Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wredny prowokator

Jest piątek wieczór...

Polecane posty

moze gdybys założył ten topic na erotycznym to byłoby więcej sexu w tej orgii niz jedzenia :-D ---- taka mała sugestia

Ok, to ściemiamy, jestem super siłaczem, mam merca najnowszeg, i DVD :P Mam kazsy tyle że musze portwel wymieniac co tydzień bo mi peka, i mam 20 kart kredytowych :D Jak myslisz zadziała?

jak ty chcesz z uczuciem to musisz z nami trochę pochodzic a nie tak od razu na orgietkę ciągnąc hehehehe

...nie wiem czy to zadziała ... Tutaj to może raczej jakiś Proust :) Bo do cholery jest to czas utracony :) siedzimy i nic Chodzić, to ok gorzej byłoby zajść :)

Miłość - chymmm piekne pojęcie, uczcie ktore tak wiele znaczy. Czasami jest wyzwoleniem a czasami przekleństwem. Ciekawe uczucie, raz w życiu dane mi je było zasmakowac i poznalem jej slodkośc i gorycz

Kochać to cierpieć By uniknąć cierpienia nie wolno kochać, ale wtedy cierpi się z powodu niekochania i dlatego kochać to znaczy cierpieć, a więc cierpieć to znaczy cierpieć, być szczęśliwym to kochać, a więc żeby być szczęśliwym trzeba cierpieć, ale cierpienie sprawia, że jest się nieszczęśliwym, należy kochać czyli kochać aby cierpieć, czyli cierpieć z nadmiaru szczęścia... Posłuchaj, czas naprawdę leczy rany, wszystko zależy od Ciebie, jeśli zapamiętasz to co złe to będziesz uciekał, jeśli spróbujesz pamiętać dobre chwile to nie przestaniesz szukać. Czasem miłość przychodzi, kiedy i gdzie się jej nie spodziewasz. Zaczekaj. Nie nudzę już. Dobrej nocy wszystkim :)

Wredny :-D chyba muszę zacząć oglądac M jak młosc, bo właśnie wszystko mi się poplątało i nic juz nie wiem o tej miłosci ;-) ;-)

wiem, ale to trzeba trzymać w tajemnicy, bo nam się tutaj brać podłamie, ze naiwnie uwierzyła poecie ;-)

no to ja idę na studia psychologiczne :-) dobranoc lub dzien dobry :-)

Gość Ju........
I gdzie ta orgia tak hucznie zapowiadana? Trochę pogawędzili i po wieczorynce spać się pokładli - kazdy grzecznie do swojego łóżeczka. A mogło być ciekawie... szczególnie, że święto:P