Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Poetka

Nawrocki okradł emeryta

Polecane posty

2 minuty temu, przelot napisał:

pan Jurek xD to jakis twoj ziomek?

Najlepsza jest wersja Jerzy Ż. Skojarzenie jakieś takie niezbyt przyjemne 😄

3 minuty temu, Caryca łabędzica napisał:

Widocznie wspaniałe skoro daje punkty w sondażach a wszystkie silniczki się zesrauy. Trzaskowski miał być wkrótce namaszczony przez Obamę w Poznaniu i to dla waszej strony miało być osiągnięcie. A tu niespodzianka, zamiast klepnięcia dawno przykurzonego i skompromitowanego Obamy jest aktualny pre.zy.dent juesej z Nawrockim.

Nic mi o tym nie wiadomo, ja nawet nie głosuje na Trzaskowskiego więc przestań snuć domysły.

1 minutę temu, Bodnarajca napisał:

Bronek co mòwil zmień pracę i weź kredyt,

Jak był w Częstochowieze latał ,też byli wszyscy pewno wygrają. Na zamòwienie  są swoi wszystkich powymieniali tyle nie byli przy żłobie może rypnac sondaże.

Coś ostatnio kombinują o zasadach komisji wyborczej aby walki w głosach robić 

Dlaczego nie można sprawdzić pòzniej jest eobywatel swojego głosu?

Wystarczą unieważnia głos i walek.

Wałki można robić na wiele sposobów. Aplikacja z fałszywym dowodem, ścieralne długopisy, brak pieczątek na kartach, lewe zaświadczenia, brak wszystkich członków komisji przy liczeniu...

4 minuty temu, Caryca łabędzica napisał:

Szemrane to są media, które kolportują te fejki. Myślisz, że gangus dostaje certyfikaty bezpieczeństwa krajowe i europejskie?

Mówisz o Republice? Bo to chyba najgorsze z obecnych popularnych i największą obraża dla inteligencji widzów. Jakie certyfikaty?

3 minuty temu, Caryca łabędzica napisał:

Wałki można robić na wiele sposobów. Aplikacja z fałszywym dowodem, ścieralne długopisy, brak pieczątek na kartach, lewe zaświadczenia, brak wszystkich członków komisji przy liczeniu...

Kontrolują mają mieć kopie wartościowanie urzędowo papier do doopy, w kiblu bedą zbierać karty albo zawiozą do garażu.

Edytowano przez Bodnarajca

3 godziny temu, niemaszuprawnień napisał:

Mnie wczoraj zaczepił facet pod sklepem i chciał kasę twierdząc, że gaz mu odetną bo nie ma na rachunki, ZUS odmówił mu renty, twierdząc, że  jest zdrowy, a nigdzie nie chcą go przyjąć do pracy... Jest głodny. Więc wróciłam do sklepu, zrobiłam mu zakupy spożywcze i dałam 50 złotych, bo tylko tyle w portfelu miałam. 

Jego radość chyba na zawsze  zapamiętam. Człowiek myśli niewiadomo o czym, a obok ludzie głodują i tego będzie coraz więcej.. 

A druga sprawa to 1 maja na przystanku (tylko ja stałam) znalazłam portfel z dokumentami, dwoma kartami kredytowymi i kasą.. Było jej trochę. Inny by to wyjepał do kosza, a pieniądze zabrał. Zawiozłam na policję, kasę przeliczyli i było tam 9 tysięcy... 🫢

Salowa gdybyśmy cię nie znali to może byśmy uwierzyli 🤣

3 minuty temu, Żaba Monìka napisał:

Nic mi o tym nie wiadomo, ja nawet nie głosuje na Trzaskowskiego więc przestań snuć domysły.

Ale to nie są domysły. Będziesz głosować w 2 turze na trzaska przecież. 

1 minutę temu, Caryca łabędzica napisał:

W drugiej tak, no bo przecież nie na Nawrockiego, co nie oznacza, że to mój ulubiony kandydat i że jestem w stosunku do niego bezkrytyczna.

W UE czy Ameryce już wiedzą na drugi dzień prawie kto wygrał. U nas 3 tygodnie liczą po wyborach  aż będzie się zgadzać wtedy podają oficjalne wyniki.

Ostatnio nawet dłużej liczyli.

5 minut temu, Żaba Monìka napisał:

Mówisz o Republice? Bo to chyba najgorsze z obecnych popularnych i największą obraża dla inteligencji widzów. Jakie certyfikaty?

Podkreślił też, że wszystkie kwestie prawne i własnościowe zostały wyjaśnione "w czasie wielomiesięcznego postępowania ABW, gdy otrzymywał certyfikat dostępu do informacji ściśle tajnych UE". "Ani polskie służby, ani żadni mecenasi i prawnicy nie mają wokół tej sprawy żadnych wątpliwości, tylko telewizja rządowa, TVN i Onet" - mówił.

ABW urzędników prześwietla wzdłuż i wszerz.

2 minuty temu, Caryca łabędzica napisał:

A tak serio, nie jesteś głupia przecież, czemu ślepo wierzysz takiemu ścieków jak Republika? Przecież istnieją lepsze konserwatywne źródła informacji komentujące rzeczywistość w obiektywniejszy i bardziej wiarygodny sposob, np. Klub Jagielloński albo Wprost.

2 minuty temu, Żaba Monìka napisał:

W drugiej tak, no bo przecież nie na Nawrockiego, co nie oznacza, że to mój ulubiony kandydat i że jestem w stosunku do niego bezkrytyczna.

Wiem, że jesteś za lewicą więc po co to krygowanie się, lewica głosuje na tęczowęgo sorosowego Rafała w 2 turze a to się ostatecznie liczy.

1 minutę temu, Żaba Monìka napisał:

A tak serio, nie jesteś głupia przecież, czemu ślepo wierzysz takiemu ścieków jak Republika? Przecież istnieją lepsze konserwatywne źródła informacji komentujące rzeczywistość w obiektywniejszy i bardziej wiarygodny sposob, np. Klub Jagielloński albo Wprost.

A skąd wyobrażenie, że ja od rana do wieczora oglądam Republikę? 30 minut ok trwa express. Gdyby w Republice powiedzieli, że Ziemia krąży wokół Słońca to też byś zanegowała prawda? Ty nie oddzielasz stylu przekazu od treści.

Państwowej Komisji Wyborcze PKWj też platfusòw obsadzili swoich gdzie poprzedni kadencja powinna trwać czlonkòw.

Zrobili nalot jak na inne instytucje desant 

Przed chwilą, Caryca łabędzica napisał:

A skąd wyobrażenie, że ja od rana do wieczora oglądam Republikę? 30 minut ok trwa express. Gdyby w Republice powiedzieli, że Ziemia krąży wokół Słońca to też byś zanegowała prawda? Ty nie oddzielasz stylu przekazu od treści.

No nie, tego bym nie zanegowała. Styl przekazu jest bardzo ważny dla treści.

12 minut temu, Żaba Monìka napisał:

Przepraszam bardzo, ale jakim prawem będziesz głosować jak ty mieszkasz u dzikusów a nie w Polsce? Przecież to jest chore. 

Edytowano przez Mikke

Przed chwilą, papamobil 666 napisał:

wolałbym brauna na prezydenta od nawrockiego 

TAK JAK KAŻDY NORMALNY CZŁOWIEK 

Myslę naròd jest mądry PiS myślał zwycięży i PO też a ludzie nie dali  większości POPisu. Dogadały partie ludzie nie są aż tak głupi. Wyniki wcale nie będa na POPis 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się