Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dostalam pierscionek

i kolezanki i rodzina sie ze mnie smieja ...

Polecane posty

Gość no co ty nie widziales
pierscionkow za 15 tys? bez jaj. sa i drozsze.

Gość echadora
współczuje i radze zmienić znajome :D , swoją drogą niby skąd on ma mieć na pierścionek za nie wiadomo ile?;/ grzyba to komu;/ liczy się gest a nie... zresztą pózniej będą wazniejsze wydatki, więc głowa do góry :)

Gość zaręczona_23
Ja dostałam maleńki, cieniuteńki pierścioneczek, ale wiem, że był dany prosto z serca i mój narzeczony bardzo się starał (chłopakowi się nie przelewa). Dla mnie była to cudowna niespodzianka, gdyż poprosił mnie o rękę z zaskoczenia. Teraz trwają przygotowania do ślubu, a ja jestem naszczęśliwsza na świecie! OD PIERŚCIONKA SZCZĘSCIE NIE ZALEŻY :-) to tylko symbol, nie przejmuj się co mówią inni. Widocznie koleżanki się śmieją, bo mają pierścionki za 2 tysiące, ale szczęścia za grosz... i są zazdrosne. pozdrawiam :-)

Rzeczywście puste te koleżanki... Na pewno Ci zazdroszczą. A Ty się nie przejmuj :) Ważne, że Tobie się podoba. Ja na `przedzaręczyny` wybrałam sobie srebrny za 35zł i wszyscy mi go zazdroszczą taki jest śliczny :P

ja (poki co;P)rowniez nie nosze bizuterii oprocz jakis koralikow, bransoletek tudziez innych mlodziezowych ozdobek i mojego narzeczonego bym ZABILA (w przenosni:P) gdyby kupil mi jakis pierscionek z cyrkoniami, brylantami i innymi guwienkami a ja i tak chcialabym tylko jego milosci :) nieprzejmuj sie i albo tak dosraj(przepraszam:P)kolezankom i rodzinie, zeby juz wiecej nic Ci na ten temat nie mowily albo..tak jak ktos wczesniej powiedzial - zmien kolezanki i zaloz nowa rodzine - z pewnoscia szczesliwa, tego przynajmniej zycze ;)