Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem co

co byscie zrobily na moim miejscu??

Polecane posty

Gość nie wiem co

mam problem taki ze : dzis zapowiadala sie wielka impreza mojej grupy na studiach i mojego chlopaka X. bardzo duzo ludzi wielka impra on od rana ze swoim wspolokatorem wypil ki8lka piw ale nie mowilam nic bo jak sie bawic to sie bawic ale teraz jest juz calkiem pijany ledwo trzyma sie na nogach powiedzialalm mu zeby przestal pic i cos zjadl albo nie kontynuje razem impry a on powiedzial ze chce sie bawic wiec zgodnie ze swoja zapowiedzia wyszlam teraz siedze sama od 20min tel sie urywa ale od innych dlaczego wyszlam a on nic najwrazniej sie dobrze bawi :( co mam zrobic??

Gość maniak oranżady
wrócić na imprę

Gość nie wiem co
po co mam wrocic wstyd mi za niego ze jest taki pijanyjuz na poczatku i wyraznie powiedzialam ze jak nie przesttanie pic to wychodze

Gość nie wiem co
pomozcie cos

Gość .....ojej......
to pwiedz ze zmieniłas zdanie. Że masz zamiar sie bawic a nim sie nie interesujesz terz bo nie bierze pod uwage tego co mówisz Na pewno wieksze to na nim zrobi wrazenie niz to ze sama siedzisz

Gość .....ojej......
o ile dotrze to do niego przez fale alkoholu pływajace w jego organiźmie

Gość .....ojej......
bo teraz to ukarana jesteś Tylko ty a nie on! Miłej imprezki!!!

Gość ej no bez przesady
nie wracaj! ja też nie lubię jak facet pijany robi z siebie idiotę a mi jest wstyd! poki jest pijany nie ma tez sensu z nim dyskutować... poczekaj do jutra i powiedz mu co o Tym myślisz, pewnie macie juwnalia to bedziesz miała okazję sie przekonać jakie na nim Twoje zdanie, w tej materii, zrobiło wrażenie.czy się przejął!

napisz mu esa,daj mu 15minut zeby do ciebie przyszedl jesli mu na tobie zalezy (chyba ze ma tyle wypite ze nie da rady:()

Gość ej no bez przesady
taaa już to widzę jak przyjdzie za 15 min, z pijanymi się nie dyskutuje!!!!najlepiej mu powiedzeć do słuchu jak ma kaca:p heheh wtedy zrozumie :p

głupie kobiety, wstyd wam, ze wasz chłopak się upił? a czy to wasza brocha? :-O idź dziewczyno i baw sie dobrze, a z chłopakiem porozmawiasz, jak wytrzeźwieje, powiedz mu, że ci przykro, że bawiłaś sie sama, bo on się schlał i nie dotrzymywał ci towarzystwa

Gość podstawka
nie wracaj, bądź konsekwentna w swoim postępowaniu!! po co masz patrzec na pijanego faceta i sie tylko denerwowac!?

wróc i pokaz jak ty sie potrafisz bawic . a jak będzie miał za 2 dni wąty jakies . to powiedz ,że zrobiłaś to dla niego , bo jak wszycsy sie dobrze(swietnie) bawia , to ty też nie możesz od niego "odstawać" .(lub , 2 wersja , jesli on będzie miał wyrzuty sumienia , to mu dokop . " bo sam mnie prosiłes , a tak mnie wkurzyłes ,że musiałam odreagowac " ) co sie będziesz szczypac . . po powrocie zaznacz ,że nikt , nawet jeśli dopiero o 7 rano nie wyjdzie ,jesli nie pomoze w sprzątaniu . 🌼 . milej impry . zluzuj . nastepnej takiej jechanki nie będzie , juz ty sie o to postarasz :D

rozumiem wypic troche do humoru ale po co od razu sie schlac?to jest glupota:P

Gość nie wiem co
wlasnie wrocil chcial zebym z nim gdzies szla potanczyc ale nie chcialam po pierwsze ze nie chcialam zmieniac zdania po drugie ze jest juz tak pijany ze nadaje sie tylko do lozka spac. Po wielku moich namowach polozyl sie spac ale niestety powiedzial cos co mnie bardzo zabolalo ze go ograniczam, ze zabralam mu wolnosc i ze on chce tak jak jego wspolokator bawic sie. Wiem ze ludzie po pijanemu mowia prawde :(jestem zalamana nie wiem co o tym myslec:(

Gość nie wiem co
dlaczego kretynka?

Gość jestem tu na chwile
no to puść Go wolno, nie ograniczaj Go. Jak ma coś z tego być, to do Ciebie wróci. A jak nie - to niech leeeeci w siną dal :)

Gość nie wiem co
ale ja go nie rozumiem jak mi powiedzial ze go ograniczam ze zabralam mu wolnosc to powiedzialalm ze przeciez ja go nie trzymam ze zwracam mu jego upragniona wolnosc i ze od tej chwili jeswt wolnym czlowiekiem to powiedzial ze on mnie kocha i chce ze mna byc ja tegoi nie rozummiem czy ktos to rozumie>???

Gość jestem tu na chwile
tak: w głębi duszy jest wkurzony, że Mu zepsułaś zabaw. Ale Mu na Tobie zależy na razie, więc nie chce rozstania. Koniec tłumaczenia.