Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czerwona mamba

Jak zorganizowac fajne przyjecie weselne?

Polecane posty

Gość Czerwona mamba

Ja z moim chłopakiem chcemy sie pobrac nie mamy za duzo kasy i mysle jak zorganizowac jakies przyjecie zeby bylo fajnie i przy okazji bysmy nie zbankrutowali. Osob na slubie było by okolo 20. Myslałam aby miec slub okolo 16stej a potem moze wczesna kolacja? To co by sie zaoszczedziło wydalałabym na super tort weselny ale to tylko takie moje rozwazania. Nie bywam na slubach i nie mam zadnych doswiadczen w tym wzgledzie poradzicie cos?

Gość Czerwona mamba
Może podać gościom tylko herbatę i ciastka, a zapowiedzieć aby alkochol przynieśli se sami ?

Gość Czerwona mamba
Moze ktos tez juz organizował z was wesele i nie posiadał zbyt wielu funduszy jak sobie poradziliscie?

Tez mam ten sam problem, zpraszamy malo gosci bo mamy małe rodziny a poza tym nieduzo kasy, ale chcialabym zeby ten dzien byl wyjatkowy, jedyny w naszym w zyciu.Macie jakies pomysly?

Gość bez kasy niewiele zdziałacie..
niestety...:-(

Gość Czerwona mamba
Moze zamiast zeby wszystko bylo jakie takie to np, miec pare rzeczy ekstra jak np. potrojny tort albo cos innego wprowadzic sama nie wiem ile wogole kosztuje slub?

Gość dajcie spokoj chce pomoc
tu raczej nie wiele osob ci pomoze, bo jest moda na wielkie weselicha co nie znaczy, ze sa ladne.. moze zorganizuj wesele w ogrodzie, zamow jakis catering, zamiast wodki wino, a tort wcale nie musi byc duzy, bo kto go zje.

Gość Czerwona mamba
no ostatnio osoby ktora mowią cos o weselach to nie robia duzych wesel. Znajomy mial przyjecie w restauracji brat mojego chłopaka ma tez miec cos skromnego i tylko najblizsza rodzina. Myslałam ze juz sie nie robi duzych wesel.

widzialam kiedys na weselu - na wejsciu goscie dostawali swieczki i podczas pierwszego tanca ustawili kolo w ktorym para mloda tanczyla, bardzo bardzo ladnie to wygladalo, wszedzie ciemno a oni w swietle swiec. Moze zrob np jakas droge ze swiec po ktorej bedziecie szli czy tez kolo jezeli bedziecie tanczyc , do tego jakies platki z roz na pewno bedzie slicznie:)

Gość Czerwona mamba
ale ja nie moge tanczyc