Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem zalamana

jestem zalamana

Polecane posty

Gość jestem zalamana

jak w temacie... przez 7 lat bralam diane 35. wszystko bylo ok. libido, waga i najwazniejsze piekna cera. jedyny efekt uboczny to wypadanie wlosow. w grudniu wzielam ostatnie opakowanie bo we wrzesniu zaczne starania o ciaze. i co? okres niby ok, co 35 dni plus minus 3. ale za to moja cera.. masakra! syfy na plecach dekoldzie i twarzy. bolesne, czerwone, ropne po prostu ohydne. mam 30 lat, w sierpniu wychodze za maz a wygladam jak wiedzma. planuje isc do gina i znow zaczac brac diany, moze skora mi sie poprawi do sieprnia a potem pojde na zywiol z ciaza.. a mialam odpowiedialnie sie do tej ciazy przygotowac, oczyscic organizm i w ogole... pocieszcie mnie dziewczyny...

Gość jestem zalamana
zapomnialam dodac, ze wlosy wciaz wypadaja, moge powiedziec, ze bardziej niz podczas branai tabletek... wyc mi sie chce..

Gość moze to tylko przez jakis czas
organizm sie przyzwyczail do tych tabletek i tyle, po pewnym czasie sie odzwyczai i wszystko bedzie ok

Gość proponuje bardzo dobrego
baardzo dobrego dermatologa, tradzik jest wylaczalny!!

Gość jestem zalamana
to nie wyglada jak tradzik. to sa pojedyncze krosty na plecach, na dekoldzie male zaskorniaki, a na twarzy tez jakies pojedyncze egzemplarze. ale niestety widoczne. dermatolog nic nie da.. to jest od wewnatrz niestety.. kurde, a slub za pasem...

odwolac slub i poczekac az sie ustabilizuje wszystko :D

Hormony szaleją po odstawieniu tabsów najwidoczniej. :P

Gość ja polecam
o Boze, jaki gin pozwolil ci brac diane przez 7 lat??? ja bralam 1,5 roku a juz mialm wyrzuty sumienia, ze sobie zdrowie spieprze...

Gość wiskers
Też brałam Dianę przez 7 lat a potem zaraz po odstawieniu zaczeły się cuda: wypadanie włosów, bolesne miesiaczki, nadżerka, polip w macicy i cytologia III Byłam już chyba u 4 ginekologów i nic mi nie mogą poradzic.

i niektórzy się dziwią, czemu niektóre dziewczyny tabletkom mówią NIE ja mówię NIE