Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzo prosze

beach life - gra ktos?

Polecane posty

Gość bardzo prosze

jak w temacie...! nie wiem jak przejsc pewien etap :-( pomoze ktos?

Gość bardzo prosze
prosze

Gość 22222222222222
up

Gość bardzo prosze
serio nikt z Was nie gra?! :-(

Gość bardzo prosze
nie mam

Gość bardzo prosze
bede tu zagladac mam nadzieje, ze ktos sie odezwie

Gość bardzo prosze
ooo... jest ktos! :-)

Gość bardzo prosze
6 wyspa! nie wiem jak doprowadzic do tego, by ludziki laczyly sie w pary :-( wszystko jest ok, wysoki poziom - duzo gwiazdek, ludziki nawet romansuja, ale nie chca laczyc sie w pary!!

o to beach life ci chodzi? http://www.beachlife.eidos.co.uk/index_main.html to ja jakas inna wersje mialam :o nie bede pomocna; z doswiadczenia wiem, ze jak sa glodni albo wokol jest brudno to w roznych gierkach sie nie lacza w pary :) szukalas jakis podpowiedzi? pod haslami tips, solutions, walkthrough cos mozesz znalezc :)

Gość bardzo prosze
kurcze, no wyglada prawie tak samo mam polska wersje, wiec troszke latwiej szukalam juz wlasnie pod tymi haslami, ale nic szczgolnego nie znalazlam, tylko suche objasnienia, bez szczegolow cholera, mecze sie juz 3 dni z ta jedna wyspa :-( mimo wszystko - dzieki

bitch life byloby znacznie bardziej przewidywalne i nie byloby problemu z laczeniem w pray ;)

Gość bardzo prosze
;-)

Gość bardzo prosze
pomoze ktos?

hej :) ja grałam nie tak dawno temu nałogowo ;) pamiętam ten etap z tym jak ludziki musiały łączyć się w pary :) prosta metoda - zmienić moc i rodzaj piwa we wszystkich punktach gdzie jest sprzedawane ;) tylko nie przesadź z mocą piwa, bo będą pijani po jednym piwie, będą się przewracać i spać na chodnikach , nie w głowie im wtedy będą amory ;)

Gość bardzo prosze
kurde, probowalam juz z tym piwem stworzyly mi sie tylko 2 pary! 😭 a potrzebuje 50! moze za malo procentowe bylo te piwo?

acha , a żeby chętniej kupowali piwo obniż cenę poza tym warto umieścić na plaży taką scenę, gdzie będą się odbywać wybory miss mokrego podkoszulka, podnoszenie ciężarów i tak ustawić godziny tych imprez, by zaraz po imprezach budzących większe zainteresowanie mężczyzn (np wybory miss mokrego podkoszulka) było np podnoszenie ciężarów, na co przyjdzie więcej kobiet, co umożliwi spotkanie obu płci w tym samym miejscu :) pamiętaj także, by na wyspie było mniej więcej po równo obiektów budzących zainteresowanie kobiet i mężczyzn, by na wyspę przybywało mniej więcej po równo facetów i babek :)

pamiętam, że jak ja grałam w to parę m-cy temu, to znalazłam taką angielską stronkę, gdzie był właśnie poradnik, i gdyby nie on, też bym pewnie miała problem z przejściem ... tylko trza dobrze znać ang ;)

coś mi świta, że to piwo to powinnien być chyba "mroczny gul" czy coś w tym stylu (chyba to najdroższe), no i daj oczywiście za niego minimalną cenę :) pamiętam, ile męczyłam się z tym etapem , dopóki nie wiedziałam jak to przejść hihi

Gość bardzo prosze
dzieki wielkie! 🌻 bede probowac, moze w koncu mi sie uda wciagnelo mnie jak cholera ;-)

wiem, wiem jak wciąga :D ja najpierw ściągnęłam sobie trailer i tak mi się spodobało, że po prostu musiałam sobie to kupić ;) jak już ją kupiłam, grałam przez kilka dni po kilkanaście godzin dziennie, z przerwami tylko na mycie, sen i jedzenie :D aż mnie naszła ochota, by znów ją całą przejść ;)

Gość bardzo prosze
wiec graj! :-) ja tez ide "walczyc" ;-) jeszcze raz dzieki za rady!

Kiedyś grałam w to dość duzo ;) ale niestety nie mam zbyt duzej cierpliwosci i chyba zrezygnowałam własnie na tej wyspie... ;]

Gość RemQspeC
Tak, ja gram i nadal będe grał. Moim celem było odkrycie wszystkich wysp i granie sobie na lajcie w 'sandboox'. Poległem na 6 wyspie tak jak ty. I nie chciałem tego zmaścić. Dlatego użyłem 'kodów'. Powiem już tylko tyle... By odkryć wszystkie wyspy: -włącz gre -naciśnij na 'sandboox' -i wtedy naciśnij :D Tak samo w misjach: - Naciskasz na start -a potem tak jak w 'sandboox' To na tyle. Życzę miłej gry ;)

Kto wie jak przejśc wyspę na której trzeba na raz upic chyba 50 gości i przyciagnac na wyspe 200 ???