Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majowa nowalijka

ocencie czy to pasuje wszystko do siebie

Polecane posty

Gość majowa nowalijka

jasna sukienka - taka jasno zolta, elementy brazowego i białego tam sa, bawełniana, z czekoladowa tasiemka, odcinana pod biustem! do tego dobrałam zolte dodatki - ale takie mocno zolte- torebka, kolczyki, wisiorek itp. czekoladowa marynarka butki balerinki takie jakies pomaziane w tych kolorach co na sukience mniej wiecej plus zloto i jak??? obleci czy nieee ???

Gość jak dla mnie
SUPER:)

Gość eh eh
jak dla mnie tez za jaskrawo-buty i torebka w jednolitych barwach a nie w mazaje, nie jaskrawe, czekoladowe moglyby byc

Gość majowa nowalijka
ale wlasnie zakiet jest czekoladowy, wiec gore przyciemni, w sukience tasiemkatez ciemna, buty z duza doza brazu, ja tez ciemna karnacja wiecchicałam to "rozswietlic " zoltym :D sukienka to blady zolty, a dodatki to takie b. nasycyony zolty

Gość eh eh
skoro uwazasz, ze jest ok to po co nas pytasz o zdanie? nie rozumiem :)

Gość eh eh
mnie sie juz przejadl ten wszechobecny jaskrawy zolty i zielony

Gość gra-zynka
mnie sie wydaje, ze wszystko jest super tylko buty bym wzięła w jednolitym kolorze

Gość majowa nowalijka
pytam z ciekawosci co o tym mysla inni :P a poza tym, torebke wziełam celowo zolta, bo pomyslałam ze skoro zakiet ciemny to torebka musi sie odcinac kolorystycznie, a nie zlewac - jestem mlodai nie chce wygladac jak u cioci Heni na weselu :)

Gość eh eh
no... chociaz buty, chodzi o to zeby wygladac ladnie i ze smakiem (nawet bedac mloda ;)) a nie przykuwac uwage jaskrawoscia

Ja uważam że jeśli sukienka ma wzory to dodatki typu biżuteria są zbędne. A już na pewno nie wszystkie - same kolczyki bym założyła. Ale to tylko moje zdanie:)

Gość eh eh
jeszcze zalezy jakie to dodatki-bo okreslenie samego koloru to malo, jednak fajnie by bylo zobaczyc zdjecie