Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elebele

Czy to początek depresji?

Polecane posty

Gość elebele

Od jakiegoś tygodnia jestem bardzo zmęczona, nic mi sie nie chce. Zaczynam bac sie ludzi, boje sie odezwać;/ Cały czas jest mi smutno;/ Pokłóciłam sie z przyjaciółką, bo miała do mnie pretensje że ej nic nie mówie, to jej powiedziałam ze jak mam jej mówić jak później sie dowiaduje ze inni wiedzą o rzeczach które mówiłam tylko jej. Ona oczywiescie zaprzeczyła, ale ja ją znam i wiem ze sie nigdy nie przyzna. Bo niby honor, tylko nie wie ze go traci tak kłamiąc;/ W sumie była jedyną osobą z którą gdzieś wychdziłam, teraz siedze w domu i boje sie ze juz zawsze tak bedzie;/

Gość artykulik
"Nikt nie jest ciągle w dobrym humorze. Przeżywamy sytuacje, w których nawet głęboki smutek jest czymś naturalnym, "fizjologicznym", np. w okresie żałoby. Zazwyczaj obniżony nastrój trwa kilka tygodni lub miesięcy i samoczynnie przemija. U niektórych jednak utrzymuje się dłużej, zaczynają szwankować inne funkcje: pojawiają się zaburzenia snu, utrata apetytu, wahania nastroju..." Z pewnościa znajdziesz nową,znacznie fajniejszą koleżankę 1