Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ant

Mam dość Premiera - Człapucha

Polecane posty

Gość ant
A człapuch tusk ? Czy nie jest większym szkodnikiem od kartofla ?

Gość ant
ale ty głupia jesteś. nie wstydzisz się takiej głupoty ? Mohery, czarni. Czarną moherową czapkę to noszę chyba tylko na fredku. Tak więc zanim napiszesz następną głupotę najpierw przemyśl to, zapisz na kartce dopiero póżniej działaj. A nie tak jak Człapuch i jego marna ekipa. Najpierw obiecują a póżniej niewiedzą co z tym zrobić i w rezultacie zwalają winę na poprzedników. Pamiętaj metoda człapucha ma krótkie nogi o czym niedługo się przekona.

Gość ryueucudbcudfuifssjbndj
wattcher weź wypierdalaj na biblijny tępoto jebana.

Gość Mały adolf ulubieniec tłumu
Jaki narod taki premier.

Gość Do analfabety
Co to znaczy "wattcher"? (What does it mean? )

Gość mańka c.
Pewnie nie możesz się wysrać i wypisujesz o bólu. Dzwoń do tuska on wie co należy zrobić.

Ja ta Tuska nie głosowałem i nie podoba mi się styl jego rządzenia.Zreszta to demagog dokształcany przez profesorów takich jak Geremek & co. Obiektywnie jednak rzecz biorąc to jest i jakis plus.Dziadów jakby mniej na ulicach/naszych/ a więcej na ulicach Londynu,Dublina... No i nasi politycy z zapałem tez ucza sie języka który juz niedługo będzie tak samo wazny na swiecie jak angielski :o Stanieja niektóre loty na bliski wschód,a nasi bracia zza oceanu przyslą nam więcej F16 /po kapitalnych remontach,więc osprzęt nie będzie potrzebny :-p/ A w niedalekiej przyszłości będę sobie mógł kupic szpital.Gdzie będą tylko 3 oddziały: 1.ginekologiczny 2.seksuologiczny 3.pogotowie i pierwsza pomoc /nocne dyzury :-p/ :classic_cool:

Gość no co ztymmm
tusk naobiecywał i co gówno i ciągle obiecuje a tv to ogłasza a kaczory prznajmniej cos robiły nie tak jak ta platforma idiotów co ttylko wszystko niszczy

Gość cfe2cvf22
do jestem pijana ile masz lat pierdolona kurwo?? pewno nie znasz historii polski wogole nie wiesz ze ten ryży cudak jebany jest w polityce od 20 lat i zasiadał przy okragłym stole jebana niedouczona tvn-ska kurwo czytajaca tylko to co modne i trendy zero myslenia wlasnego jebana sterowana kurwo przez media. ty szmato wypierdalaj z tego forum

Gość no co ztymmm
zobaczycie ze tusk znisczy ten kraj jesli nic sie nie zrobi ciekawe czy do euro 2012 sie wyrobimy jak tak patrze na tego wilka to bym go chyba udusiła gada i gada bez sensu ludzie wybierali i mają idiotę na stanowisku który nawet nie potrafi wraz ze swoją banda żadnych porządnych ustaw przygotować

ale troche powagi :o to nie przerwa w gimnazjum... Ponieważ nie wchodzi w gre zaden przewrót siłowy,licze na to ze Donek podejmie jednie słuszna decyzję.A w zasadzie dwie.Przed odejściem,zafunduje bilety w jedną stronę 220.000 "naszych obywateli". Tak jak to zrobił Gomułka.A wtedy i dworzec Gdański doczeka sie remontu.O to trzeca dobra decyzja Donka się szykuje. :)

Trzy słowa o wspomnianej przez pijaną spiskowej teorii dziejów. Z reguły zmienia się ona w praktykę dziejów, żeby nie być gołosłownym-w latach sześćdziesiątych ubiegłego wieku pewna Włoszka Orianna Fallaci pisała o tym że Islam podbije Europę- lewackie mordy jak to mają w zwyczaju niezależnie od szerokości geograficznej wszczęły lament --że to rasizm, ksenofobia i że to spiskowa teoria dziejów----wystarczy pomieszkac trochę w Paryżu, Londynie i innych światłych metropoliach żeby się przekonać że ta teoria to juz praktyka. Wracając do Wielkiego Maga Miłości vel. Tuska i chcąc scharakteryzować jego dokonania w branży politycznej to ciśnie mi się na usta cytat z klasyka...\"ten człowiek w życiu słowa prawdy nie powiedział\"... Obecnie jest wielkie zamieszanie wokół TV publicznej w którym nie za bardzo wiadomo o chooj chodzi-- w takich przypadkach chodzi o many many---- ekipa Donka chce pozbawić TV publiczną swej misyjności po to aby pompowac budżetowe wydatki na misję dla TVN w którym powstaja lub juz powstały kanały TVN Historia , TVN Religia które miałyby nieśc kaganek oświaty ciemnemu ludowi.

->,, 17:49 cfe2cvf22,, na przekleństwa nie odpowiem, nie będe nurkować w szambie żeby zniżyć się do twojego poziomu, powiem tylko że to ty nie znasz historii Polski bo przy okrągłym stole nie zasiadał Tusek w przeciwieństwie do Kaczyńskich, którzy uczestniczyli w obradach okrągłego stołu.

Oni wszyscy - mam tu na mysli całe to różowo-czerwone towarzystwo-mają talenta pisarskie. Michnik podczas swych więziennych długich samotnych nocy płodził maszynopisy podczas gdy innym nie wolno było miec nawet ołówka w celi. W takie zbiegi okoliczności to ja nie wierzę.

Donek nie odejdzie. Zmieni tylko mieszkanie na pałac. Lud go poprze. - Mej pesymistycznej natury nie sposób zmienić:o

Tylko jaki program w TVN poprowadzą panie Tuskowa i Tuskówna? "Jak łatwo i smacznie przyrządzić kolację dla malarza kominów" "Jak nauczyć tańca kloc dębowy w 3 dni"

Gość mańka c.
Zamieni ale chyba na pałac z trójkątem na drzwiach. Wierzę w to że nie wszyscy w tym kraju są prymitywami nakręcanymi przez media.

Gość mańka c.
Może dzieciom i ćwierć inteligentnym zabronić głosować ? Wtedy tusk, człapuch itp. przegra.

Gość zibik
Człapuch, miej honor, odejdź zanim zostaniesz wywieziony na gnoju.

Gość tak sobie
siedzę i pierdzę. Wąchając własne bąki podziwiam tuska w telewizji. Co prawda nic nierozumię co ten facio mówi ale Wałęsy też niepotrafiłem zrozumieć.

Gość ant
CZy ktoś chce premiera -człapucha ?

Gość Człapuch precz

Gość Boże ja nie wiem co wy
byście chcieli przez pół roku :O W 2 miesiace ma zmienić cały kraj? :O Jeszcze jak tu takie optymiestyczne nastawienie?A sami sie weźcie do jakiejś roboty,zobaczymy czy wam tak łatw pójdzie.każdy tylko narzekać potrafi i wydaje mu sie że polityk jest wszechmocny,pstryknie palcem i juz jest Irlandia :( Najpierw muszą posprzątać ten burdel jaki zostawił kurdupel