poznałby panią, która bądź z powodu nudy, ciekawości lub po prostu dla szeroko rozumianej przyjemności spędziłaby miłe chwile w towarzystwie młodego, lecz nie bez doświadczenia, osobnika płci męskiej - konkretnie mnie :). Jeśli chodzi o mnie, jestem osobą otwartą, kulturalną i taką, z którą można porozmawiać na wiele tematów. Wszystko to w połączeniu z poczuciem humoru a także nie budzącą wielkich zastrzeżeń aparycją (nie twierdzę, że żadnych bowiem Apollinem nie jestem :)) czyni mnie, jak sądzę, kimś, kogo żadna niebanalna kobieta po 30 nie wstydziłaby się poznać. Sądzę, że wśród internautek, które odwiedzają to forum znajdę taką, która okaże być idealnym odwzorowaniem moich oczekiwań. Może to właśnie Ty ? Pozdrawiam, Oskar PS. Co do szczegółów, proszę pisać w tym temacie, na pewno gdy okaże się to konieczne, jakoś się dogadamy :)

Gość Oskar19
Oprócz wymienionych pań, prosze o zglaszanie się tez mocno owłosionych panów po 50, typ bears

Gość Oskar19
Witam, przepraszam z góry za zdublowanie wątku. Dodam, że możemy rozmawiać tu lub na http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3741292. PS. Jeśli chodzi o "panów po 50, typ bears" to mnie zdecydowanie takie klimaty nie kreca, natomiast tego, kto się za mnie podszywa najwyraźniej tak :) Myślę, że dalsze tłumaczenie jest zbędne. Zapraszam wszystkie panie na radi_boss@tlen.pl Pozdrawiam, Oskar