Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marinistyczna kobieta

nie mam juz cellulitu

Polecane posty

pozbylam sie go dzieki 1. zero alkoholu slodyczy kawy i papierosow 2. 40 min biegu dziennie 3. masaz rekawica pod prysznicem - 2 min 4. po myciu smarowalam podatne na cellulit miejsca oliwka bambino

Gość Brazak
Reklama oliwki srambino Żal Nie lubię fałszu i podstępu "dla debila"

Gość envyyyy
pierwsze slysze zeby oliwka dzialala na cellulit ale reszta ok :)

oliwka babmino na h.uj sie zda :P ona nic nie pomaga :D pomogły Ci masaże i biegi, no i oczywiscie odstawinie uzywek, ale oliwka tępa głowo NIE :P

ale chyba oliwki maja wlasciwosci natuszczajace wiec polepszaja kondycje skory

Gość Brazak
Grrrrrr....... Przecież to wysłanniczka/wysłannik firmy bleeeeee Bambino. Skoro olejki pomagają to kupię mamie ale na pewno nie waszej prześmiewsczej żałosnej firmy Bleee po raz drugi Kto to widział tak żałośnie reklamować produkty. A tak by the way to wydaje mi się że wszystko co natłuszcza skórę także powoduje jej rozciąganie więc potrzebne są jakieś tam balsamy ujędrniające, a nie oliwki. Bambino bleeeeeee........ Po raz trzeci.

okej po prostu napisalam ze takiej uzywalam. nie wiem czy pomoglo czy nie w kazdym razie te wszystkie praktyki stosowalam przez jakis miesiac i juz nie mam grudek na udach i posladkach. wszystko

Gość mhmmmmmmmmmmmmm
znamy to :_)

co znacie?

oliwka słuzy jedynie przy masazu, aby natłuścić skórę i ułatwić rękom poslizg ja oliwkę dodaję do fusów z kawy, kiedy robię sobie peeling, ale tylko po to zeby był lepszy "poślizg" wiec można powiedzieć, że oliwka pośrednio pomaga :P zreszta nie wiem czemu tak pisoczycie na oliwkę Bambino, skoro KAŻDA olwika, ma taki sam skład parafina + woda może dodatkowo jeszcze jakieś dodatki zapachowe wsio

Gość maruzubka1
no rzeczywiscie ,dziewczyno masz bardzo duze szczescie,jednak ja wcale nie wiem czy mam nie wieksze poniewaz własnie udalo mi sie go pozbyc.Zastosowalam kuracje Inneov cellulite w saszetkach.Wypiałm 2 opakowania (kupiłam ten w saszetkach) rewelacja,pomogło!!!

Gość ciasteczko20
Witam! Jest prosty sposób na cellulit. Wsypujemy kawę do małej miseczki. Zalewamy wodą. Uwaga! Nie lejcie duzo wody. Tu nie chodzi o płyn ale o fusy. Następnie wskakujemy do wanny i wcieramy to w w miejsce dotknięte problemem. Stosujemy jak peeling. Ale pamiętajcie że na cellulit nie ma magicznego sposobu. Koniecznie zero słodyczy. Jeśli masz ochotę na tłustą potrawę ok! Ale z rana, godz 13 lub 12.

Na cellulit najbardziej pomgają odpowiednia dieta, ruch, masaż i dobry kosmetyk. Co do kosmetyków to stoswałam różne i efekty były różne. Od jakiegoś pół roku używam intensywnego kremu przeciwko cellulitowi firmy Guam, tani to on nie jest bo kosztuje 110 zł ale za to jest rewelacyjny. Każdej walczącej z cellulitem gorąco go polecam. http://www.sanusmarket.pl/guam-crema-contro-cellulite-dermotermica-inthenso-krem-intensywnym-dzialaniu-antycellulitowym-ujedrniajacym-guam-200ml-p-8942.html

Gość Katarina1985
jeśli chodzi o cellulit staram się trzymać odpowiednią dietę, i stosować jakieś masaże pod prysznicem, ale ostatnio zauważyłam poprawę po zastosowaniu peelingu ze zwykłej kawy:D naprawdę działa, polecam wszystkim- więcej na ten temat można znaleźć np tu: http://www.klubdobrejenergii.pl/forum.html/1/21/0/114/

Gość janusz palikot
nie ma jak LEPSZY POZLIZG