Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Klaudiaaaa

Zajadam stres! Ratunku!

Polecane posty

Gość Klaudiaaaa

Witam! Chciałabym napisać o moim problemie z jedzeniem.Prawda jest taka,że mam z tym problem i chciałabym się dowiedzieć czy inni też tak mają.Otóż nie dość że jem mega dużo słodyczy dziennie (głownie czekoladowych) to oprócz tego nie odmawiam sobie dań kalorycznych,tłustych i niezdrowych.Często nawet nie jestem głodna,tylko jem dla zasady.Bo gdy się najem to czuje się źle fizycznie (ciągłe problemy z jelitami,zgaga,niestrawność),ale za to dobrze psychicznie.Wiem,że to jest typowe zajadanie stresu(mam także nerwicę i łatwo się wszystkim przejmuje),ale nie wiem jak z tym walczyć.Co mogę zrobić? P.S Nie doradzajcie mi psychoterapii bo byłam i nic to nie dało. Pozdrawiam

Gość aqua minetrale
to sie nazywa nerwica jezeli dalej tak bedziesz robila to za jakis czas bedziesz potrzebowala wozka inwalidzkiego do poruszania sie. zamien miske z ciastkami na miske np z marchewka. jest slodka i dobrze zapycha bo ma duzo włokan pokarmowego, wiec nie powinnas czuc glodu :)

Gość -----------------------
----------------------- jak prac figi w czym niby bieliznę piorę w dobrym płynie a po dwuch trzech dniach jest twarda szczególnie w klinie... 19:27 takie Jak ci nie wstyd nosić gacie 2-3 dni i ogłaszać to na forum brudasie bieliznę zmienia się codziennie 19:32 ----------------------- ja sie myje , wiec nie musze codziennie zmieniać bielizny BRUDASIE! 19:36 ----------------------- zdrapuje to zółte z klinu i chodze dalej

Gość No coż
Temat: Zajadam stres! Ratunku! 19:27 Klaudiaaaa Witam! Chciałabym napisać o moim problemie z jedzeniem.Prawda jest taka,że mam z tym problem i chciałabym się dowiedzieć czy inni też tak mają.Otóż nie dość że jem mega dużo słodyczy dziennie (głownie czekoladowych) to oprócz tego nie odmawiam sobie dań kalorycznych,tłustych i niezdrowych.Często nawet nie jestem głodna,tylko jem dla zasady.Bo gdy się najem to czuje się źle fizycznie (ciągłe problemy z jelitami,zgaga,niestrawność),ale za to dobrze psychicznie.Wiem,że to jest typowe zajadanie stresu(mam także nerwicę i łatwo się wszystkim przejmuje),ale nie wiem jak z tym walczyć.Co mogę zrobić? P.S Nie doradzajcie mi psychoterapii bo byłam i nic to nie dało. Pozdrawiam 19:41 aqua minetrale to sie nazywa nerwica jezeli dalej tak bedziesz robila to za jakis czas bedziesz potrzebowala wozka inwalidzkiego do poruszania sie. zamien miske z ciastkami na miske np z marchewka. jest slodka i dobrze zapycha bo ma duzo włokan pokarmowego, wiec nie powinnas czuc glodu

Gość aqua minetrale
kolejny dzieciak spamujacy forum problemy z odroznieniem zartu od tepoty?

Gość wiolka31a
Tutaj https://psychomedic.online/ jest namiar na klinikę, która oferuje terapię online . Warto zdecydować się na takie rozwiązanie, ponieważ jest skuteczne. Można w ten sposób zapanować nad sobą nawet w najbardziej stresowych sytuacjach. Poza tym w odciążymy nasz organizm.