Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czaj

wkurzaja mnie marudzacy faceci-normalnie porazka

Polecane posty

Gość czaj

c.r.e.a.m---> ogolnie nie mam nic do ciebie, ale jak nie przestaniesz marudzic i jak sie nie wezmiesz zasiebie, to nie wiem coz toba bedzie:O fajny chlopak z ciebie, a zachowujesz sie jak baba. ten clay wujek cos tam cos, tez jeczy jak nie wiem:O :O:O:O:O:O wezcie sie w garsc, a nie sracie po gaciach ciagle. 🖐️

Gość eeeeeeeeee tam
ja kiedyś przeszłam na gg z jednym \"maczo\" z kafe:D ten to dopiero jęczał:D:D lałam ze śmiechu-chyba chciał mnie wziąć na litość:D to jest dopiero porażka-spodziewasz sie kogoś pewnego siebie a tu jęczące coś:o

Gość czaj
bo wdze, ze jstes uczuciowy, itp., ale wiesz co? niesmiali ludzie, sa strasznie skupieni na sobie, a jak oni wypadli, a jak cos tam, a jak cos tam. nie mozna ciagle sie zadreczac, czy nie jestem przypadkiem za chudy, czy inne pierdoly i na dodatek zakladac takie glupkowate topicki, no wez walcz o siebie!!!!!!!!!!! i badz facetem..

ja nigdy nie chciałem lzdobywac dziewczyny na litośc ale podając swoją wagę nie tracę siana na randkę :) bo wiem że gdybym nie podał swojej wagi to bym poszedł na jedną randkę i koniec znajomości

czaj .. mam iśc z motyką na słońce jestem facetem ale pewne rzeczy są nie dla mnie

Gość czaj
wez sie w garsc, jak bedziesz mial zajebisty charakter, to zadna ci sie nie oprze🖐️ i prosze cie, nie marudz tu.walcz z tym.

Gość czaj
dobra, marudz sobie dalej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja pierdole!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie wytrzymam:O, musze stad sie ewakuowac.

Gość Mona L
krim to w ogóle lala a nie facet.

Gość eh eh
oj duzo to zmieni... bo czasem ktos tak potrafi olsnic swoja osoba ze kilogramow sie nie widzi :D ale jak ktos od razu o tym mowi to patrzysz i myslisz "no rzeczywiscie" :D

Gość czaj
spierdalc ztymi tekstami!!!!!!!!!! ja tez pewnoscia siebie nie grzesze, ale powiedzialam STOP! marudzeniu itp. ja pirdole, wezcie sie za siebie.

czaj ..ale dziewczyny mają łatwiej odwas praktycznie się niczego nie wymaga :D

Gość czaj
sranie w banie. widzisz jak mnie z rownowagi wyprowadziliscie?:D

Gość czaj
chodzi o to, by ogolnie byc odwaznym, nie bac sie zycia,a nie porsuzac sie po swiecie jak ostatania sierota, bo sie boje..ja tez taka bylam,a moze jstem, ale walcze. nie mowie tutaj konkretnie o zachowanie przy dziewczynach, czy kontakty z nimi, badz po prostu normalny, dumny z siebie, z tego jaki jestes, prafuj nad soba, ale nie mow tego glosno, ze cos tam ci sie w sobie nie podoba, albo przynajmniej nie tak czesto.. pzdr.

Gość czaj
z gowna jakie wypuszczasz codziennie na wolosc. wez z toba nie da sie gadac, irytujesz mnie. nie pisz juz nic wiecej.

Gość cream to popierdółka
nie masz gosciu za grosz męskości:O rób tak dalej 🖐️

Gość Ju.....
Widzę, że tu małe pranie się dzieje. Prosze nie zapomnieć o dodaniu płynu do zmiękczania tkanin.:P

"badz po prostu normalny, dumny z siebie, z tego jaki jestes" a jak ktoś jest: nudny, nieciekawy, nielubiany, niesmiały, brzydki, niski, głupi, itd.. od urodzenia? więc mi tu bajek nie opowiadaj 💤 będę dumy z tego, że jestem beznadziejnyt, nie ma przyjaciół, nic nie osagnąłem i nie osiągnę, pomomo xxxx lat nie wie czego chcce, itd.... super :O