Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olabogaaaa

Byłam dziś na mieście i co widze? Młode mamy które

Polecane posty

Gość olabogaaaa

w ogromnej wiekszości są zaniedbane i mają duzą nadwagę. Obwisłe brzuchy wcisnięte w dzinsy i obcisłe bluzki, boczki, duzo tłuszczu:( młode mamy! dbajcie o siebie, schudnijcie!! dla siebie i dla dziecka!

Gość buuuuuhahahaaaaaaaaaaaaa
kretynka :O

Jestem za bo ciąża to nie powód by być otyłym, pozatym to niezdrowe

Gość olabogaaaa
od razu kretynka. Sa tez młode mamy z wózkami szczuplutkie:) Ale wiekszosc strasznie roztyta. dlaczego sie tak dzieje? dlaczego niektóre wygladają slicznie, a niektóre jak słonice? od czego to zalezy?

Gość Malina truskawkowa
Hehe ja waze 51 moze byc?? I nawet rozstepow na brzuchu niedostalam,i tak w ogole ,napewno wygladam lepiej od ciebie,widac ze masz jakies kompleksy kochana,albo jestes jakims psychicznym facetem ,pozdawiam serdecznie psycholu

A ja własnie zauważyłam cos innego-to,że młode mamy traz szybciutko odzyskuja figurki,chodzą z wózkami zgrabne,ładnie ubrane i umalowane-aż miło popatrzeć.

a dlaczego niekture nastolatki wygladaja jak napompowane a inne sa szczupłe?? Dlaczego niektore kobiety po 40 sa grube a inne nie?? Kazdy powinien dbac o siebie nie tylko młode mamy ..............

Ja jak patrzę na te "powyciagane" mamusie to tez mnie odrzuca i zaklinam sie, ze jak zajdę w ciąże i urodze to nie dopuszczę nigdy do tego, żeby tak wyglądać. I nie chodzi o otyłość, to normlane, że po ciąży trochę zostaje (ale pogimnastykować się nie zaszkodzi), tylko o to, że większosć ciężarnych i świeżo upieczonych matek chodzi w obrzydłych ciuchach, workach i innych brzydactwach, powyciąganych dresach, nie umalowanych, z tłustymi włosami i to mnie odrzuca. Nie tak trudno o siebie zadbać.

wiecie co.....ja zauważyłam, że coraz więcej kobiet jest zadbanych aż miło popatrzeć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A co do nadwagi młodych mam tonie pomyślałaś mądra autorko topiku, że np. mogą mieć problemy ze zdrowiem, brac jakieś leki itp co powoduję nadwagę!!!! Pewnie NIE!!!!! Wiem, że najłatwiej osądzać!!!! Pozdrowienia dla wszystkich kobiet, które tak ślicznie wyglądają na ulicach............a jest ich DUUUUUŻO hehehe

Gość olabogaaaa
no i o to mi tez chodzi ze są zaniedbane i rozciągnięte

Pytanie jeszcze co rozumiecie pod pojęciem "młoda mamusia".. Po porodzie musi minąć trochę czasu żeby wrócić do swojej figury (w naturalny sposób), więc jeśli mówicie o młodych mamusiach np 3-6 miesięcznych maluszków, to jestem w szoku że tak po nich jedziecie.

To czy są grube czy nie to ich sprawa i mnie nie obchodzi ale jak zobaczyłam ostatnio 18-20-latke przebiegającą z wózkiem przez 3pasmową ulicę to sie przeraziłam:O

wiesz , dbać o siebie a dbać. Ja po 4 miesiącach wyglądałam jak przed porodem-dieta+ intensywne ćwiczenia. No ale niektórym widać brzuszek- normalne- kwestia tego w co sie ubierze. Wiele sposobów jest na to aby odwrócić uwagę od nadmiaru ciałka tu czy tam....

Gość terrana
a ja widzę same laski z wózkami i aż się zastanawiałam jak one to robią. teraz dziewczyny szybko wracają do formy (pomijając większość ze wsi)

Ja natomiast zastanawiam się, dlaczego jedne kobiety są życzliwe i sympatyczne a u drugich jad sączy się wszelkimi możliwymi otworami? :P

Gość cała ja---
ja jestem mloda mama i na oewno nie wygladam tak jak opisalas.Wrecz przeciwnie.

tak na marginesie to zauważyłam jeszcze jedną rzecz....zazwyczaj osoby które tak strasznie krytykują to"pomarańcze" hehe a może pokażecie swoje foteczki??!! zamiast tak naskakiwać na innych???!!!!!!!!!!!

Gość terra popaprana
terrana- jak możesz!!!! I co że ze wsi???? Jakas popaprana jesteś,pewnie wiekszośc młodych matek z mojej wsi wygląda lepiej od ciebie!!Pindo.

Nie chcesz nie musisz tak wygladac.Mi osobiscie nie przeszkadzaja na ulicach osoby przy tzw.kosci,wiecej tolerancji zycze:-o

kicia- jak to ty na zdjęciu to naprawde \"cieniutka\" jesteś :)

w sumie ja tez zazwyczaj widze raczej same zadbane kobiety z wozkami :-) sama tez nie powiem zebym wygladala zle. teraz waze 54 kg przy wzroscie 166 cm to chyba nie tak duzo :-0 a i dodam ze mieszkam na wsi (a nie tak jak jedna tam wyzej napisala ze na wsi sa same grube kobiety :-0) (tyle ze nie jest to wies z krowami kurami itp chociaz do takich nic nie mam i w cale nie uwazam ze kobiety tam sa gorsze)

A co do wsi- to budują sie tam ludzie, których jest stać na dom itd. Zauważ że na wsi prawie każdy ma samochód...a bogaci juz przestaja mieszkac w blokach....

kolejny idiotyczny temat :/ po prostu niekrore chca scvhufnac staraha sie i sie nie da to co maja nie pokazywac sie ludziom, to ze niektore sa szczuple i w ciazy i po ciazy czesto wcale nie zalezy od tego czy o siebie dbaja :/ nie zycze ci autorko zebys byla gruba po ciazy ale pewnie by cie to troche nauczylo pokory

kolejny idiotyczny temat :/ po prostu niekrore chca scvhufnac staraha sie i sie nie da to co maja nie pokazywac sie ludziom, to ze niektore sa szczuple i w ciazy i po ciazy czesto wcale nie zalezy od tego czy o siebie dbaja :/ nie zycze ci autorko zebys byla gruba po ciazy ale pewnie by cie to troche nauczylo pokory

Ludzie..to czy ktos jest gruby czy nie to tylko i wylącznie jego sprawa...niektorzy lubia byc przy kosci i dobrze sie z tym czuja. Ja widze na ulicy mnostwo ladnych i zadbanych kobiet, tusza nie ma tu akurat nic do rzeczy (mozna byc przeciez szczuplym i zaniedbanym..)

autorka to pewnie jakaś laluna co ma jeszcze mleko pod nosem :/ ja jestem w drugiej ciąży i nigdy mi do głowy nie przyszło żeby akurat teraz się odchudzać:/ Wiadomo że w ciąży się tyje.....ale nikt mi nie powie że wyglądam jak słonica