Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no niestety ...

Chyba bede depilowal plecy ...

Polecane posty

Gość no niestety ...

Zawsze mialem kompleks na punkcie mego owlosienia ... nie wiem ... jestem chyba ksiazkowym typem faceta ;/ jestem bujnie owlosiony wszedzie ;/ na, plecach, brzuchu, posladkach, rekach, nogach ... jest jedno miejsce gdzie owlosienie mi przeszkadza ... to plecy ;/ jak bylem w zeszlym roku nad morzem ... to ludzie nie odrywali ode mnie wzroku ;/ bylo to strasznie krepujace ;/ Dlatego w tym roku chce sie tego pozbyc na okres wakacyjny :P Wiem najlepsza jest depilacja laserowa ... ale jak przeczytalem ile kosztuje jeden zabieg na plecy (ok. 600zł) to zwatpilem ;/ tym bardziej ze 1 zabieg nie wystarczy ;/ Dlatego moje drogie pani co polecacie na depilacje plecow ??? Z gory dziekuje za pomoc :)

Gość no niestety ...
a slyszalem o jakiejs pasty cukrowej ... nie lepsza ?

Gość stety
Też słyszałam o paście cukrowej - tania i nie trzeba z domu się ruszać... Ale jeszcze nie próbowałam.

Gość idę na tory
słuchaj najlepiej pojdz do kosmetyczki...posmaruje ci plecki woskiem,przyklei plastre i bedzie po sprawie...mysle,ze na jakis czas wystarczy..tez bylam kiedys i powiem ci,ze nawet nie bolalo...

Gość a mozze takk
pasta cukrowa to skuteczniejsza wersja wosku :D idz na wosk co sie bedziesz z tym sam meczyl...z cukrem trzeba miec troche wprawy

Gość men in black..........
możesz poproscić żonkę żeby ogliła Ci plecy :D tylko że już na drugi dzień włoski zaczną odrastać i jak przeszkadza Ci owłsienie, to możesz przystrzyć maszynką! Nie martw się włosy nie odrosną ani grubsze, ani dłuższe, ani gęstsze, ani ciemniejsze - to głupota wymyślona przez czytelniczki TINY. Włosy zawsze odrastają takie jakie były, jest to udowodnione badaniami. Pozdro dla normalnych!

Gość NIE WIESZ CO TRACISZ
TO najpiękniejsze co mogła Ci dać natura !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość NIE WIESZ CO TRACISZ
bŁAGAM " niestety " NIE RÓB TEGO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Daj spokój
Skoro mu to tak przeszkadza to nie zrezygnuje z golenia pleców dla anonimowej baby z kafe :O

Gość men in black..........
owłosione ciałko jest super, ale bez pleców, naprawdę idź na wosk do kosmetyczki i nie słuchaj co mów Ci jakaś babka, fanatyczka buszu, pewnie sama jest nieźle owłosiona :O

Gość SAME JESTEŚCIE ANONIMOWE

Gość SAME JESTEŚCIE ANONIMOWE
jem kupę :classic_cool: