Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Loralay28

wieczorami robi się niebezpiecznie cicho

Polecane posty

Gość Loralay28

Ktoś czuje podobnie? Cały dzień praca , rozwiązywanie problemów róznego rodzaju , brak czasu na myślenie. Wieczorem nawet po nasennej tabletce cięzko zasnąć.

Gość werda
ja zawsze płacze prosto z serca

ja na szczęście nie mam żadnych kłopotów z zasypianiem, uff zażywasz tabletki nasenne?

Gość Loralay28
pola\- pewnie nie masz zmartwień. zazdroszczę.

coś tam mnie gryzie czasem, ale umiem się znieczulić (tylko siłami natury, żeby mnie było :-) ) a co Cię martwi najbardziej?

Gość Loralay28
choroba najbliższej mi osoby , problemy w pracy i świadomośc ze nic nie będzie juz takie jak było , że żaden plan już się nie uda

przykro mi właśnie chorób boję się najbardziej :-( ale jak to żaden plan się nie uda? nawet jeżeli nie będzie tak jak było to nie wyklucza innych przecież udanych planów

Gość abrakadarba czary i magia
oj tak... tez tak mam. wieczory sa najgorsze... zmeczenie,cisza,jakas taka wewn.pustka i samotnosc..

kazdy ma takie okresy w zyciu, raz na wozie, raz pod wozem, fortuna kołem ... będzie lepiej!

Gość Lo28
są takie choroby które przekreslają wszystkie plany , zwłaszcza kiedy dopadaja ludzi którzy sa dla ciebie całym swiatem. w takich przypadkach innych planów nie ma. w ogole nie wybiega sie w przyszłość dalej niz o jeden dzień. o tym co było przed też lepiej nie myśleć.

Gość werda
ja w tym roku ani jednego tak naprawdę dobrego dnia jeszcze nie miałam, zawsze cś jest nie tak

Gość werda
tu nie o to chodzi!

Gość Lo28
tu nie o hałas ale o wewnentrzny spokój chodzi , poczucie bezpieczeństwa, pewność że jest tak jak powino być

nie warto się martwić na zapas- wystarczy rozwiązywać bieżące problemy- inaczej zycie stanie się pasmem goryczy

Gość Lo28
łatwo powiedzieć , ale głową muru nie przebijesz.

słyszałam gdzieś, ze ludzie, którzy uwierzyli jakiemuś uzdrowicielowi - oszustowi, wypijaki jakieś specyfiki typu woda z cukrem i dzięki samemu przekonaniu, ze to pomaga odzyskiwali zdrowie postaraj się w tej osobie obudzić wiarę, to BARDZO pomaga

Gość siedem groszy
ale przeciez zycie takie jest. radosci ismutki, i wieczne zmiany. Smierc i porody. Ludzie tak sa nie przygotowani do smierci, do chorob.. ja tez nie bylam. Az to przeszlam i wiem. Naprawde wszystko plynie. Moge zrobic tyle ile moge, a reszta ode mnie nie zalezy.. Spie bez problemow teraz.

Gość Lo28
:)

Gość Lo28
wazny jest tez czas kiedy wiele masz juz za sobą , zrealizowane marzenia chociaz ich część może łatwiej przyjąć taki cios. ale co kiedy decydujesz się na najwazniejszy krok w swoim życiu (w moim przypadku ślub) planujesz kawał czasu i nagle jedna chwila przekreśla wszystko. i nie ma odwrotu

Gość siedem groszy
Lo.. kochana.. Spotkalo Cie ogromne nieszczescie..Ale nieszczescia sa czescia naszego zycia. Niektore ciosy potrafia nas rzucic na kolana, ale od nas zalezy aby sie z tych kolan podnies. Spotkalo Cie nieszczescie.. i masz prawo plakac i byc wsciekla na caly swiat, na boga, na co chcesz. Ja Ci gleboko wspolczuje. Ale ja bylam w tym iejscu gdzie Ty jestes teraz i wiem, ze pogodzenie sie z sytuacja bardzo pomaga zaleczyc tragedia i pomaga odmienic fatum, czy tzw. zla energie wokol nas.

Gość Lo28
siedem groszy - ja wiem. ja wszystko wiem. tylko czasami tak jakoś nachodzi mnie pytanie dlaczego własnie ja? całe zycie mówiłam że wszystko dzieje się "po coś" , że "nic nie jest po nic". chciałabym juz byc w tym miejscu kiedy będę wiedziec po co mi to było. te ciągła walka , to zycie z dnia na dzień. chciałabym zasnąc ,spokojnie się obudzić i przestać się bać. a najbardziej chciałabym cofnąć czas. niemozliwe.

Gość siedem groszy
Lo... Czasu nie cofniesz...Ale mozesz sie pogodzic z zaistniala sytuacja. Kazdy pyta dlaczego ja ? Kazdy z nas sadzi, ze ma prawo do szczesliwego zycia. Ale ja odkrylam, ze wszyscy musza doswiadzcyc dobrego i zlego w zyciu. Wiesz noc i dzien, slonce i deszcz. Kazdy z nas ma taki sztorm w swoim zyciu, ze czujesz sie jakbys byla na otwartym oceanie a twoj okret tonal. I wtedy bardzo wazne jest, aby konserwowac swoja energie, aby na swojej potarganej trarwie doplynac do nowego portu. Nad twoja glowa szaleje burza, ale Ty mozesz powiedziec : ja sie nie dam. Co bedzie to bedzie. Poloz sie wygodnie na tej tratwie i uwierz, ze ona Cie dowiedzie do bezpieznego miejsca. Chcesz powiedziec cos o swoim chlopaku? Czy to Ci pomoze? Mow, moze ktos juz byl w twojej sytuacji.Moze cos doradzi.

Gość Lo28
siedem groszy - od wypadku minął rok. o tym co było przed staram się nie myśleć , pamiętam dokładnie dzień kiedy usłyszała" maż jest w stanie krytycznym" każdy nastepny dzień przelatywał i ciągle przelatuje przez palce. Powtarzam sobie jakoś to będzie i wiem że będzie ... ale juz nie tak jak marzyłam. Niczego nie zmienię , wiem że muszę przeżyć - cała rzecz w tym że nie wiem jak mam teraz żyć.

Gość Lo28
Wciąz nie wiem.