Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość budowlanka

czy to porażka

Polecane posty

Gość Pysialek
To jest albo nedzna prowokacja albo tak naprawde to Ty jestes betonem. Sorry

Gość budowlaniec....
ja pracuje na budowie,stanowisko kierownice-zarobki 30 tys/miesiac.. Wstyd mi za wypowiedzi naszych pan, za granica co druga puszcza sie z Arabem na zasilku a w Polsce budowlaniec nie pasuje.

Gość a ja tak mowie wam
Pysialek masz racje laska jest dziwna ale to jej sprawa ja też wole ludzi w garniturku ale nie gardze budową

Gość Pysialek
Wiesz co anuskkkk mam kolege, ktory robi wykonczenia mieszkan. JEst naprawde swietnym fachowcem. Ma zlecenia na kilka miesiecy do przodu, bo ludzie go sobie polecaja, a przy tym jest swietnym facetem i chodze z nim do kina. On jest normalnym czlowiekiem. Mozna z Nim porozmawiac o wszystkim.

Gość moj maz jest budowlancem
do mnie to bylo??? owszem , bylam z nim w teatrze , na musicalu , chodzimy na koncerty , do kina myslisz , ze my tylko piasek wazymy i cegly liczymy????

Gość A co za różnica
anuskkkkk czy ty masz galaretkę zamiast mózgu a może powiedz gdzie ty pracujesz i jako kto

Gość Pysialek
Panie budowlancu. Nie krzywdzmy Polek mowiac, ze co druga za granica puszcza sie z Arabem;/ To chyba lekka przesada. A anuskkkk nie wiem ile masz lat dziewczyno i jakie masz wyksztalcenie, ale po Twoich wypowiedziach mysle, ze jestes niesamowicie ograniczona;/

Gość anuskkkkk
ja nie mówie o ludziach na kierowniczych stanowiskach tylko o gminie a swoją droogą nie można już swojego zdania napisać bo cię ześć chcą chory świat

Gość Pysialek
Miec swoje zdanie, a krzywdzic innych swoimi glupimi opiniami to drugie. Zastanow sie dziewczyno nad soba. Po wygladzie tez ludzi oceniasz?

Gość A co za różnica
anuskkkkk odpowiedz na moje pytanie jakie masz wykształcenie w jakiej branży pracujesz i na jakim stanowisku

Gość anuskkkkk
mam wyższe wyksztalcenie i normalną dobrze płatną prace a w teatrze z robolem budowlanym nikkt napewno nie był bo z nimi się nie da

Gość gdfsddaa
liczy sie, ze pracują i zarabiają kasę, są zaradni. mam kolege po studiach, ktory sobie pracy znaleźć nie umie, to dopiero jest porażka!!!!

Gość A co za różnica
branża i stanowisko a nie dobrze płatną

Gość Pysialek
Matko znikam stad, bo nie mam zamiaru deenrwowac sie od rana. A pozniej dziwota, ze o nas takie opinie maja w innych krajach. Ja sie wcale nie dziwie jak ludzie maja takie pogladay jak ANUSKKKK.

Gość A co za różnica
Pysialek loos co się przejmujesz zobczymy co anuskkkkk ma za robotę to się pośmiejemy

Gość A co za różnica
tylko daj jej czas na wymyślenie czegoś :P:P:P

moge Cie zapewnic , ze moj robol zagialby Cie przy pierwszej Waszej wymianie zdan leczysz jakies swoje kompeksy obrazajac innych???

Gość Pysialek
Przejmowac sie nie przejmuje tylko nie moge sie nadziwiwc jak ludzie moga miec takie poglady i byc tak ograniczeni i jesczez miec o sobie zdanie, ze sa inteligentni ( bo pewnie kolezanka takie zdanie o sobie ma).

Gość A co za różnica
Ona ma o sobie takie zdanie bo musi się dowartościować sama jak mniemam siedzi na tyłku jako bezrobotna

Gość anuskkkkk
i powiem wam ze najgorszy to jest ten brud po paznokciami i smrod niestrawionego alkoholu i cebuli.Wyobrazacie sobie zeby wasz facet przychodzil brudny od wapna albo od farby do domu? Jaki wstyd przed sasiadami

Gość A co za różnica
anuskkkkk widzę że masz problemy ze zrozumieniem prostych pytań moja propozycja skończ w końcu tą podstawówkę :P

Gość Pysialek
Troszke duzo czasu zamjuje jej wymyslenie stanowiska na jakim pracuje ;/

Gość Weronka...
popieram anuskkka, jestem po wyzszym wyksztalceniu,pracuje na stanowisku kierowniczym w sklepie i nigdy ale to nigdy nie spotkalabym sie z kims z budowy!!! Kolezanki maja normalnych facetow z biura a ja mialabym miec takiego?? Przeciesz by sie podsmiewaly pod nosem!!!

Gość A co za różnica
Pysialek ty myślisz że to takie łatwe jak się nie zna branży to jak można znać stanowiska :P

skad zalozenie , ze wszyscy budowlancy pija ??????? moj nie pije , nawet piwa nie tknie ide stad , bo ta prowokacja to nie dla mnie pustoglowie i tyle

Gość A co za różnica
Weronka łał ale fucha kierowniczka w sklepie mięsny czy hipermarket

Gość anuskkkkk
to dla Ciekawskich-jestem przedstawicielem handlowym,robie prezentacje,ladnie ubrana,perfumiki,do tego bywaja miesiace ze wyciagam 2.5 tys zlotych na reczke,zatkalo kakao??

Gość anuskkkkk
kto się po de mnie podszywa mam wyższe stanowisko jestem menagerem w firmie która zarządza biurowcami ale te wypowiedzi o paznokciach itp to nie ja

Gość Pysialek
No wiesz co... Przedstawiciel handlowy 2,5 tysiaca. hmmm ale ten tekst zatkalo kakao. W podstawowce mielismy lepsze;/ Szczerze jestem w trakcie studiow czyli wyksztalcenie mam jesczez srednie i zarabiam dwa razy tyle co Ty.

Gość anuskkkkk
nie pisz za mnie nie jestem idioto akwizytorem za marne 2,5 ty szok