Gość Rogusia Napisano Maj 9, 2008 Kochane duże dziewczynki, czy w naszym pięknym kraju dokonał sie kolejny :) cud i nie ma kobiet w wieku przed menopauzą? Próbowałam na innych topikach, ale one "obumarły" i już... A tu człowiek / czyli ja / zaczyna wchodzić w nowy okres życia i nie ma z kim pogadać/trudno zaczepiać kobitki na ulicy:)/, poradzić się, pomedytować/np. przekwit czy ciąża :)/. Zapytać, ile racji miał lekarz mówiąc "idź na całość" / o sex chodzi oczywiście hi, hi/. Może uda nam się wspólnie ożywić ten temat, bo przecież matko kochana, to normalna rzecz, że kobieta przechodzi klimakterium!!! Że nagle nie jajeczkuje i tylko siłą przyzwyczajenia myśli, że ma płodne dni. Dalej boi się,że może zajść w ciążę a tu niespodzianka - raczej już nie może:/ :) :) Czekam na odzew, dziewczyny, tyle jeszcze przed nami/bezkarne przytulanie do męża bardzo mi się podoba/, nie dajmy się sprowadzić do poziomu wiecznie narzekających bab, przełammy stereotypy rozhisteryzowanych "chodzących hormonów". Pozdrawiam i liczę na odzew Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach