Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość avocado ze smietana

Wozek Tako- EASY RIDER-prosze o opinie

Polecane posty

Gość avocado ze smietana

Witam! Czy ktoras z mam miala wozeczek Tako-Easy Rider na paskach? Jakie sa Wasze opinie? Wiem juz,ze jest ciazki ale to nie problem,mieszkam w domku.Zalezy mi na paskach bo czesto wybieramy sie do lasu a poza tym moj pierwszy wozek tez byl na paskach i mam b.dobre wspmnienia:) Jestem dopiero po polowce ciazy ale zbieram juz opinie bo teraz jest niesamowity wybor. Nie przecze,ze bardzo podoba mi sie wizualnie:)

Gość avocado ze smietana
podnosze:)

Gość avocado ze smietana
Nikt nie mial takiego wozka?

Gość nic specjalnego ten typ
Miałam, dosłownie 3 miesiące;-) sprzedałam bo ogólnie był do dupy. Nie mieścił się do bagaznika,nawet po wyjęciu kółek,ciężki i krzywo sie prowadził (podobno wszystkie Tako krzywo jeżdzą).Nie polecam.ale to moja opinia. Też mieszkam w domu:-)

ja mialam tako, ale city voyager tez miszkam w domku i dla mnie to byl najlepszy wozek jaki mialam :) do roku sprawdzil sie super, nie jezdzil krzywo, byl dosyc ciezko - ale teraz mam bebecara i tez nie jest wiele lzejszy a ponad 2x tyle drozszy ja ze swojego tako bylam zadowlona :) super sie sprawdzil jak dla mnie

Gość avocado ze smietana
Wlasnie,jedyne czego sie obawiam to,ze nie zmiesci mi sie do bagaznika,kurcze.Musze porownac wymiary bo dla mnie to wazne gdyz musze dojechac kawalek do miasta. Ja wlasnie potrzebuje wozek ze spacerowka bo wiosna dziecko bedzie jeszce za male na parasolke.

Gość inka londyn
ja miałam Tako-Baby dream był bardzo ciężki, nawet pomimo tego ze mieszkaliśmy w domku....okropnie cięzko sie go prowadziło na ulicy, w autobusie itp... o bagazniku wogóle nie było mowy bo po złożeniu sie nie mieścił, jedyn co sobie chwale to to że mały do 4 miesiąca miał w nim raj, bo posiadał duża wygodna gondolę. Teraz mamy spacerówke maclaren i nie oddałabym jej za żadne skarby!! (ma tylko 5kg)

Gość avocado ze smietana
Inka,napisz prosze co rozumiesz mowiac,ze ciezko sie go prowadzilo?Czy ciezko bylo go pchac po rownej powierzchni?

Gość avocado ze smietana
I czy Twoj wozek mial zawieszenie na paskach?Bo ja z doswiadczenia wiem,ze te na paskach prowadza sie "miekko" i raczej dosc lekko

bardzo bolały mnie ręce przy skręcaniu tym wózkiem, nawet wjazd pod krawęznik był wyczynem!