Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość socjo-log

Ankieta odnośnie Naszej-Klasy

Polecane posty

Gość socjo-log
Dzieki serdeczne ponownie. Moja ankieta nie słuzy do pracy licencjackiej ani magisterskiej. To zupełnie inna praca, o której nie moge za duzo mówić ze względu na tajemnice zawodowa. Jakkolwiek, muszę zebrac 100 wypowiedzi. Takze wciaz zapraszam do wypelniania. Dzieki za poswiecony czas!

Gość Katterinna
Co za ankieta beznadziejna. Wszedzie dałabym- ludzie niedowartosciowani!!!

Gość kasablanka
Chyba monolog bede musial prowadzic ;)

Gość testuje
powinno byc jeszcze pytanie o fotkach mamy z dzieckiem-bo takowe wystepuja najczesciej a ilosc znajomych podzielona na znajomych i dodawanych na ilosc tylko klubow fan klubow etc

1.Co sądzisz o ludziach którzy mają w kontaktach wielu znajomych? to zależy, co znaczy pojęcie dużo... niektórzy mają znaczną ilość kontaktów, bo rzeczywiście dużo osób znają (np. z różnego rodzaju szkół, także muzycznych, plastycznych, językowych, z harcerstwa i innego typu rozrywek pozaszkolnyc), a niektórzy dodają wszytskich tylko po to, żeby pokazać, jacy są fajni... trudno to zweryfikować, nie znając osoby... 2.Co sądzisz o dziewczynach zamieszczających swoje zdjęcia w róznych pozach? że pomyliły nk z randka.pl 3. Co sądzisz o mężczyznach, którzy w swym profilu zamieszczają zdjęcia bez koszulki? jak wyżej 4. Co sądzisz o osobach które zamieszczają tylko jedno zdjęcie w swoim profilu? chcą być rozpoznawalne dla swoich szkolnych (i nie tylko) znajomych, ale nie czują potrzeby pokazywania całemu światu swych wdzięków, dobytków, dzieci, małżonków, psów, kotów, kwiatów i itp... 5. Co sądzisz o osobach zamieszczających opisy zdjęć typu: Turcja 2008, Mój domek, Mój Misiu? że czują wewnętrzną potrzebę pokazania światu, tego co uważają za swój sukces 6. Co sądzisz o osobach które ukrywają szkoły do których chodzą? na pewno mają jakieś poważne powody, dla których to robią... 7. Co sądzisz o osobach które zapisują się do szkoł zagranicznych, lub stwarzają profil szkoly Erasmus, Sokrates? takie było pierwotne założenie tego portalu, więc jeżeli rzeczywiście się do takich szkół uczęszczało, to dlaczego miało by się do nich nie zapisywać i nie zjadować znajomych, wymieniać wspomnieniami, czy udzielać rad osobom, które dopiero na tą uczelnię mają zamiar jechać... rok spędzony np. na uczelni zagranicznej to 20% studiów.. wcale nie tak mało....

