Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdziwonyyyy

pytam sie dzis kolegi czemu jest z taka gruba laska i sie z nia meczy?

Polecane posty

Gość mężczyźni mają takie kobiety
na jakie zasłużyli.

Gość do tych co obrażają innych
Zyczę wam, żebyście zachorowali - jak ja, życzę wam, żebyście nie mogli już ćwiczyć i chodzić - jak ja, życzę wam, żeby kazdy krok was bolał - jak mnie, życzę wam, żebyście brali leki, po których się tyje - jak ja, życzę wam, żebyście przytyli - jak ja, życzę wam, żebyście byli grubi - jak ja, zyczę wam, żebyście nie mieli mozliwosci schudnąć - jak ja, życzę wam, żeby was ktoś wyśmiewał na ulicu - jak mnie, życzę wam, żeby JAKIŚ PALANT NAZYWAŁ WAS KASZALOTAMI, ŚWINIAKAMI, TUCZNIKAMI i.t.d. - jak mnie. życzę wam tego bardzo szczerze i głęboko wierzę, że to was spotka. Może wtedy zmądrzejecie. Sami pewnie tez nie jestescie piekni i umięśnieni. A umysły też jakieś puste. Poziom waszych wypowiedzi to kompletne dno. Jeśli uważacie, że super dziewczyna, kobieta czy kochanka powinna być wyłącznie szczupła lub nawet chuda to jesteście płytcy i załośni. Jesli odbieracie to prawo kobietom grubym, tęgim, czy otyłym to chyba was mamusie nie kochały i nie wiecie nic o życiu. Miłego życia. Ja wracam do mojego chudego męża, który robi mi siniaki, który mógłby mieć każdą inną, a taką chudą blondi zostawił dla mnie bo miał dosyć pustych lalek. Kocha się za to jaki ktoś jest, a nie za to jak wygląda. Trochę szacunku dla drugiego człowieka. Ale do pustaków to nie dociera.

Gość chuda laska a
kobiety powinny mniej jesc

Gość CZAK NOTIS
czesc, moja dziewcyzna jak sie poznalismy wazyla 53 kilo przy 165 cm już wtedy byłem z nią warunkową 2 msc temu przeszla na diete i zamiast zrzucac kilogramy tyje! doszła już do 59 kg a tu lato idzie, jak mam sie znia pokazac na plazy jak jej pomódz

Gość anoreksja kocham ją
Szukaj akwenu z wielorybami, nikt nie zauważy