Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Malinka-

Zostawil mnie. NIE CHCE ŻYC!!!

Polecane posty

nie przejmuj sie zobaczysz ze wszystko sie ulozy

Gość Ojjj dziewczynko
Ja też bylam w takiej sytuacji a teraz jestem szcześliwa, znalazlam innego, o niebo lepszego. Czas leczy rany. A ten Twoj były to straszny fagas skoro zrobil ci takie cos wtedy gdy pisałaś maturę! NIe zadręczaj się dupkiem!

Gość dziewczyno jeszce sie bedziesz
cieszyc!. Od dziecinstwa z 1 facetem, przeciez ty nawet nie masz pojecia o facetach! I to z palantem, ktory nie rozumie,ze w tej chwili dla ciebie najwazniejsza jest matura? Po prostu nie wiesz,ze sa inni 100 razy lepsi! Ucz sie teraz, facet jest swinia i egoista, szkoda twojego czasu a tym bardziej lez! Przeciez dopiero zaczynasz zyciem a facet by ci je tylko zamknął!

Gość wez sie teraz zajmij matmą
a nie takimi pierdołami facet jest jakiś niepoważny, zalatuje to prowokacją Zresztą jeśli masz 20 lat i od 5 lat w związku, to poznaliscie się jako gówniarze, byliscie z soba bo byliście, i jest raczej marna szansa na to ze do siebie pasujecie na tyle, zeby stworzyc malzenstwo. To twoj pierwszy zwiazek (nie mowie ze to regula, niektore z nich przetrwają), nie masz zupełnie dystansu. Jesteś młoda, całe życie przed tobą. Zajmij się teraz nauką, bo to nieporównywalnie ważniejsze niż jakiś dupek który nie rozumie, ze masz wazny egzamin. Pogodzicie sie - dobrze. Nie - tez niewielka strata. Ucz się dziewczyno i nie przejmuj :)

No jestesmy na drodze do zgody:-P Hmm zobaczymy jutro jak sie spotakmy. Bardzo Wam dziekuje za wsparcie i zainteresowanie moimi klopotami:-)

Gość kelle
chyba lepiej by było gdybyście sie rzeczywiscie rozstali bo facet przegina:/