Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MagdalenaX

nie chce się żenić?

Polecane posty

W czercw 2007r. mój facet mi się oświadczył. Wszytsko super, pieknie, pierścionek, kwiaty, kolacja itd. Zaskoczył mnie, bo zawsze powtarzał, ze slub mu do nizcego potrzebny nie jest, że to tylko papier, a on może mi wkażdej chwili przysiąc, że mnie nie opusci aż do śmeirci. Rozmawialismy potem o przyszłosci tego wieczora, mówiliśmy, że chcielibysmy żeby to był skromny slub, najlepiej w przyszłym roku, bez szumu i tłumów, a potem temat ten umarł śmeircią naturalną. Kilka miesiecy później zaczęłam mu o to wiercić dziurę w brzuchu, żeby powiedziec o tym jego i moim rodzicom. Zgodził się. Powiedzielismy w świeta Bożego Narodzenia. Potem temat ten znowu zniknął z eteru i za każdym razem kiedy go o to pytam, wykręca się. Jest prawie połowa tego roku,a żadnych ślubnych planów nie mamy. Jak go o to pytam to mnie zbywa. Powiedział jednak ostatnio, że jego mama go o to pytała i powiedział jej, że najpierw się urządzimy a potem pomyślimy o ślubie.Dodam, że propozycję wspólnego zamieszkania złożył mi przed ślubem. Były jednak pewne komplikacje i urządzamy się dopiero oid niedawna. ale zastanawiam się, bo zcasem mam wrażenie, że on rzucił słowa na wiatr i teraz żałuje, że się ośwaidczył.

Gość kawsss
A to My mamy wiedzieć, co ma w głowie Twoj facet?

Gość kopnij go w jaja to
opszytomnieje