Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zmartwiona Kruczka

Zdradza mnie? czy jak?

Polecane posty

Ty kruczka,Ty masz ze dwie szare komorki w tej kuli zwanej glową?

Gość ytyty
trzeba mu było obić ten zakłamany pysk a twoja siostra to niezłe ziółko - może faktycznie ona i on coś kombinowali pokaż im wszystkim że ty się tym brzydzisz

Gość njdnjaksmdzxk
Slchaj ja mam 19 lat, jestem jak to okreslilas \"szczeniara\" . I tak jak wiekszosc, tez chce zalozyc rodzine, miec meza i dzieci ... Sama bedac tak mloda duzo doswiadczylam i wiele widzilam, gdy moj ojciec zdradzal moja mame ... Bywaly chwile gdy plakalam za mame widzac jak jej ciezko, podziwaiam ja teraz , dala sobie rade ... nie bede sie tu zbyt rozdrabniac, bo to nie miejsce i czas na to ... Ale kobieto spakuj bety i uloz sobie zycie jak trzeba , z tego nic dobrego nie bedzie. Ciekawa jestem jego reakcji , gdybys Ty teraz tak postapila kochajac sie z 20 latkiem ;] mysle, ze juz inaczej by zareagowal ... Nie daj sie ... dziecko zabiraj ze soba , nie pozwol na takie traktowanie on Cie poniza !!! Robico chce, a Ty nie wiem skoro czujesz , ze to nie namiejscu i ze to zdrada, to na co czekasz ... niech Cie nie obchodzi to co mowi Twoja siostra !!! W koncu kazdy z nas jest egoista, postap teraz tak, abys Ty byla szcesliwa , pomysl o sobie !!! Wiem , ze to boli, ale bolec edzie bardziej, jesli pozwolisz temu zabrnac jescze dalej !!! Nie daj sie mu uwiezic , a dziecku daj dobry przyklad !!! Twoj facet jest IDIOTApod tym wzgledem(sorry, ale musialam) ja bym sie go juz brzydzila, jescze sie przyznaje i mowi o tym tak otwarcie SWINIA !!! A pomysl o ilu sprawach mozesz jescez nie wiedziec ;] Nie ma nad czym myslec, wez soebie rady do serca ... ale zrob jak uwazasz ... Pozdrawiam, 3maj sie , pa

Gość Absurdy
Nie, to absolutnie nie jest zdrada. W ogóle proponuję zapoznać się z tą dwudziestolatką, może jakiś wspólny rodzinny obiadek, co sądzisz? Na pewno się polubicie. Może niech znajdzie sobie twój mąż jakąś 25latkę - ciekawe, czy w tym wieku to już kobieta? A może 40latkę? Ale, facet musi się wyszumieć, ciesz się, że cię nie zostawił. Przełknij jakoś. Jesteście przecież tak szczęśliwą rodziną, wszyscy ci zazdroszczą. Nie psuj tego przez jakąś tam dwudziestolatkę, która - zdaniem twego męża - nawet na miano kobiety nie zasługuje. Pozdrawiam. Całuski dla mężusia!

Gość trele mele dudtki
kazdy ma swoj limit, jezeli Ty czujesz sie z tym zle to zdradzil...

Gość Zmartwiona Kruczka
jak się tak mocniej zastanowię, to czasem myślę, że mąz ma rację, przecież ta 20 latka nawet swojego pokoju nie ma, spią razem z czwórką rodzeństwa na piętrowym łóżku, do tego dochodzi jeszcze dog niemiecki i chomiki. I jak w tych warunkach mąz może wygodnie ją bzyknąć, już parę razy spadł z piętra przygniatając jeszcze młodszą laskę a ja po tym musiałam z nim na prześwietlenie latać, bo się mi 3 żebra złamały.

Gość Zmartwiona Kruczka
Chyba nie byliby do tego zdolni by tak mnie skrzywdzic? moja siostra z moim mężem? sama ma męza,którego ponoc kocha... boże to boli:( tamta panna podobno ma faceta...stałego może warto go odszukac uswiadomic,ze zabawia sie z moim mężem? Ps...co Ci faceci (stare pryki po 30) widza w takich 20 latkach?????przecież to dzieci...zeby dla seksu z taką poświecać rodzine i jej szczescie w głowie mi sie to nie mieści...

Gość Zmartwiona Kruczka
NIE PODSZYWAJCIE SIE!!!jejku...perfidnosc ludzka nie zna granic:/

Gość Zmartwiona Kruczka
własnie wypad stąd

Gość Zmartwiona Kruczka
tak wogóle to jak myślicie, czy to, że jezdżę motorynką mogło wpłynąć na szpary między zębami? zrobiły mi się takie dwie, a może mi jakieś\ zęby wypadły po upadku z motorka? Nie moge się doliczyć, ile powinnam mieć jeszcze zębów w moim wieku?

Gość mloda andzelina dzoli
Kruczka - zaczernij nick - na podszywaczy nie ma rady

Gość ojaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak
Ty sie kurna mac dziwisz co go podnieca w 20 latkach? sorki za bezposredni styl odp..ale nie moge... Mloda i swieza dupa !!! jedrne cycki plaski brzuch fajne cialo imponuje jej on czuje sie guru... robi loda kiedy chce..nie narzeka

Gość trele mele dudtki
...jedno pewne, gdybys Ty umiala zebrac na tyle teraz sil i po prostu przestac sie zamartwiac, przestac byc w okol niego a zaczac martwic sie soba i myslec o sobie to on nie maltretowalby Ciebie psychicznie wciskajac Ci taki kit...szacunek do samej siebie "pozwala" innym na szanowanie Twojej osoby, ja wiem ze latwo powiedziec a trudniej wykonac, ale jezeli na prawde chcesz sie lepiej poczuc, to olej to co robi Twoj maz, a zobaczysz nawet ze sie odkochasz bo przejrzysz na oczy...

zapytalam czy masz cos w glowie oprocz pustki i mnie zignorowałaś.nieładnie,nieładnie :D

Gość baby na kafe łykną każdą
no i dalej radzą :P spadam, bo przeraża mnie panujący tu poziom głupoty :P

zaczernilam:) Bip...nie chce słuchać takich uwag...uważam się za inteligętną kobietę..która niestety ostatnio pogubiła się w życiu..przez kogoś kto zafundował jej taki los... ktoś niegdyś bardzo bliski...

