Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość /smutna/

chcę pogadać

Polecane posty

Gość /smutna/

dziś miałam na gg starcie z wirtualną znajomą mojego męża, on ma więcej takich znajomych - chętnie rozdaje swój nr tel; strasznie mnie to wk...a i nie wiem co robić; mam dosyć tego poczucia bezsilności, przecież nie mogę go ciągle kontrolować, na dodatek jest kierowcą...

Gość nessi
Czy on tylko gada sobie na gg czy zwyczajnie Cię zdradza??

Gość /smutna/
nie wierzę, żeby mnie zdradzał, ale ostatnio znalazłam u niego w tel zdjęcie półnagiej dziewczyny

Gość /smutna/
jak się wściekam o te "koleżanki" to on się tłumaczy, że przecież nic złego nie robi, bo one wiedzą, że on jest żonaty, ale to jest raczej w stylu- mam żonę jędzę i szukam pocieszenia

smutna... przykro mi to powiedziec ale gdybym znalazla zdjecie pol nagiej kobiety w mojego faceta telefonie to dalo by mi to do myslenia...A napewno juz nie bylibysmy razem gdyby mi robil takie numery:O

Gość /smutna/
ja też się zastanawiam nad rozstaniem, tylko, że jesteśmy kilka lat po ślubie i mamy 5-letnią córeczkę, często się zastanawiam czy to aby nie moja wina, zcy czegoś mu brakuje - to jest chore

smutna--- nie win siebie! to z nim jest cos nie tak! Nie mozesz myslec ze to twoja wina bo tak nie jest... Jezeli on nie che zyc z kobieta ktorej przysiegal milosc i z coreczka ktora pewnie jest wspaniala to jego tsrata. Wiem ze trudno jest odejsc kiedy jest dziecko ale jezeli zostaniesz to bedzie jeszce gorzej. Dziecko widzi o wiele wiecej niz nam sie wydaje. Bedzie widzialo brak milosci rodzicow a to chyba jest najgorsze:( A jaki jest maz w stosunku do ciebie?

Gość /smutna/
najgorsze jest to, że udaje kochającego i wciąż mi mówi jak mnie kocha mnie kocha; niedobrze mi się robi jak to słyszę; on nie wie co to znaczy

Gość sama zacznij do niego pisać
kup kartę albo na gg .... jako koleżanka ze szkoły albo wymyśl coś... zobaczysz wtedy co on pisze tym pannom i czy są to tylko pogaduchy czy coś więcej...

Gość /smutna/
zrobiłam tak kiedyś, oczywiście pisał o seksie i nawet się ze mną umówił; to ja jestem porąbana, że jeszcze z nim jestem

Gość /smutna/
dobrze podsumowałaś lil, czasem jest między nami naprawdę dobrze i wtedy czuję, że kocham, ale zaraz potem...kołowrotek

jeśli Cie nie zdradził, to nie prościej było by mu zaufać? kontrolowanie jego telefonu czy g-g jest bez sensu, tylko pogarsza sprawe

sama wiem jak to jest, często sprawdzałam telefon mojego faceta, ale teraz przestałam, bo wiedziałam, że to nic nie rozwiązuje! o wiele lepsza jest butelka wina i szczera rozmowa!

Gość /smutna/
to nie jest tak, że cały czas go kontroluję, czasem coś mnie tknie i zerknę w tel, nie jestem podejrzliwa i nie mam jakiejś paranoi na tym punkcie, staram się przejść do porządku dziennego nad niektórymi sprawami; tyle razy mi obiecywał, że nie będzie juz z żadną pisał

Gość /smutna/
już sama nie wiem czy robię z igły widły ???

nie wyolbrzymiasz niczego, my babki mamy taką naturę, ale zasada jest jedna: im mniej wiesz tym lepiej śpisz. powiedz mu w prost, że jak mu nie wystarczasz, to pokażesz mu drzwi i sposób w jaki się je zamyka z drugiej strony! ale najważniejsze jest, żeby rozmawiać