Gość hgwhgw
1.Co sądzisz o ludziach którzy mają w kontaktach wielu znajomych? Odp. Otaczają się wieloma ludźmi chcą być uważani za sympatycznych i popularnych. Ale kto z tych wielu znajomych jest przyjacielem? 2.Co sądzisz o dziewczynach zamieszczających swoje zdjęcia w róznych pozach? Odp. Wszystko jest w porządku o ile pozy te nie są seksualne. Dziewczyny które zamieszczają zdjęcia w wyzywających pozycjach nie mają do siebie szacunku. 3. Co sądzisz o mężczyznach, którzy w swym profilu zamieszczają zdjęcia bez koszulki? Odp. Uważają, że są szalenie seksowni i umięśnieni. Przeważnie jednak wyglądają nieciekawie i niesmacznie. 4. Co sądzisz o osobach które zamieszczają tylko jedno zdjęcie w swoim profilu? Odp. Portal służy do kontaktu ze znajomymi, mądrze robią ci co zamieszczają tylko jedno zdjęcie - przecież znajomi doskonale wiedzą jak wyglądają. Nie rozumiem natomiast zamieszczania miliona zdjęć. 5. Co sądzisz o osobach zamieszczających opisy zdjęć typu: Turcja 2008, Mój domek, Mój Misiu? Odp. Jest to nierozważne, powszechnie wiadomo że takie portale są odwiedzane przez np złodziei. Osoby takie chcą się przechwalać swoimi osiągnięciami, chcą wyjść wśród swoich znajomych na ludzi sukcesu. 6. Co sądzisz o osobach które ukrywają szkoły do których chodzą? Odp. Zdaje się, że wstydzą się wybranej szkoły. 7. Co sądzisz o osobach które zapisują się do szkół zagranicznych, lub stwarzają profil szkoły Erasmus, Sokrates? Odp. Chcą pokazać że byli na studiach zagranicznych i zwiększyć swój status wartości. Wątpię żeby chcieli odnaleźć znajomych z zagranicy bo przecież w dzisiejszych czasach od każdego bierze się adres e-mail bądź numer telefonu.

Gość aqua cheek
1.Co sądzisz o ludziach którzy mają w kontaktach wielu znajomych? ze maja wielu znajomych 2.Co sądzisz o dziewczynach zamieszczających swoje zdjęcia w róznych pozach? Odp ze sa poryte. 3. Co sądzisz o mężczyznach, którzy w swym profilu zamieszczają zdjęcia bez koszulki? Odp. to samo-poryci. 4. Co sądzisz o osobach które zamieszczają tylko jedno zdjęcie w swoim profilu? Odp. nie maja innego, nie lubia byc fotografowane, albo ze maja portal nk daleko w du.. 5. Co sądzisz o osobach zamieszczających opisy zdjęć typu: Turcja 2008, Mój domek, Mój Misiu? Odp. ewidentnie sie chwala 6. Co sądzisz o osobach które ukrywają szkoły do których chodzą? Odp. chca byc anonimowi? wstydza sie szkol w ktorych byli? 7. Co sądzisz o osobach które zapisują się do szkół zagranicznych, lub stwarzają profil szkoły Erasmus, Sokrates? Odp. chca sie pochwalic

Gość mekintosz
1.Co sądzisz o ludziach którzy mają w kontaktach wielu znajomych? Odp... są konformistami. 2.Co sądzisz o dziewczynach zamieszczających swoje zdjęcia w róznych pozach? Odp.. są bardzo samotne. 3. Co sądzisz o mężczyznach, którzy w swym profilu zamieszczają zdjęcia bez koszulki? Odp.. są zakompleksieni. 4. Co sądzisz o osobach które zamieszczają tylko jedno zdjęcie w swoim profilu? Odp.. mają dystans do NK. Nikomu nie muszą niczego udowadniać. 5. Co sądzisz o osobach zamieszczających opisy zdjęć typu: Turcja 2008, Mój domek, Mój Misiu? Odp.. są infantylni i prowincjonalni. 6. Co sądzisz o osobach które ukrywają szkoły do których chodzą? Odp.. żałują pewnych decyzji , które podjęli w swoim życiu. 7. Co sądzisz o osobach które zapisują się do szkoł zagranicznych, lub stwarzają profil szkoly Erasmus, Sokrates? Odp.. niedowartościowani w realu. Z góry dzieki! Informuję, iż odpowiedzi posłuzą do mojej pracy.