Gość kokilio
Zadaj sobie pytanie. Kochasz męża? Zakładam, że tak. Więc, jeśli kochając męża, przespałabyś się z 20-letnim młodzianem, bez żadnych wyrzutów sumienia, to to nie jest zdrada.

Gość ytyty
na podszywy nie reaguj mnie facet po 30 próbował zdradzić z 17 latką próbował bo wycięłam chwasta na samym początku nie męcz się z tym sama wykrzycz mu wszystko i przestań się gryźć miej w nosie co on o tym myśli - bo on cię tylko owija wokół palca więc nie daj się

jesli to prawda co piszesz,nie masz mozgu.szczerze Ci wspolczuje i nie wiem co napisac na pocieszenie....hmm moze zastanow sie gdzie go zgubilas i nie nazywaj tego "pogubieniem sie w zyciu" Twoje pytanie jest na poziomie 2 klasy szkoły sredniej, powinnas sie wstydzić kobieto!

Gość kokilio
A tak na marginesie, mnie mój były wmawiał, że umawianie się z dziewczętami z Internetu, nie mówienie im, że od kilku lat mieszka z kobietą, nie mowienie mnie o tych spotkaniach w żaden sposób nie prowadzi do zdrady... właśnie się wyprowadził układać życie z panią z Internetu, raz widzianą, znaną 2 miesiące... Czy ty też czasem nie dajesz się zmanipulować?

Gość trampapapam
to na pewno prowokacja!!!:D:D:D chyba nikt nie bylby taki glupi,zeby takie rzeczy pisac chyba z jakiejs wiochy zabitej dechami jestes i nosa nie wyszczubiasz ze swej chałupy, bo to co ty piszesz to rzeczywiscie urwalas sie chyba nie wiem skad :D:D:D sorry ale jestes idiotka :O i zaloze sie ze ona zostanie z nim, ten typ tak ma ;)

Nie wiem ..jest mi potwornie trudno.. nie moge zniesc mysli ze ja dotykal.. po prostu to jest swieze boli zawsze bedzie bolalo... wiem kim jest...ze ma chlopaka ..jak wyglada..na co mój maz az tak dlugo lecial.. a moze nadal leci? nie mam zaufania,.,

Gość trampapapam
to co z tego ze 76, ja 80 i nigdy by mi do glowy nie wpadlo,zeby myslec tak jak ty:O jakbim trzeba byc tez idiota,zeby myslec,ze ktos da sobie wmowic taki bzdet:O dobraliscie sie jak w korcu maku sorry ale tamta moze ma cos w glowie, bo u ciebie to jakies zaniki myslenia:O wybacz za szczerosc,ale tego chyba tu oczekiwalas co :D

tak sie zastanwiam czy ta nastoletnia siksa nie miesci sie w: przysiedze malzenskiej... ale jakos nijak nie moge jej tam umiescic:-| ciekawe czemu...

aż sobie zajrzałam dla pewności: PRZYSIĘGA W KOŚCIELE zaczyna Pan Młody: Ja ...(imię Pana Młodego) biorę Ciebie...(imię Panny Młodej) za żonę i ślubuję Ci miłość, wierność i uczciwość małżeńską oraz to że Cię nie opuszczę aż do śmierci. Tak mi dopomóż Panie Boże Wszechmogący w Trójcy Jedyny i Wszyscy Święci. Następnie te same słowa powtarza Pani Młoda... przy wymianie obrączek Pan Młody mówi: ...(imię Panny Młodej) przyjmij tę obrączkę jako znak mojej miłości i wierności, w imię Ojca i Syna i Ducha Świętego. te same słowa powtarza Pani Młoda... PRZYSIĘGA W USC zaczyna Pan Młody: "Świadomy praw i obowiązków wynikających z założenia rodziny, uroczyście oświadczam, że wstępuje w związek małżeński z (...imię Panny Młodej) i przyrzekam, że uczynię wszystko aby nasze małżeństwo, było zgodne, szczęśliwe i trwałe." Następnie te same słowa powtarza Pani Młoda... nieeeeee, nie ma nic o seksie z dwudziestolatką

Gość mondre takie
A jakie to tu wszystkie mondre bardzo, uwazajcie damy obrzucajace wyzwiskami abyscie sie nie znalazly w podobnej sytuacji jak zalozycielka topiku. Bo wtedy same zobaczycie jakimi jestescie idiotkami. Nie zrozumie ten kto nie przezyl to swieta prawda, niejedna przed zdrada krzyczala tak jak wy-- ze by sie brzydzila, nie dotknela itp. a jak doszlo do tego, ze sie znalazla w takiej sytuacji to bylo zupelnie co innego. Tak, ze wiecej pokory drogie panie, i nie oceniajcie tak latwo.

Gość rozwalasz mnie
Weź sobie jakiegoś 20-letniego niewyżytego studenta na regularny seks - mąż nie powinien oponować, przecież z takim gówniarzem to nie zdrada. :D

Gość zipperrr
jestes glupia czy jak? oczywiscie,ze cie zdradza w najbrdziej pewrfidny sposób nawet....