Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matura matura ustna z polskieg

Dzis mialam mature ustna z polskeigo ...

Polecane posty

jak mi poszlo? ehh dostalam tylko 16 punktow na 20 :( liczylam na wiecej...nei nie jestem zadowolona

ty sie ciesz ze tyle u mnie w szkole byly ustne juz dzeiwczyny mowily ze zadowolone byly i w ogole a okazalo sie ze wiekszosc dostalo 6 pkt!!:o odpowiedzialy na wszystkie pytania, mowily smialo i na temat, i nie wiedza czemu tylko tyle:(

u mnei to byl jeden z najgorszych wynikow...najgorzy to byl 7... a drugi to moj :| nie jestem zadowolona...

powód do radości i dumy , że zdałaś . Jaka różnica na ile?

16 na 20 to bardzo dobry wynik, nie przesadzaj;) i tak sie do niczego nie liczy na nielicznych uczelniach biora to pod uwage jesli ktos wybiera kierunek zwiazany z polskim 16pkt to bardzo dobry wynik, ale nie moge juz tego powiedziec o 6pkt

w cale nie taki dobry... u mnei wszyscy mieli max czyli 20 pkt :( osoby ktore mialy najczescie 2 na koniec roku! a ja... ehh

to sie ciesz kobito!!! jak ja bym chciala miec ustny z polaka za sobą....tak sie boje chyba najbardziej ze wszystkich matur!!! niestety musze czekac do 19. Ja miałam dzisiaj ustny angol. W sumie poszło całkiem nieźle;) ale ten polski.....:/

80% ! dużo ! Naprawde swoją drogą dziwnie ze wszystkim tak 20 pkt dawali . hmm niewiem jeszcze te 'przyjemnosci' przedemną. A jakie miałyście pytania (do jakiego tematu)?

a ja jestem kiepska z angielskiego...

Gość kasiorek007
ja z polskiego dostałam 19 p:) i jestem bardzo zadowolona:)

przesadzasz glupio ci niby ze tyle masz? a jak nie potrzebujesz wiecej to olej u mnie w szkole to podejrzane bo ustne dobrze poszly a 70% wynikow to same 6pkt

rozne byly pytania ...nei pytalam innych jakie mieli..bylam bardziej zdolowana mala ilosci punktow

a hmm... jak sie wpadnie że nie przeczytało sie całej ksiazki tylko streszczenie (:D) to oblana?

nie oblana bo nie powiesz komisji ze nie przeczytalas:P jak sie umiesz ''bronic'', przeczytalas dobre strezszcenie, wiesz duzo o ksiazce to sie nie zczaja;) ja nie zdaze cudzoziemki przeczytac wiec czytam strzeszczenie i nie skapna sie:D

ahaa no tak dzieki:D:) autorko tematu, naprawde uszy do góry!