Gość mekintosz
" pasam kozy w sandomierzu " - brawo podszywaczu! :D:D:D:D:D:D:D:D

Gość NemoGdzieJest
1.Co sądzisz o ludziach którzy mają w kontaktach wielu znajomych? Odp.. ze sa towarzyscy 2.Co sądzisz o dziewczynach zamieszczających swoje zdjęcia w róznych pozach? Odp.. ze lubia sie fotografowac i nie maja kompleksow 3. Co sądzisz o mężczyznach, którzy w swym profilu zamieszczają zdjęcia bez koszulki? Odp.. ze lubia swoje cialo 4. Co sądzisz o osobach które zamieszczają tylko jedno zdjęcie w swoim profilu? Odp.. prawdopodobnie zalozyli konto i o nim zapomnieli i nie wchodza na nie 5. Co sądzisz o osobach zamieszczających opisy zdjęć typu: Turcja 2008, Mój domek, Mój Misiu? Odp.. ok dopki zdjecia sa dostepne tylko dla znajomych a nie dla obcych 6. Co sądzisz o osobach które ukrywają szkoły do których chodzą? Odp.. że lubia prywatnosc (ci co ukonczyli dobre szkoly- nie maja potrzeby chwalenia sie czego nie skonczyli) 7. Co sądzisz o osobach które zapisują się do szkoł zagranicznych, lub stwarzają profil szkoly Erasmus, Sokrates? Odp.. przesada chyba

Gość Capprri
Nie no posmiac sie idzie z niekotrych odpowiedzi ha ha ha

Gość moja kolej hihe
1.Co sądzisz o ludziach którzy mają w kontaktach wielu znajomych? Odp...Jak maja ich setki to mysle, ze 3/4 z nich nie znaja ,tylko mijaja na ulicy i na uczelni.Nie rozumiem jak mozna miec np 500 znajomych. 2.Co sądzisz o dziewczynach zamieszczających swoje zdjęcia w róznych pozach? Odp..Zalezy jakie pozy. Jak widze,ze laska ma 20 zdjec ,a kazde z nich jest praktycznie takie samo i na kazdym pindrzy sie to nabieram podejrzen. 3. Co sądzisz o mężczyznach, którzy w swym profilu zamieszczają zdjęcia bez koszulki? Odp..czuja sie samcami i chca zarwac na klate:P 4. Co sądzisz o osobach które zamieszczają tylko jedno zdjęcie w swoim profilu? Odp..Nie czuja potrzeby wstawiania wiecej fotek.Sa to osoby albo pewne siebie, twardo stapajace po ziemi, ktore nie musza sie lansowac albo niesmiale. 5. Co sądzisz o osobach zamieszczających opisy zdjęć typu: Turcja 2008, Mój domek, Mój Misiu? Odp..Dosyc infantylne...moj samochod, moj misio ( a potem kolejny misio a potem jeszczy inny:P ) 6. Co sądzisz o osobach które ukrywają szkoły do których chodzą? Odp..albo wstydza sie braku wyksztalcenia albo nie zalezy im aby kotokolwiek wiedzial o ich wyksztalceniu 7. Co sądzisz o osobach które zapisują się do szkoł zagranicznych, lub stwarzają profil szkoly Erasmus, Sokrates? Odp.. jezeli tam faktycznie sie uczyly to ok!

1.Co sądzisz o ludziach którzy mają w kontaktach wielu znajomych? Odp... Uważam, że po prostu mają wielu znajomych, są sławni w ich środowisku, lubiani 2.Co sądzisz o dziewczynach zamieszczających swoje zdjęcia w róznych pozach? Odp.. Według mnie jest to zwrócenie na siebie większej uwagi, jak i także w niektórych przypadkach zachęta dla facetów do łóżka 3. Co sądzisz o mężczyznach, którzy w swym profilu zamieszczają zdjęcia bez koszulki? Odp.. Chcą pokazać jak wyglądają bez koszulki. 4. Co sądzisz o osobach które zamieszczają tylko jedno zdjęcie w swoim profilu? Odp.. Są skromne nie podobają się sobie, mają kompleksy, lub po prostu nie mają wiecej zdjęć 5. Co sądzisz o osobach zamieszczających opisy zdjęć typu: Turcja 2008, Mój domek, Mój Misiu? Odp.. To jest ok, nie mam nic przeciwko, niech sobie piszą co chcą 6. Co sądzisz o osobach które ukrywają szkoły do których chodzą? Odp.. Może się wstydzą, nie wiem 7. Co sądzisz o osobach które zapisują się do szkoł zagranicznych, lub stwarzają profil szkoly Erasmus, Sokrates? Odp.. Możliwe ze tam się własnie uczyły

