Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cukrowa wata

jak odnowic zerwany kontakt

Polecane posty

jestem na siebie strasznie zla. jakies poltora miesiaca temu napisal do mnie pewien facet na gg, bardzo fajnie nam sie gadalo, mowil ze jego marzeniem jest miec kochajaca kobiete przy sobie (oboje mieszkamy zagranica w tym samym miescie, trudno znalezc polakow tutaj). chcial sie spotkac. ja tez bardzo bym chciala miec faceta, ale nie z internetu wiec odmowilam. jest starszy ode mnie o 4 lata, dojrzaly (przynajmniej tak wynikalo z rozmowy) i teraz chcialabym sprobowac (wiem wiem pozno sie obudzilam;/). on odkad mu powiedzialam ze sie nie spotkam przestal do mnie pisac i na poczatku bylo ok - przeciez nie chcialam faceta z netu, ale teraz jest inaczej, flirtowalam z niektorymi chlopakami niedawno i nic z tego nie wyszlo, kompletna klapa. chce sie z nim spotkac, poznac i moze cos z tego wyjdzie. nasz kontakt sie urwal calkowicie i teraz nie wiem jak na nowo zagaadc i powiedziec ze jednak chce sie spotkac. przeciez nie wylece z tekstem \'hej spotkajmy sie jednak\'.. nie wiem sama co zrobic, co radzicie?

Gość jak odnowic zerwany kontakt
zadzwonic po elektryka :P

Gość hdgdsfss
daj sobie spokoj. jakby mu na tobie naprawde zalezalo to nie zerwalby kontaktu tylko dlatego bo nie ejstes jeszcze gotowa na spotkanie :o

tylko ze ja nie powiedzialam ze jestem jeszcze nie gotowa na spotkanie tylko ze wcale sie z nim nie spotkam i nie ma mnie namawiac a to jest roznica. napisze do niego i powiem ze nie bylam gotowa, zobaczymy co powie i czy jeszcze bedzie sie chcial spotykac.