Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość flowereq1992

pierwszy raz

Polecane posty

Gość flowereq1992

Witam:) wczoraj mialam jesli to mozna tak nazwać swoj "pierwszy raz" stako sie to nagle bo kazalam moejmu partnerowi zalozyc prezerwatywe a maialam zamair tylko raz czy 2 sprobowac czy w ogole wejdzie we mnie i czy bedzie bolalo ale zrobilaismy to z 30razy szlo gladko bez bolu i nawet nie wiem czy blone dziewczicza przebilismy. Akurat wypadaja mi dni pllodne bo cykl mam 26-29dniowy. a ostatnia miesiaczke mialam 23 kwiatnia A ze jestem straszna panikara i nie daje mi to spokoju boje sie ze moglo dojsc do zaplodnienia. Moj facet nie mial wytrysku wewnatrz mnie ani w ogole ale byl podniecony. Chcicaz po wszystkim sprawdzalismy prezerwatywe nadmuchalismy ja tez i nie bylo zadnej dziurki i jego penis byl suchy boje sie ze mogla byc jakas niewidzialna dla oka dziurka a moj chlopak mogł miec ten sluz ktory moze zawierac plemniki. Wiem przesadzam ale i tak sie boje;/ bo mam dopiero 16lat Prosze o pomoc! z gory dziekuje

Gość kenta
Jak można chcieć spróbować czy się zmieści...? Śmiesznie to brzmi... Zajebiście śmiesznie...