Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mkk

jak podajecie mleko 14-miesięcznym dzieciom?jeszcze przez smoczek?

Polecane posty

Gość mkk

moja ma 13 miesiecy dostaje mleko z butelki. narazie wszystkie plyny dostaje z butelki i jeszcze dlugo tak bedzie bo nie umie pic ze szklanki a niekapków nietoleruje

ja ze względu na ząbki porzuciłam butelki ok 8 miesiąca życia, potem był niekapek, jak miał 1.5 roku pił juz z kubka

nastoletnia mamo zebów ma 11 i 12 w drodze. sama jeszcze nie chodzi. tzn po pokoju tupta ale jak jej sie zachwieją nogi to na kolana i dlaej na raczka :) Za to za reke juz super chodzi. nie chce teraz w wózku siedziec tylko by tuptala za reke- najlepiej w kóleczko :D:D:D:D A jak twoja malutka? juz sama chodzi?

Praktyka praktyka i jeszcze raz praktyka :) pozatym każde dziecko jest inne wiec sie nie martw. Najlepiej jak dajesz niekapka to wogole nie dawaj butelki. Z pragnienia wykombinuje sposób jak pic z niekapka :) powodzenia

Dokładnie tak jak post wyżej Miki ma 7 miesięcy i jest na etapie nauki picia z niekapka tylko miękkiego odpowiedniego dla małych dzieci. Rzeczywiście cierpliwość i praktyka i zapłonął o co w nim chodzi:)