Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Basieńka

pytanie o wózek abc desing take off

Polecane posty

Gość ja kupowałam w tamtym
roku.Jest lekki,fajny,zwrotny,składa sie w walizkę.Jedyny minus to to,że wszystko musiałam dokupić oddzielnie np barierkę,torbę,parasolkę itp

no i tak właśnie patrzę,że tutaj też jest tylko wózek a np barierkę będziesz musiała dokupić.Dowiedz sie czy mają

ale wózek jest super wg mnie

Gość ja też kupiłąm i żałuję
to wózek naprawdę dla starszaka, nie ma osłon z boku więc jak wieje to gwizda w całym wózku, buda to raczej daszek nie chroni przed niczym niestety, dodatkowo dokupowałam parasolkę, moje dziecko nie lubiło tego wózka chyba ze względu na brak boków bo wiało i padało a nie zawsze miałam przy sobie folię przeciwdeszczową szybko się go pozbyłam

zapomniałam dodać,że ja go kupiłam ze względu na to ,że dziecko miało dysplazję i mocno rozstawione nóżki.Żaden inny nie wchodził w grę.Ja byłam zadowolona bardzo i nadal jestem

dzięki dziewczyny... moja córcia ma 6,5 miesiąca, i mam wózek dwu funkcyjny ale spacerówka jest strasznie cięzka i wielka , nawet po złożeniu, ledwo mieści sie nam do samochodu...ale fatycznie ten wózek nie ma osłon z boku i pewnie wieje... ech a myślałam ze jest fajny