Gość LolekBolek
Powinno byc pytanie: co sadzisz o ludziach ktorzy nie maja konta ;)

Gość Pandona
1.Co sądzisz o ludziach którzy mają w kontaktach wielu znajomych? Odp... ze sa dusza towarzystwa 2.Co sądzisz o dziewczynach zamieszczających swoje zdjęcia w róznych pozach? Odp.. ze lubia swoj wyglad co wydaje sie byc ok, bo sie akceptuja takie jakie sa 3. Co sądzisz o mężczyznach, którzy w swym profilu zamieszczają zdjęcia bez koszulki? Odp.. to samo 4. Co sądzisz o osobach które zamieszczają tylko jedno zdjęcie w swoim profilu? Odp.. nie maja wiecej 5. Co sądzisz o osobach zamieszczających opisy zdjęć typu: Turcja 2008, Mój domek, Mój Misiu? Odp..podpisuja zdjecia zeby dac odbiorcy znac gdzie zdjecie bylo zrobione. Dla mnie ok. Sama tak robie. 6. Co sądzisz o osobach które ukrywają szkoły do których chodzą? Odp.. Chca byc po czesci anonimowi dla ludzi ktorych nie znaja a ogladaja ich profil 7. Co sądzisz o osobach które zapisują się do szkoł zagranicznych, lub stwarzają profil szkoly Erasmus, Sokrates? Odp.. ok jesli chodzily do tych szkol i bylo wiecej osob niz 3 w tej klasie

Gość Zielony Banan
1.Co sądzisz o ludziach którzy mają w kontaktach wielu znajomych? Odp... To zależny, niektórzy zbierają ich, aby mieć po prostu pokaźną kolekcje znajomych, innym z kolei zapewne jest szkoda odrzucić czyjeś zaproszenie , choć mogą znać się tylko z widzenia, a czasami maja ich dużo, ponieważ mogą być po prostu lubiani 2.Co sądzisz o dziewczynach zamieszczających swoje zdjęcia w rożnych pozach? Odp.. Mając na myśli pozy przypominające zdjęcia np. z CKM, to uważam, ze te dziewczyny są po prostu głupie i uważają się za bardzo ładne, seksownego, ale z takich zdjęć można wywnioskować, ze są głupie i chcą 3. Co sądzisz o mężczyznach, którzy w swym profilu zamieszczają zdjęcia bez koszulki? Odp.. No chcą się pochwalić własna klatą i wywrzeć na kimś wrażenie 4. Co sądzisz o osobach które zamieszczają tylko jedno zdjęcie w swoim profilu? Odp.. A czemu by nie, widać jedno wystarczy im do szczęscia 5. Co sądzisz o osobach zamieszczających opisy zdjęć typu: Turcja 2008, Mój domek, Mój Misiu? Odp.. Chcą się czymś pochwalić, albo nie maja pomysłu na lepsze zdjęcia 6. Co sądzisz o osobach które ukrywają szkoły do których chodzą? Odp.. Mogą się ich wstydzić, 7. Co sądzisz o osobach które zapisują się do szkoł zagranicznych, lub stwarzają profil szkoly Erasmus, Sokrates? Odp.. Jeżeli korzystali z takich programów to nie mam nic przeciwko temu, a jezeli nie to po co klamią??myslą, ze ktoś czegos będzie im zazdrościć A ŚMIESZY MNIE UKRYWANIE SWOJEGO WIEKU! BO JEŻELI WIDAC DO JAKICH SZKÓL ONI CHODZILI TO CO ZA PROBLEM OBLICZYC ICH WIEK?? Z góry dzieki! Informuję, iż odpowiedzi posłuzą do mojej pracy.

