Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chyba źle ze mną

mam wyimaginowanego faceta

Polecane posty

Gość chyba źle ze mną

:-o a dokładniej wmawiam sobie że dalej jestem z moim ex. Prowadze z nim rozmowy w myślach, wyobrażam sobie że spędzamy czas, a jak się kłade to nawet mówie głośno : dobranoc miśku, wyobrażam sobie że go całuje i układam sie w jego ramionach jak kiedyś :-o Czy to normalny objaw tęsknoty? w sumie dobrze się z tym czuję, w takiej nierzeczywistej wersji jest super facetem :-p

Yyyyy... no pięknie, tylko nie mów znajomym o swoim \"życiu\" z tym facetem, bo predzej czy poźnie to do niego dotrze i bedziesz miała wioche na całego z podejrzeniami o schizofrenie włącznie. Wiec badzcie \"razem\" tylko w twoim umyśle. A czy to normalny objaw... Nie, dla mnie to nie jest normalne.

No szok !:D Idź lepiej sobie na spacer, pogadaj z koleżanką, zostaw tego misia w cholerę. Po co Ci imaginacja ? Może na spacerze spotkasz kogoś namacalnego, kto wie...? :D 🖐️

Gość niby fajnie
ale,przecież taki nie przytuli i nie pocałuje,no chyba,że Twoja wyobraźnia ,faktycznie,nie zna granic.I ,oczywiście,w takim wypadku lepiej milczeć przed światem.

Gość chyba źle ze mną
haha, nie no, w życiu bym o tym nikomu nie powiedziała :-p Miałam nadzieje że to się mieści w kategorii "małe dziwactwa".. Wspomne tylko że obecnie na topie są wyobrażenia o tym gdzie pojedziemy na wakacje. Obym tylko nie spakowała walizek i nie wynajęła pokoju dla dwóch osób :-o

Gość urocza lili
Ja co tydzień mam nowego faceta w takiej właśnie formie. Wszystko razem robimy:)

Gość chyba źle ze mną
Ja nawet z moim seks uprawiam, przynajmniej mam tę pewnosc, ze nie zajde w ciaze :D

A ja kiedys tez mialam takiego faceta stworzonego w marzeniach i poznalam naprawde takiego co charakterem przypomina tego \"wyimaginowanego\". Ja to nazywam wizualizacja.

Gość chyba źle ze mną
czyli że... mój ex do mnie wróci? :-p

Gość bo o miłość trzeba
długo z nim byłaś???

Gość chyba źle ze mną
8 miesięcy, a rozstalismy się ponad pół roku temu..

Albo spotkasz innego ale o lepszym charakterze. Moj ukochany wygladem jest inny niz ten wyimaginowany, ale charakter ma wypisz wymaluj ten sam. ideal:)))

tylko nie opowiadaj o tym znajomym:) a tak to w sumie jest to normalne, jak moj facet wyjezdza to tez w myslach prowadze z nim rozmowy