Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agnesa1983

PERNAZINUM czy ktoś z was to stosował?

Polecane posty

Gość agnesa1983

Witam! Pytanie jak w temacie...Dzisiaj lekarz przepisał ten lek mojemu bratu i zastanawiam sie czy nie jest to zbyt silny dla niego środek.Dodam, że brat ma dopiero 17 lat i od jakiegoś czasu cierpi na typową depresję.Chciałabym się dowiedzieć jak działa ten lek,jakie ma zastosowanie,kto może go stosować itp.Wiem, że jest on z grupy leków psychotropowych wiec boje sie że młody organizm mojego brata szybko sie od niego uzależni.Na razie powiedziałam mu żeby wstrzymał sie z jego zażywaniem, ale nie wiem czy w ten sposób mu tylko nie zaszkodzę...

Gość pomaga na bezsenność
np 25 mg nie zaszkodzi tak jak 600

Gość by by penazinum
odrobacz siebie i brata, całą rodzinę (Vermox jest na receptę) ale są środki droższe bez recepty, lub naturalne dietetyczne: Wyciąg z pestek dyni (nie olej, -tej jest cenny ale nie na pasożyty). Wylecz candidę, pierwotniaki (najlepiej ziołami -genialne są parzone prowansalskie ale napar wypić z fusami - Dorośli: 2 łyżki stołowe dziennie i w tej samej dawce czerona suszona papryka, może być słodka i dietą: zero mleka i przetworów, cukru i mącznych: chleba, ciasteczek, itp; pierwotniaki pogoni bazylia, najlepiej napar wypić z fusami w dawce jak wyżej) najlepiej stosować ciągle ale z przerwami. Pojedyncza kuracja conajmniej tygodniowa. Fusy mgą szorować jelita co czasem jest przykre ale dla dobra sprawy warto. Na sen najlepsza mięta z melisą. Dzieci 1/2 dawki ziół i można czasem mniej fusów jak bardzo narzekają na "brzuch". Pernazynę zostaw leniom co nie stosują się do sposobów jak wyżej i lekarzom niech, sami biorą. Uwaga! po melisie prowadzenie samochodu wymaga wzmożonej koncentracji, gdyż jest się szczególnie rozluźnionym. Każda deprecha to zła dieta. Jedz dużo warzyw gotowanych ale nie ziemniaków ale raczej "mioteł" z włóknami jak kapusta, rewelacyjne jest soczewica i inne strączkowe. Do wszystkiego dodawaj cebulę czosnek paprykę (może być słodka). Na herbacie z cukrem, coli i hamburgerach czy kanapkach, wędlinach i serze, ziemniakach do zdrowia nie wrócisz zbyt szybko