Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malamaluczka87

alergia na maśc od dermatologa

Polecane posty

Gość malamaluczka87

Halo, powiem wam tak- jako że studiuję sobie zaocznie to czeka mnie właśnie boski weekend od 8 do 21 w szkole, a wczoraj uczuliła mnie maśc z antybiotykiem, którą przepisała mi w tym miesiącu moja dermatolog. Prawdę powiedziawszy potrzebowałam doleczyc pozostałości po trądziku zatem nie byłam bardzo zdesperowana na leczenie po prostu chcę to zakończyc a teraz mam dyskomfort psychiczny że będę siedziała w szkole czuła się jak nadmuchany balon z biało czerwonymi plackami. pije cały czas wapno i alertek, pomocy!!!!!!!!

Gość No coż
bo po co kupujesz jakies swinstwa w aptece,najlepszy jest kolagen naturalny

Gość malamaluczka87
a miałaś problemy z cerą przez osiem lat i pomógł Ci kolagen Naturalny, że pytasz po co? pierwszy rz mnie tak od kremu uczuliło, pytałam o doraźną pomoc by się tego pozbyc a nie krytycznej oceny jak mam doła;P krem oczywiście odstawiłam

Gość No coż
pewnie że miałam problemy z cera i to bardzo wiele lat,dzis na tradzik mozna stosowac wiele nowoczesnych zabiegów znacznie skutecznych i nieszkodliwych

Gość malamaluczka87
to moze napisałabyś coś więcej o tym kolagenie? do mnie czasami trzeba jak do małego dziecka, mówic wyraźnie i dużymi literami. Gdzie mogłabym to dostac, za ile, jak stosowac, ile razy dziennie itd.;D nic co ludzkie obce mi nie jest, spróbowac zawsze warto

Gość No coż
No wiec tak ,najlepsze efekty uzyskuje poprzez zastosowanie Body Detoxu + kolagen naturalny od zewnatrz mozna go kupic w dobrych salonach kosmetycznych lub w internenecie http://www.kolagen.org.pl/efekty.html