Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Studentka MYSZA

jak na wycieniowanych włosach będą wyglądały...

Polecane posty

jak sądzicie, a może wiecie, jak na wycieniowanych włosach będą wyglądały duże loki? włosy za ramiona, wycieniowane 3 stopniowo.

tak, ale chodzi mi o to czy to w ogóle może wyglądać ładnie? Bo na długich prostych włosach loki dają fajny efekt, a na takich wycieniowanych to nie wiem, czy nie zrobi się z tego taki hełm?

nieeeeee, coś Ty, na pewno ślicznie będą wyglądać. zazdroszczę Ci, że masz loki, bo ja mam proste ciężkie włosy, nawet jak się zrobi loki i spryska lakierem to i tak po kilku godzinach opadną.

pudełko :D nie, ja mam proste włosy, ale właśnie chcę sobie zrobić loki na ślub siostry, jestem świadkową. A ostatnio fryzjerka mi właśnie dość mocno wycieniowała, a przy twarzy też mam krótkie - takie do brody. I nie wiem czy jest sens teraz je skręcać, czy to nie będzie głupio wyglądało:(

Gość noelee
a ja mysle, ze jesli chcesz miec diuze loki, to wlosy wrecz powinny byc wycieniowane :)

Gość naaaszzaaa
wydaje mi sie ze wszystko zalezy od wielkości loków

dzięki noelee, mam nadzieję, że masz rację, bo mi się inaczej wydaje:D od wielkości loków? No takie średnie:P

Gość noelee2
a mi sie wydaje ze wycieniowane beda glupio wygladaly w lokach

Gość kopczyk
wycieniowane włosy bardzo fajnie wyglądaja w lokach jak są równe, niecieniowane, to wyglada sie w takich lokach jak pudel z uszami basseta