Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zlota

problem z chlopakiem

Polecane posty

Co ja moge zrobic zeby moj chlopak okazywal mi wiecej uczu? Jestesmy ze soba 5 lat i na poczatku bylo cudownie, kilka razy na godzine mowil jak bardzo mnie kochal, calowal mnie czule, przytulal a teraz wszystko sie zmienilo:( zeby uslyszec od niego jakies czule slowa musze blagac prosic jak nie wiem o co? czy jest jakis sposob na to by wszystko bylo tak jak kiedys? Boli mnie rowniez to ze jesli powiem cos nie tak lub powiem cos podniesionym glosem to mowi do mnie ze mam zamknac morde aldo ryj. Boli mnie takie traktownie ale nie jestem w stanie od niego odejsc bo on jest dla mnie wszystkim calym moim zyciem. Co robic w takiej sytuacji? Jak na niego wplynac zeby sie choc troche zmienil?? POMOCY!!

Gość nvjmi676
proste-zaczac go olewac

Gość nvjmi676
albo przecztaj ksiazke "dlaczego mezczyni kochaja zolzy" gdzies na necie znajdzisz ebooka

nawet jeli to robie, bo robie, to nie dziala na niego:(

oki srobuje poszukac i przeczytam ja moze to mi w czyms pomoze:)

jeszcze jakies rady macie dla mnie? prosze moze ktos jakos wybrnal z takich sytuacji?

zamknij ryj?! no chyba bym z piąchy kolesiowi w nia przywaliła za taki tekst!!!! przepraszam, ale czy Ty jestes jakąś ścierką, że nie należy Ci się szacunek??

Gość larwa_____________1
podobno jesli się kocha, to nie mówi się zbyt często "kocham cię". a skoro on ci mówił kilka razy dziennie to pewnie "był to pic na wode fotomontaż". na bank cie zdradza bo używa w twoim kierunku takich słów jak: ryj. czasem bywa tak, że mężczyzna, który zdradza, daży jednak swoją kobietę szacunkiem ( jeśli wogóle zdrade można nazwac szacunkiem bo to już samo przez sie jest nieadekwatne). natomiast jeśli zle się do ciebie odnosi, a tym samym jak widac ma cię gdzieś, to co go może powstrzymywac przed chodzeniem na lafiryndy

na bank cie zdradza bo używa w twoim kierunku takich słów jak: ryj. Jakieś dziwne teorie snujesz, moim zdaniem. :) Jest wręcz przeciwnie. Osoba, która zdradza jest bardzo często nad wyraz miła dla swojego partnera. Stąd czasem całkowite zaskoczenie, że jednak zdrada była. A ten Twój facet, to zwykły burak po prostu. I nie sądzę, żeby coś wpłynęło na jego zachowanie. Widać nie darzy Cię już takim uczuciem i jest z Tobą siłą rozpędu. Nie zmienisz tego.