Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pysialek

30 rocznica slubu

Polecane posty

Gość Pysialek

Za miesiac rodzice moejgo narzeczonego obchodza 30 rocznice slubu. Nie mam pojecia jaki prezent im kupic. Moze bylisice w podobnej sytuacji i mozecie mi ocs doradzic? Bylabym wdzieczna.

Gość eee tam nie wiadomo czy by sie
ucieszyli... Jak nie wychodza, to moze nie lubnia... Mi rodzice nie wiedzieliby co z takim zaproszeniem zrobic :P Kup jakies szklo i juz :D Tylko nie mam na mysli wazonikow i innych pierdol :classic_cool:

Gość eee tam nie wiadomo czy by sie
lubnia... Mi = lubia... Moi

Gość Pysialek
Nie no wlasnie kolacja nie. Szklo tez raczej odpada. Ciezko im cos kupic, bo oboje lubia cos innego. Mama jest taka romantyczka kwiatki i te sprawy, a tato to konkretny facet. Kurde ;/

Gość Pysialek
Ale dzieki za pomysly.

Gość jako jubilatka z podobnym
stażem od narzeczonej syna oczekiwałabym tylko życzeń i bukietu kwiatów :)

Ja obstaję w dalszym ciagu za kolacją albo może sprezentuj im razem z chłopakiem bilecik do teatru albo do kina :) kupowanie bibelotów,które napewno trafiłyby na dno szafy uważam za zły pomysł.

Gość Pysialek
Dzieki za pomysly, ale niestety zaden z nich nie bedzie trafiony. Mieszkam razem z moim narzeczonym wiec oczywiscie prezent kupujemy oboje. Raczej nie wypada, zeby prezent byl tylko od niego. Za bibelotami sama nie przepadam. chcialam kupic cos praktycznego, ale jednoczesnie nieoklepanego. To chyba najbardziej przykre jak dostae sie prezent za przeproszeniem z kiosku pod blokiem. Chce zeby Jego rodzice wiedzieli ,ze staralismy sie rpzy wyborze tego prezentu. Wiem ,ze potrzebuja czegos takiego jak wertykulator, ale przeciez nie kupimy im sprzetu dzialkowego ;/

Gość no to moze
kubki z ich imionami, wypisanymi krotkimi zyczeniami i Waszymi imionami, beda codziennie pic kawe i Was pameiatc;)

Gość fajny obraz
taki na poł ściany za niewielkie pieniądze, bardzo efektowny, polecam na tej stronce www.galeria-obrazow.home.pl swietne obrazy wlasnie na prezent slubny czy na rocznice, taki prezent sprawia wrazenie bardzo wyszukanego i ekskluzywnego a ceny są naprawde przystępne jak na obrazy ręcznie malowane na płótnie

Gość Szitsunqa
Ja dostałam od męża zestaw pieknych świeczników wysadzanych kryształami swarovskiego http://www.candles4you.pl/grupa,1,emotions-at-home.html. Jestem bardzo zadowolona z prezentu:)))

Gość parampampam
goscioooowa czy kupilas juz cos na wyjatkowyprezent.pl? ja wlasnie chce kupic przyjaciolom kurs sushi http://www.wyjatkowyprezent.pl/kurs-sushi-dla-dwojga ale nie, wiem czy nie wybrac cos innego. moi znajomi dostali stamtad lot balonem na slub, maja piekne zdjecia i wspomnienia

Najlepiej byłoby, gdybyś kupiła jakiś bardzo stylowy serwis, albo komplet kubków. Ja np. szłam niedawno na ślub i kupiłam dwa, stylowe kubki w sklepie internetowym myin.pl i to był strzał w dziesiątkę. Byli bardzo zadowoleni. Także myślę, że w rocznicę ślubu taki prezent też by się sprawdził.

Gość kala35
a może poszukasz czegoś na prezentokracja.pl. Teraz są modne takie prezenty w postaci przeżyć.. nie wiem czy są tam prezenty dla dwojga ale ja tak kupiłam prezent dla męża..jeszcze nie wykorzystał bo ma na to prawie rok, ale cieszył się jak dziecko..nie obraziłabym sie gdyby mi też coś podarował w formie przezycia:P

Gość ulaaaaa765
Bielizna na każdą okazję- zajrzyj na emilosc.pl