Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość motyczkai

Ból,ścisk w plecach-co to moze być?jakby coś ściskało

Polecane posty

Gość motyczkai

po obu stronach,pod pachami:( czy to może być od stresu?czy to zawał?? pomocy!!!koło serca też mnie kluje:(

Gość Qrwa tu sie rymuje
na pogotowie dzwon idioto !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 997

Gość motyczkai
po pierwsze jestem kobieta...a poza tym tylko ty napisales i przez ciebie tylko sie pogorszsyc moze,zartuje...:( sciska mnie cos dziwnie,jakby miazdzylo z obu stron z tylu,pod pachami,okropne i dziwne...sporo dzis krzyczlam z nerwow:( ale to chyba nie zawal?prosze,niech napisze ktos kto sie orientuje...mam waleriane w tabletkach...

Gość może to nerwobóle
moja Mama czasem z nerwów była jak sparaliżowana, nie mogła się ruszać bo ją strasznie bolały plecy, może to coś podobnego. weź coś uspokakającego, albo od razu walerianę.

Gość motyczkai
dzieki,waqlerianka polknieta, serce mam zdrowe(badalam niedawno)...ale czy to wyklucza zawal/stan przedz.? tak to jest jak sie za sasiadke ma sadystke-stukaczke buciorami:(

Gość motyczkai
ale trochę jednak jeszffrfsa dsaaaaaaaaaaaaaddddddddfffffffffffffffff; ;ffsad ; ; asdf f

Gość motyczkai
to chyba byly nerwobole,identycznie opisalas dolegliwosci swojej mamy (duzo zdrowka dla niej)

Gość motyczkai
mamy podszywacza,gratuluje,sam umieraj jesli tak komus zyczysz uwazaj bo zlo wraca... niom...

Czuje sie lepiej,w zasadzie oki. Zlo wrocilo do podszywacza.Teraz on sie meczy.Jego rodzina juz choruje,umieraja...KARMA.