Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DlaczegoNieWierzyc

Zwiazki na odleglosc. Wreszcie swiatelko w tunelu.

Polecane posty

Gość DlaczegoNieWierzyc

Jestem w zwiazku na odleglosc oficjalnie od ponad pol roku. Gdy sie poznalismy mial juz bilet do Anglii, wyjechal widzielismy sie co ok 1-5 do 2 miechow...on przyjezdzal, ja jezdzilam do niego. Nie ma tam specjalnie mozliwosci abym mieszkala na stale z nim, a moze i tak do konca nie chce jeszcze. Az w koncu swiatelko w tunelu. Dostalam pewna propozycje wyjazdu do Anglii, kilka godzin od mojego chlopaka i mam wrazenie, ze los sie do mnie usmiechnal...teraz juz nie bedziemy widywac sie raz na dwa miesiace tylko na weekendy ;) A jeszcze wczoraj mi mowili "daj sobie spokoj...po co ci to" Dla mnie to juz duzy krok do przodu, w ktory nie do konca wierzylam ale ciagle mialam nadzieje. I mam tą nadzieje,ze bedzie lepiej ;)

Gość DlaczegoNieWierzyc
Tak jakos zachcialo mi sie wam zwierzyc ;) No i tym, ktorzy sa w zwiazkach na odleglosc radze nie poddawac sie ;)

JUz nie pierwszy raz widzę Ten temacik :) też zyje w zwiazku na odleglosc.... ale jestem szczesliwa hmm w porownaniu z kilometrami ktore Was dziela - Nasze to pikuś... (100) widujemy sie co weekend... ale czasem tak tesknimy ze robi sie smutno ...glownie dlatego ze nie mozemy do siebie pojsc choc na chwilke i po prostu sie przytulic eh:)

Gość DlaczegoNieWierzyc
Kazdy taki zwiazek jest trudny ;) Ja tak naprawde przekonalam sie,ze chce z nim byc gdy bylam u niego i widzielismy sie 24h na dobe...plakalam wyjezdzajac...taka proba udowodnila nam chyba jak wiele dla siebie znaczymy :) Zazdroszcze tych 100km :) Chcialabym aby moje zycie bylo tak proste :) No ale wkrotce juz troszke bedzie :) Fakt tesknota jest chyba tak samo okropna bez wzgledu na odleglosc :):)

Nie mam teraz najlepszego zycia - ale nie chce juz kolejnej osobce smutow pisac bo wiem ze wszyscy maja ciezko w jakims sensie

Gość hm co mi jest

Gość powodzenia zycze
powodzenia ja etz byłam w zwiazku na odleglosc...pojechalam do niego..:O tylko w kraju ..po 4 meisiacach on wyjechał za grancie, wrócił po roku do innej... poweidizał ze wcale nie chciał zebym przyjezdzala, ze go zmusilam .. i takie tam :O skoro nie chce zebys przyjechała nie jedź :O

Gość DlaczegoNieWierzyc
Wiadmo,ze kazda taka decyzja o dluzszym mieszkaniu ze soba jest trudna i nie zawsze wychodzi na dobre :P To wlasnie on chcial zebym wyjechala do tej Anglii, bo byli bysmy blizej siebie... a chyba mnie zle zrozumials, bo to ja chyba nie do konca chce z nim juz tak mieszkac na stale :P moze za mloda jestem jeszcze na wspolne mieszkanie :P