Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ju....

Nowy temat-tym razem zainspirowany tematem Brzydala28

Polecane posty

"Ja odpuszczam - on nie chce mnie widzieć na oczy. Za co?? Przecież się, k**wa, nie pchałam na trzecią!! Ale skoro mu tak wygodniej, to niech tak będzie. Pora zmienić miasto, dla wygody. " Justynko, głowa do góry. Z tego co tu zauważyłem, jesteś bardzo fajną osobą, choć może czasami Ci się coś wymsknie, ale to nic :). Walcz o swoje szczęście, a co może Ci przynieść jego chwile, to Ty najlepiej wiesz. Bo nie róbmy sobie nadziei, szczęście nie trwa wiecznie, trzeba się ciągle starać o te ulotne momenty. Ale warto, bo w innym razie co nam pozostaje i czy nam będzie to coś odpowiadało? Ja dzisiaj mam dla odmiany dzień pełen optymizmu :).

To podaj mi samiczko jej maila, proszę. Bo nie mam już czasu szukać. Wyślę wieczorkiem, bo teraz już naprawdę muszę uciekać. Ju gdzieś tu podawała maila, ale przekopać to wszystko to byłoby spore wyzwanie :).

Gość pomarańczowy G
to ja tylko pozdrawiam all z pomorze :P

No wiecie co? Jak to, rozpada? Nie rozpada się - przecież słonko świeci przyjemnie, a i wiaterek ochładzający powiewa.:D:D:D Przy okazji, dzień dobry.:) Sami, nie śpij, bo Cię ukradną. Łączę się z Tobą w bólu i niewyspaniu, ale nic to, wyśpimy się po śmierci.:D

Gość zalozcie nowy topik bo ten
sie zdeaktualizowal :O

No coś Ty, właśnie tu są zawsze nowości, najnowsze odcinki MnK :) Na razie wątek ze smęceniem Brzydala został odsunięty na dalszy plan, zobaczymy, co się wysunie na pierwszy ;) Ale nic się nie bójcie drodzy kafeteriusze, na pewno jeszcze Brzydal powróci w głównej roli :P

Cześć, Brzydziu.🖐️ Widzę, że i Tobie humor dopisuje - cieszę się bardzo.:) Pomarańczko, to Ty wczoraj pisałaś, że wolałabyś, bym nie wracała na kafe? Nie no, nie ma tak dobrze, ne porywam się z motyką na słońce.:) Nowy topik? Można by, proszę proponować tematykę przewodnią. Sami założy za karę.;)

Nefcia, cześć.🖐️ Sama byś cos napisała.:P:P:P Zamiast się rzondzić:classic_cool: Co u Ciebie? Jak znosisz upały? I dlaczego Cię tak mało tu...?:(

A tak w ogóle to ja mam pomysł na nowy topik, ale do zrealizowania w przyszłości. Właśnie taka Moda na Kafe, trzeba by było zebrać odpowiednią ekipę do tego projektu, nakreślić postacie, ja mogę być wiecznym malkontentem, nieszczęśliwie zakochanym beznadziejnym romantykiem, brat bliźniak agiie i Justysi (nie bliźniak jakby co - nie zrobię Ci tego :p) – gdzieś po 100 odcinkach przeżyję metamorfozę i stanę się super macho, pewnym siebie twardzielem, łamiącym kobiece serca :D. Widzę parę wyrazistych postaci, samiczka, wieczna złośnica, dogryzająca Brzydalowi na każdym kroku ;), Justyś, dusza towarzystwa, zafascynowana kolejnym bohaterem (nie wymienię, ale to oczywiste w sumie jest), agiie, zła siostra bliźniaczka :P, Piątek - nocny marek, nieznajoma pomarańczka - tajemnicza postać, skrywająca swą prawdziwą twarz, za wieloma maskami itd. No i oczywiście drapieżna kotka, bym zapomniał ;), zresztą parę osób by się jeszcze znalazło :).

Gość Nieskończoność końca
Cześć, p. Justynaaaa. Co u Ciebie?

Upały były u mnie do wczoraj:D W nocy była burza i przy okazji neta szlag trafił. Dzisiaj jest chłodno. Ja mam to dobre, ze mój duzy pokój jest wręcz zimny bo od płnocy:D. Piszę mało wszędzie bo cos tematy mi nie pasują... (nie mowie o tym:P)

Cześć, Psełdonimie.:) U mnie w porządku, dziękuję. Jak widzisz, wróciłam. Planuję uporządkować do końca moje sprawy i zmienić miasto na jakiś czas, jak pisałam. A co u Ciebie?:) Brzydziu, pomysł przedni, ale nie wiem, czy by wypalił... Ale jeśli tak, to myślę, że mogłoby być ciekawie - jak w oryginale, który właśnie leci na jedynce (Massimo sie dowiedział, że Nick jest jego synem;) ). Kotka, burzę miałaś? U mnie nic a nic nie padało - może dziś, choć wolałabym nie. A ja Ci tematy nie pasują, to załóż własny. Zresztą, każdy niech założy. A co się będziemy szczypać.:P

Gość Nieskończoność końca
Nic mi nie wiadomo, p. Justyna, o Twoich planach zmiany miasta. I na czym miałyby polegać roboty porządkujące Twoje życie?