Gość KamaRama
Z tgo co wiem to ankieta ta kogos innego jest i nie mozna jej uzywac bo sa prawa autorskie :P

Gość fbdf
1. jeśli są to ich znajomi z lat szkolnych lub jacyś inni znajomi to okej, jeśli całkiem obcy ludzie to debilizm 2. debilizm totalny 3. patrz punkt 2 4. nic 5. patrz punkt 4, chyba że przesadzają to wtedy debilizm 6. nie wiem o co chodzi 7. patrz punkt 6 jeśli idzie to do jakieś pracy to dodam kilka słów od siebie na temat naszej klasy A więc. Po chuja to komu potrzebne jest. Nie rozumiem tego. Co mnie obchodzą obcy ludzie z którymi tylko spotkałem się w latach szkolnych. Mam w dupie ich, ich życie, co robią, kim są. I nie rozumiem całego fenomenu naszej klasy.

Gość chcesz i masz
1.Co sądzisz o ludziach którzy mają w kontaktach wielu znajomych? Odp... Ilu to jest wielu? Jeżeli są to osoby z których się zna, ze szkoły, zajęć dodatkowych, grup towarzyskich, pracy itp wszystko jest ok, ale jak ktoś zaprasza po kolei "jak leci" to idiotyzm 2.Co sądzisz o dziewczynach zamieszczających swoje zdjęcia w różnych pozach? Odp.. młode dziewczyny lubią mieć ładne zdjęcia w różnych pozach i jeżeli zdjęć jest tylko kilka to miło popatrzeć, za dużo to już przesada 3. Co sądzisz o mężczyznach, którzy w swym profilu zamieszczają zdjęcia bez koszulki? Odp.. No może jedno na Majorce, ujdzie, resztę wykasować 4. Co sądzisz o osobach które zamieszczają tylko jedno zdjęcie w swoim profilu? Odp.. Nie uważa za stosowne pokazywać swojej rodziny, domu, wczasów wszystkim, jedno - aby dawno nie widziani znajomi zobaczyli jak wygląda i mogli ewentualnie rozpoznać w realu 5. Co sądzisz o osobach zamieszczających opisy zdjęć typu: Turcja 2008, Mój domek, Mój Misiu? Odp.. Wolę oglądać opisane zdjęcia, ok 6. Co sądzisz o osobach które ukrywają szkoły do których chodzą? Odp.. Może nie mają ochoty na wspomnienia 7. Co sądzisz o osobach które zapisują się do szkół zagranicznych, lub stwarzają profil szkoły Erasmus, Sokrates? Odp.. Jeżeli do nich chodzili wszystko w porządku, mam znajomych którzy studiowali za granicą i z tego co widzę nie byli sami z Polski. Też chcą odnowić znajomości, a przynajmniej dowiedzieć się co u nich słychać. Kilka dekad temu, w co nie uwierzą młodzi gniewni nie było komputerów, komórek, a i telefon stacjonarny nie każdy miał Pozdrawiam

Gość pepea
1.Co sądzisz o ludziach którzy mają w kontaktach wielu znajomych? Odp... Ze tak naprawde polowe to tylko z widzenia znaja, liczy sie dla nich ilosc a nie jakosc, pobijaja rekordy, chca sie dowartosciowac. 2.Co sądzisz o dziewczynach zamieszczających swoje zdjęcia w róznych pozach? Odp..Chca sie dowartosciowac komentarzami jakie ewentualnie dostana, ze nic nie maja w glowie, liczy sie dla nich tylko wyglad tzw. \"pustaki\" . Niektore chca pokazac swoja prace- chodzi mi o modelki. 3. Co sądzisz o mężczyznach, którzy w swym profilu zamieszczają zdjęcia bez koszulki? Odp..Zalezy w jakiej sytuacji(plaza itp) to nie mam nic przeciwko, co do innych to chca zerwac jakas laske, takze chca byc dowartosciowani. 4. Co sądzisz o osobach które zamieszczają tylko jedno zdjęcie w swoim profilu? Odp..Ze nie zlezy im na pokazywaniu siebie, liczy sie dla nich kontak ze znajomymi,a nie ilosc zdjec. 5. Co sądzisz o osobach zamieszczających opisy zdjęć typu: Turcja 2008, Mój domek, Mój Misiu? Odp..Moj, Moj ....jacy to oni nie bogaci, szczesliwi itp, a prawda jest niekiedy calkiem inna, wydaje mi sie ,ze chcieliby zeby tak bylo, ale niestety jest inaczej....przykre 6. Co sądzisz o osobach które ukrywają szkoły do których chodzą? Odp.. Wstydza sie swojego wyksztalcenia, moze bierze sie to z klamstwa i teraz boja sie ze prawda wyjdzie na jaw, 7. Co sądzisz o osobach które zapisują się do szkoł zagranicznych, lub stwarzają profil szkoly Erasmus, Sokrates? Odp.. Chca sie dowartosciowac, nie maja pojecia co to dokladnie za szkola Temat ciekawy jak na prace takze powodzenia zycze

Gość skrzypkaPani
3. Co sądzisz o mężczyznach, którzy w swym profilu zamieszczają zdjęcia bez koszulki? Odp.. PUSTE ŁBY

Gość FasolkaOlka
zgadzam sie. PUSTE LBY :P

Gość Bombuss
7. Co sądzisz o osobach które zapisują się do szkoł zagranicznych, lub stwarzają profil szkoly Erasmus, Sokrates? Odp..Chwalipieci na maxa

Gość Eurekka
1.Co sądzisz o ludziach którzy mają w kontaktach wielu znajomych? Odp... ze sa towarzyscy, badz maja prace gdzie maja kontakt z innymi ludzmi np. nauczyciel 2.Co sądzisz o dziewczynach zamieszczających swoje zdjęcia w róznych pozach? Odp..zal.pl 3. Co sądzisz o mężczyznach, którzy w swym profilu zamieszczają zdjęcia bez koszulki? Odp..zal.pl 4. Co sądzisz o osobach które zamieszczają tylko jedno zdjęcie w swoim profilu? Odp..Brzydale :P 5. Co sądzisz o osobach zamieszczających opisy zdjęć typu: Turcja 2008, Mój domek, Mój Misiu? Odp Żal.pl 6. Co sądzisz o osobach które ukrywają szkoły do których chodzą? Odp.. Chca chronic swoje dane osobowe 7. Co sądzisz o osobach które zapisują się do szkoł zagranicznych, lub stwarzają profil szkoly Erasmus, Sokrates? Odp.. chwalipieci

Gość arashka
7. Robia to tylko po ,aby KAZDY zauwazyl, ze ktos studiowal za granica. Kompleksiki. Wiadomo przeciez, ze nie szukaja znajomych z zagranicy...

Gość Leksemerek
Postanowilam odpowiedziec na jedno z pytan. Pyt 6: Na podstawie własnych doświadczen- nie widze potrzeby dla której ktoś miałby wiedziec z obcych gdzie chodze do szkoly. Poza tym nie lubie jak ktos ocenia mnie na podstawie gdzie chodzilam do szkoly.

Gość twój agent
współpracuję z biurem FILIZ będącym od lat na polskim rynku jeśli chcesz wybrać się do Turcji taniej nawet o 100zł (grupy jeszcze taniej) na wycieczkę, Sylwestra, pielgrzymkę czy wczasy Sprawdź ofertę wypoczynku z biurem podróży FILIZ na www.filiz.pl i napisz do mnie na biuro@turcja.boo.pl w sprawie Twojej super ceny Jako agent mogę zejść z marży byś ty mógł wypocząć taniej :-)